Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

On 8. 12. 2023. at 16:35, Ćiriličar рече

Јааааао, Текс...па списак је још од ДОСа! Немој случајно да неко нешто помисли против светог предцедника....ако имаш одговор на питањ еодговори, ако немаш окани се  "одбране" председника од форумаша...Вучићу не може Шолак и компанија ништа...шта си запенио са тим идолопоклонством. Пусти људе да пишу и мисле и питају.

Није нормално да има 6,5 милона бираача и 6,6 милиона људи...шта је ту чудно? Који црни наративи. Избори се краду у САДу, да се не краду у Србији колико год је могуће. Ко је правио бираћки списак и одакле тако сулуде цифре? Просто питање.

Јака ствар да набациш било какавнаратив овде, овде долази 20 људи...реч "наратив" је адекватна за огроман део јавности не за неку ЖЊ тему на пустом форуму.

Expand  

Јааоо јаоо. На ту тему се кука у Данасу. Зато кажем да се прати наратив, без обзира што то чита двадесет људи. И наратив се прате и несвесно и понавља се и у разговору двоје људи. На пример наратив о "паљењу одавде" када момак упозна девојку па неко каже да "треба да се пали одавде" у том дијалогу.

Јел ти ја браним да пишеш? Могу да ти поставим питање и доведем у питање тврдњу?  Немој да глумиш жртву и да клевећеш да ја браним некоме да пише.

Које идолопоклонство?

Не знам које правио списак и лепо сам те питао постоји ли могућност да се ради о људима који нису ту а и даље имају право гласа?

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс Ја не могу да пратим наратив Данас-а, кад нисам отишао на њихов сајт од кад је била кавга са ПБФом, а то ти је 2-3 године.

Твој коментар усгерише људима да су глупи, наивни и да не могу да закључују, подложни Данас-у.

Сад, како ја могу пратити Данас-ов наратив кад им нисма посетио сајт 2-3 године? А посећује отворене про-СНС сајтове? На сајту Данас-а нисма био од кад је престала кавга око ПБФа.

Списак? Колико сам ја чуо препуцавања СНСа и опозиције - списак је још од ДОСа. Бирачки списак је ОСНОВА за поштене изборе. Ја сам убеђен да би СНС победио и овако и онако....али тај списак, м ачији да је, не може бити нормалан. Како ствари стоје ДОС га је користио за крађе, а СНС неће да г амења јер и њима одговара.

Немогуће је имати 6,5 милиона гласача. Нико не говори шта је са Албанцима на КиМ и Србима на КиМ? Који је списак? Па и они су званично држављани Србије. Даље, дијаспора? Нормално је да СВАКИ држављанин има право гласа ма ГДЕ живео. А сигуран сам да није тако, убеђен чак.

Провера електронским путем, чујем не иде....људи укуцавали матичне бројеве и ћорак...а видим да мало ко и помиње више бирачки списак.

Без бирачког списка исправног нема поштених избора. Немогући су. Е сад, ако је Србија дигитализоала своје грађане, па то је више него лако да имаш бирачки списак. Узгред....БиХ је протекторат, класични, али СИГУРНО имају најбољи бирачки списак на Балкану. То је захваљујући (нажалост) јер су протекторат и јер им је наметнуто.

Подели на овим сајтовима

On 7. 12. 2023. at 20:49, Kafanski amater рече

Поента је да сви политичари имају имунитет. Зато се боре. Могу да раде шта хоће. Снимак је од пре 25-26 година. Овде је конкретно реч о бананама. Да тужим државу да се бави криминалом?! Е мој брате Билбијо :)

https://www.tiktok.com/@eldinerovic3/video/7054718695016385797?_d=secCgwIARCbDRjEFSACKAESPgo8gRPt3bsE1VcItgdlcDh%2BPEIVT9I%2B4lQ9igSNM17sitYCgZ2M8b58iYt1MJ0y7O1YOR65EUgPMics38%2BLGgA%3D&language=en&preview_pb=0&share_app_id=1233&share_item_id=7054718695016385797&share_link_id=01e815e6-ca8e-4136-a9ac-e181904e8a09&source=h5_m&timestamp=1643456600&u_code=0&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&utm_source=viber&_r=1

Expand  

I sta sada ti je ovo kao neki dokaz da ovi koji su na vlasti lopovi? A ovi iz opozicije sve nevinadcs koja ne bi ni bombinu ukrali? Mlatite samo gluposti. Lopovima se sudi i obicno zavrse u zatvoru a seoski abrovi su upravo to, i  nikakvu vrednost nemaju. Lopova ima i uvek ce ih biti i medju politicarima, lekarima, zidarima, studentima .... Nista politicari nisu neposteniji od tebe ili mene i te price kako oni kradu su mlacenje slame opozicije. Obicno udarite po politicarima lopovima dok ne zasedne vasa politicka opcija a posle zaboravite kako politicari kradu.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2023. at 19:00, Bilbija рече

I sta sada ti je ovo kao neki dokaz da ovi koji su na vlasti lopovi? A ovi iz opozicije sve nevinadcs koja ne bi ni bombinu ukrali? Mlatite samo gluposti. Lopovima se sudi i obicno zavrse u zatvoru a seoski abrovi su upravo to, i  nikakvu vrednost nemaju. Lopova ima i uvek ce ih biti i medju politicarima, lekarima, zidarima, studentima .... Nista politicari nisu neposteniji od tebe ili mene i te price kako oni kradu su mlacenje slame opozicije. Obicno udarite po politicarima lopovima dok ne zasedne vasa politicka opcija a posle zaboravite kako politicari kradu.

Expand  

Очигледно је да не схваташ суштину. Питао сам безбедњака у пензији "а зашто нисте ухапсили господу јер нема шансе а да нисте знали за увоз толиких банана и кокаина" нашта ми је он одговорио "имају имунитет". Нисам члан нити једне странке. А политичари су и позиција и опозиција. др Алек Рачић у једном интервијуу је рекао да се надао да ће бити хапшења када је СНС дошао на власт јер "жути су у два маха узели по 400 милиона евра (укупно 800) за узградњу болница ...".

Понављам и једни и други се крију иза имунитета. Зато се ниједна афера није решила.

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

Да ли је праведно да ја не вежем појас и платим казну десет одсто моје плате, а неки други не веже појас и плати казну један одсто своје плате, а неки трећи исто тако не веже и плати казну хиљадити део своје плате? Признаћете да нешто ту не штима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2023. at 21:41, Владимир Владимирович Цар1 рече

Ево га лик који мисли да су све Српкиње проституке :D а Швабице су невине:). Гласајте за њега или за ПредседникА.

Expand  

Evo ga forumski bolesnik. Laze a verujem i krade pa stoga ceni da su i drugi olos poput njega. 

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2023. at 22:18, Kafanski amater рече

Очигледно је да не схваташ суштину. Питао сам безбедњака у пензији "а зашто нисте ухапсили господу јер нема шансе а да нисте знали за увоз толиких банана и кокаина" нашта ми је он одговорио "имају имунитет". Нисам члан нити једне странке. А политичари су и позиција и опозиција. др Алек Рачић у једном интервијуу је рекао да се надао да ће бити хапшења када је СНС дошао на власт јер "жути су у два маха узели по 400 милиона евра (укупно 800) за узградњу болница ...".

Понављам и једни и други се крију иза имунитета. Зато се ниједна афера није решила.

Expand  

I sada je problem imunitet poslanika? Imunitet je neophodan u demokratskoj skupstini Srbije kao i u svim ostalim parlamentima na planeti. Imunitet skupstina moze oduzeti poslaniku i to i radi ako se prezentuju dokazi o nelegalnom drlivanju nekog poslanika. A imunitet sluzi upravo tome da ne bi mogli bezbednjaci da hapse i maltretiraju politicke protivnike i zloupotrebljavaju svoj polozaj jer i oni kao i politicari ili bilo koji drugi gradjanin mogu da lažu, da kradu itd. Ili verujes da bezbednjaci po svojoj prirodi nisu u stanju da budu neposteni za razliku id politicara koji su po prirodi neposteni?

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2023. at 22:18, Kafanski amater рече

Expand  

I sada je problem imunitet poslanika? Imunitet je neophodan u demokratskoj skupstini Srbije kao i u svim ostalim parlamentima na planeti. Imunitet skupstina moze oduzeti poslaniku i to i radi ako se prezentuju dokazi o nelegalnom drlivanju nekog poslanika. A imunitet sluzi upravo tome da ne bi mogli bezbednjaci da hapse i maltretiraju politicke protivnike i zloupotrebljavaju svoj polozaj jer i oni kao i politicari ili bilo koji drugi gradjanin mogu da lažu, da kradu itd. Ili verujes da bezbednjaci po svojoj prirodi nisu u stanju da budu neposteni za razliku id politicara koji su po prirodi neposteni?

WWW.POLITIKA.RS

<p>Представници власти добили су ових дана нови задатак од Европске комисије. Треба преиспитати...

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2023. at 18:32, Ćiriličar рече

Ја не могу да пратим наратив Данас-а, кад нисам отишао на њихов сајт од кад је била кавга са ПБФом, а то ти је 2-3 године.

Твој коментар усгерише људима да су глупи, наивни и да не могу да закључују, подложни Данас-у.

Expand  

Управо се о томе ради, ти не мораш да будеш на директном избору да би понављао нечији наратив, конкретно другосрбијанским, нити мораш да се сложио са њима. Они узму реалну или измишљену неправду, изваде је из контекста и користе за своје циљеве.

Ко пада на дос2 приче, нема кратко памти. 

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2023. at 9:41, Вилер Текс рече

Управо се о томе ради, ти не мораш да будеш на директном избору да би понављао нечији наратив, конкретно другосрбијанским, нити мораш да се сложио са њима. Они узму реалну или измишљену неправду, изваде је из контекста и користе за своје циљеве.

Expand  

У реду, и каве то има везе са мијим форумским причањем? И дискусијом са тобом?

Хоћеш да кажеш - нико ништа не сме да каже протв СНСа, јер се то уклапа у наратив Данас-а? Не разумем.

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2023. at 13:39, Ćiriličar рече

У реду, и каве то има везе са мијим форумским причањем? И дискусијом са тобом?

Хоћеш да кажеш - нико ништа не сме да каже протв СНСа, јер се то уклапа у наратив Данас-а? Не разумем.

Expand  

Мислим да је погрешно да мање неправде истерујемо.Њих оставимо за друго време.Истеривање тих мањих неправди (које нису мале) и оних извађених из контекста, направили још већу неправду, као 2000. године.

Многи су Слобу видели као најгорег баш тако што су им хиљаду пута гори од Слобе говорили: Не ваља, издајник, диктатор, неправда, зар ћеш тако да живиш и тако даље. И то су наивни људи прихватили.

То се дешава и сада.

Ако ти мислиш да је у овом времену и простору Вучић највећи проблем Срба, онда добро. Нико ти не брани да мислиш и кажеш, али ваљда ти се може рећи да није тако, поготово ако имамо слично историјско искуство.

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2023. at 15:36, Вилер Текс рече

Ако ти мислиш да је у овом времену и простору Вучић највећи проблем Срба, онда добро. Нико ти не брани да мислиш и кажеш, али ваљда ти се може рећи да није тако, поготово ако имамо слично историјско искуство.

Expand  

Ма...нико није рекао да је Вучић најгори? Мислим, ја нисма а говоре многи. Не можеш тако "четвртасто" да гледаш на ствари: времена су тешка, нема везе било кава неправда, крађа и сл., јер, ето, ради српских интереса. То је скроз погрешан став.

Треба да знаш, а знаш, да има жестоких критичара и неистомишљеника са СНСом, а који су строго против било каквих револуција, шетача, блокада и сл. Узгред ја сам овде критиковао те шетаче, посебно дрекавца Бошка и Двери и то жестоко.

Да не говорим о литијама без благослова, назови литијама у пратњи Србин.инфо и сл. А да не говорим посебно о Бакићу и другосрбијанцима. Људи попут Бакића су, верујем, крајња левица спремна на бруталности најгоре.

Тако да си мало помешао лончиће. Само да то подвучем(о).

Е сад, ставови као твоји буквално НЕ остављају простор за било шта, него климање главом власти и гласање за власт. Иначе си против Србије. Неће бити баш тако.

Слоба? О Слобу смо се сви огрешили јер тада нисмо знали што данас знамо - подлост и зло запада, а он ју је прозрео. И, чак митрополит Амфилохије је на опелу његовом брату затражио опроштај од упокојенг Слобе.

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2023. at 15:50, Ćiriličar рече

Е сад, ставови као твоји буквално НЕ остављају простор за било шта, него климање главом власти и гласање за власт. Иначе си против Србије. Неће бити баш тако.

Слоба? О Слобу смо се сви огрешили јер тада нисмо знали што данас знамо - подлост и зло запада, а он ју је прозрео. И, чак митрополит Амфилохије је на опелу његовом брату затражио опроштај од упокојенг Слобе.

Expand  

Човече, да се не би десило оно што сам описујеш у последњем пасусу, мислим да није корисно по сваку цену одмах и сада све неправде истеривати.

Сада све знамо и трпимо. А постоје ствари које су добре, чак никад боље.

Ако је то климањем главом, нек ти буде.

Подели на овим сајтовима

On 9. 12. 2023. at 15:58, Вилер Текс рече

Човече, да се не би десило оно што сам описујеш у последњем пасусу, мислим да није корисно по сваку цену одмах и сада све неправде истеривати.

Expand  

Па како исправљати неправде? Дакле сваки здраворазумни Србин је против насиља  (не мислим на ове шетаче насилнике са паролом "против насиља"). Дакле не насилно не може једино кроз институције ситема: полиција, судови, тужиоци. А од тога нема ништа. Дакле шта остаје? Избори. И сад ни у предизбоној кампањи не може нико ништа рећи против власти? Па шта је то онда? Ја говорим о патриотама, не о другосрбијанцима.

На шта то личи? Јој, ћути, ништа не говори, јер(бо) ће се дићи револуција. Па неће се дићи нико нормалан да мот(и)кама руши власт.

Наравно да неће. Не можеш тако то у крајности ћерати...или ће бити револуција, братоубилачки рат ако критикујеш власт, или ће нас Амери сажећи ако оде власт. На шта то личи.

Нема нико илузија о "исправљању неправде". Па треба 50 тужиоца и 20 година рочишта да се "исправи неправда",а никад се неће исправити ни од ДОС ни од СНСа и ни од једне власти. Ми смо у ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ, људи као и политичари ПРИЧАЈУ. Шта, треба им забранити да мисле? Да се питају о нелогичностима изборних спискова? О исељавању Срба са КиМ, о хапшењима Срба и сл.? Не разумем такве ставове.

Ако кажеш РЕЧ, ако поставиш сасвим смислено питање откуда 6,5 милона бирача а 6,6 милона грађана - е, дижеш револуцију. Па чекај, а кад копираш 70 коментара испод текста, СВИ су ХВАЛОСПЕВИ, као секта, као хор, као деца кад науче песмицу и питаш се како је то могуће? Е...тада су то здраоразумни људи, патриоте, и нема ШАНСЕ да су плаћени, или да су партијски ботови. Па ЈЕСУ БОТОВИ и нека су. Али ако они могу хвалоспеве како НИКО не сме постављати смислена питања о бруталним нелогичностима?

Не размем твој "хрићанске" и "демократске" аршине. Просто то не пије воду. БЕЗ СВАКОГА се може. НЕЋЕ ништа пропасти без тамо неког политичара - то је глуспст крајња. То не значи да треба изазивати нестабилност.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...