Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Синиша Љепојевић из покрета "Ми-глас из народа" изјавио је да ће изворни покрет "Ми-глас из народа" ићи на београдске изборе и да је за сада њихов став да не улазе у било какве коалиције, предизборне и постизборне.

https://sputnikportal.rs/20240304/ljepojevic-mi-glas-iz-naroda-ce-ici-na-nove-izbore-ne-ulazimo-u-koalicije-1168397786.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Путинова изјава од данас са Светског фестивала младих:

- Односи Русије и Србије су посебне природе, имају дубоке историјске корене. О томе увек говорим са посебном топлином, јер су вековима, желим то да нагласим, Срби били најпоузданији савезници Русије. Ми то знамо, памтимо и ценимо, рекао је шеф државе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Вукашин

Она нема неку говорну ману, али чак и да је има, то није никакав разлог да јој замерите. Зна се да су једни од највећих библијских људи имали говорну ману. Не би требало да се спрдамо са тим.

@Владимир Владимирович Цар1

Замисли сусрет нашег Патријарха са Вартоломејом, да ли би пао загрљај и целив? Мислим да би. Иако овај има жељу да нас укине на кварњака.

@Ćiriličar

Да ли је могуће да ти је Србија најгора? Јел си од оних који мисле ,,то нема нигде, само у Србији"?

Долази време за МИ-покрет за народ и државу. :) Само слога Србе спашава. Помолите се, учините нешто за пример.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вукашин рече

Особа са говорном маном ће председавати скупштином.

То је најмањи разлог за њену дисквалификацију за то место.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Дај немојте зезати. Није никаква спрдња са њом већ са скупштином.

Водиће седнице неко ко муца и ко не може да састави 2 реченице. Нека ставе било кога ко тај посао може да ради без потешкоћа.

Подели на овим сајтовима

Премијер Словачке Роберт Фицо рекао је данас:

- Александру Вучићу желим све најбоље, пошто га сматрам човеком који је велики пријатељ Републике Словачке и лично у њему налазим пуно инспирације.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече

Дај немојте зезати. Није никаква спрдња са њом већ са скупштином.

Водиће седнице неко ко муца и ко не може да састави 2 реченице. Нека ставе било кога ко тај посао може да ради без потешкоћа.

Али она не муца, барем не више, не знам како си закључио да муца. Пратим је редовно, могу рећи да је феноменалан говорник, да феноменално дебатује, даје прецизне одговоре, врло је концентрисана, а најважније од свега има српски дух, праведна је, верна својој држави и свом народу.

Морате пратити и пазити о свакоме човеку којег критикујете. Данашњи врх државе је веома патриотски опредељен. А све више се политичари деле на две стране, на српску и на југословенску. Траба пазити да нас многи не преваре, да се не поводимо страним медијима на српском језику.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Не репрезентује она српски дух, већ овај накарадни глобалистички, зато су је и поставили ту где јесте.

За ово да је добар говорник се мало зезаш :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вукашин рече

@Milan Nikolic Не репрезентује она српски дух, већ овај накарадни глобалистички, зато су је и поставили ту где јесте.

За ово да је добар говорник се мало зезаш :smeh1:

Јел она накарадни глобалиста или савезник руских служби? Не може бити оба, а за све то је оптужују. Мислим да треба да будемо више сталожени и да се са добром надом приближимо једни другима. Мени је јеко жао што покрет МИ нема разумевања за то у потребној мери.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...