Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 3 часа, Вукашин рече

У тренутку када им подршка нагло скаче, они се деле. Видећемо ускоро да ли је дело неког играча из службе, а оснивача покрета који по задатку руши све, јер су прерасли улогу, или је тешки дилентатизам. 

Сујете су чудо....Несторовић је прекршио оно за што се сам залагао.

Јасно се види и код Павића и код Нестора и код Бранка да су се мало "изменили", да су мало постали "већи".

Несторовић је много језичав - генерал Ковач се ограђивао од изјава Несторовића у РСрпској...ипак он наступа сада као посланик Скупштине.

Они нико не знају осин Јањића шта је Саборно управљање, није то лако, али је моћно...Нестор је прекршио оно за што с сам залагао. Које службе? Службе су да Нестро сам разбије свој покрет. Ово је БРУКА И СРАМОТА и показује какви смо ми Срби....18% им је подрска порала прама неким наводима.

Ово је БРУКА! И то брука Павића и Нестора

Подели на овим сајтовима

1. Јован Јањић - паметном доста, ако иоле прати дешавања у Цркви. Доктор, добар познавалац и дела теологије и саме еклисиологије а и стања у СПЦ

2. Генерал Ковач - човек који је каријеру изградио на књизи, униформи и прошао све меритократске делове.

3. Синиша Љепојевић - довљно говори и његов наступ и др.

4. Павловић - изузетан стручњак, то што је атеиста не иде у колизију са ставовима Покрета

5. Станојевић - не бих улазио ко је шта је, али је прошао "сито и решето", аропо сукоба са Павићем:

-Павић ЛАЖЕ! То потврђује Синиша; то потврђују све чињенице које су неминовно на страни Станојевића.

-Несторовић изгледа није могао да не подлегне популарности, постао је "звезда"....али не могу да судим о томе,

Павић? Исмејава Станојевића - КОЈУ КАРИЈЕРУ има Павић? То што је завршио факултет у САД-у? Што је написао пар колумни и ао препаран винил стално понавља исту прчу, ма колико она била коректна. Шта то занчи "политиколог"? Павићу Црњански је радо као обућар, али он је ПИСАЦ и то велики, значи ли то да нека лудача, бубатор, која се назива "књижевни критичар" може да мери Цреаског?

Павићу - Свети Павле је био ткач, радио је својим рукама - шта ти радиш? Шта је товја "каријера"? Од скоро "последњовременашких" теолошких ставова, преко тога да си увек у неком бунту и вероватно живиш од тога? Јеси професор; учитељ; јели столар; зидра; лекар, генерар: ПРЕДУЗЕТНИК као Становевић, фарбаш куће по Украјини или Србији - ПТА си ти по занимању?

Па намање 100 000 (ХИЉАДА) људи може да напише колумне твог "калибра", с тим да им није доступан јавни простор - и шта то тебе квалификује за такву "величину"?

Драган Станојевић није завршио "престижни" факултет као ти, може ти интелект намазати на шниту и појести за доручак са чајем - а не улазим у Станојевићеве морлане квалитете, али искуствено може. Завршити САД факултетичић - не може свако јер нема ПАРА.  Сваки српски сељак зна твоју "политикилогију" можда не зна да се изрази - и ниј епопуларан као ти јер Срби су сервилни па, ето, ти дошао из АмерикУ си фаца - никаву каријеру ти немаш - ама БАШ никакву.

Подели на овим сајтовима

Ако је био договор да саборно одлучују, онда је комуникација морала да буде непрестана, да се о свему обавештавају и саветују. А они то нису могли. Тако су настали неспоразуми. Сада је јасније да су Нестор и Павић претерали.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Milan Nikolic рече

Нестор и Павић претерали.

Јањић, Ковач, Љепојевић су измислили џентлменство, соледност, културу дијалога, искреност, НЕнарцизам за дотичне.

Шта то Павић има ново да каже осим онога што прича као препарана плоча по свим подкастима? Коју он то каријеру има и чега? Посебно његове "теолошке" погледе на геопоитику, пре и сада. Пре када је СПЦ била пред расколом и сада...његова "политикологија" прожета последњовременаштвом.

Павић лаже отворено, Несторовић превће истину да тако кажем. Све је пкло после посете БЛуци Додику. Павић и Нестор су били код Додика "званично" без договра са иким. Несторовић је давао јако "шкакљиве" изјаве које везе немају са оним што је интеррес Србије.

Љепојевић је бо у Бањаој Луци тај дан, звао га је Додик да дође и Синиша га еј ОДБИО! Рекао је да није договорено са Покретом да он иде у осете државницима као посланик

ТО се назива бити ДОСЛЕДАН!

А Станојевић може Павићу појести мозак по мудрости, интелигенцији и практичности. Он са својом дипломом може да...не кажем шта...а исмејава човека који је као машина одрадио посао за Покрет, а увек је себе унижавао и био је њихов "курир".

Јањић и Ковач и Љепојевић су за Несторовића измисли живот у дследности, култури дијалога, мудрости и др.

Нису мрске камере ни Нестору ни Павићу...посебо Павић нема он кога да исмејава, оне је ПИСКАРЛО и ПРИЧАЛО без велике подлоге...на форуму ЖРУ је било 1000 пута квалитетнијих људи - мислим интелектуално...

А Несторовић? Оне ПОсланику Скуштини Србије и не може да лапрда ко сеоска баба као пре када то није био! И наравно, одмах их је угости главни трач-мајстор Марић.

...................

Рекао сам одмах да су потенцијал, близи ДАВДЕСТ посто је њима порасла популарност, и рекао сам да се надам да их Вучић неће нападати, цепати....НЕКО их растура, ових 5 људи који су остали не цепају сигурно.

Ко их цепа....видеће се. Несторовић је рекао да "Додик ми је отоврио очи".

Видео сам ја како је Ковач регаовао на Несторовићеве изјаве у БЛуци...Додик брани националне интересе, нападају га али су његови људи МИЛИЈАРДЕ узели себи "законски"....ма шта да уради за РС то неће моћи да сакрије и то људи знају. МИЛИЈАДЕ не лилионе су узели - лепо штимањем тендера, кумовским везама и све "законски". Нема среће ни народ ни дрћава где се тако ради.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ćiriličar рече

1. Јован Јањић - паметном доста, ако иоле прати дешавања у Цркви. Доктор, добар познавалац и дела теологије и саме еклисиологије а и стања у СПЦ

2. Генерал Ковач - човек који је каријеру изградио на књизи, униформи и прошао све меритократске делове.

3. Синиша Љепојевић - довљно говори и његов наступ и др.

4. Павловић - изузетан стручњак, то што је атеиста не иде у колизију са ставовима Покрета

5. Станојевић - не бих улазио ко је шта је, али је прошао "сито и решето", аропо сукоба са Павићем:

-Павић ЛАЖЕ! То потврђује Синиша; то потврђују све чињенице које су неминовно на страни Станојевића.

-Несторовић изгледа није могао да не подлегне популарности, постао је "звезда"....али не могу да судим о томе,

Павић? Исмејава Станојевића - КОЈУ КАРИЈЕРУ има Павић? То што је завршио факултет у САД-у? Што је написао пар колумни и ао препаран винил стално понавља исту прчу, ма колико она била коректна. Шта то занчи "политиколог"? Павићу Црњански је радо као обућар, али он је ПИСАЦ и то велики, значи ли то да нека лудача, бубатор, која се назива "књижевни критичар" може да мери Цреаског?

Павићу - Свети Павле је био ткач, радио је својим рукама - шта ти радиш? Шта је товја "каријера"? Од скоро "последњовременашких" теолошких ставова, преко тога да си увек у неком бунту и вероватно живиш од тога? Јеси професор; учитељ; јели столар; зидра; лекар, генерар: ПРЕДУЗЕТНИК као Становевић, фарбаш куће по Украјини или Србији - ПТА си ти по занимању?

Па намање 100 000 (ХИЉАДА) људи може да напише колумне твог "калибра", с тим да им није доступан јавни простор - и шта то тебе квалификује за такву "величину"?

Драган Станојевић није завршио "престижни" факултет као ти, може ти интелект намазати на шниту и појести за доручак са чајем - а не улазим у Станојевићеве морлане квалитете, али искуствено може. Завршити САД факултетичић - не може свако јер нема ПАРА.  Сваки српски сељак зна твоју "политикилогију" можда не зна да се изрази - и ниј епопуларан као ти јер Срби су сервилни па, ето, ти дошао из АмерикУ си фаца - никаву каријеру ти немаш - ама БАШ никакву.

Много ти олако дајеш оцене. Сети се да си овде Јерковића представљао као жртву режима. 

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Вилер Текс рече

Много ти олако дајеш оцене. Сети се да си овде Јерковића представљао као жртву режима. 

Ne. Jerkovic sam ubacio klip gde sam prica kako su ga lokalne kabadahije napadale, s tim da sam se ogradio od njegovih drugih stavova.

Sto se tice Pavica i Nestora, sve ima svoj kontest - u ovoj bruki njihovoj ljudi su potvrdili cinjenice: Stanojevic nije mogao uyeti pare, niti je racun na njemu, i Ljepojevic svedoci da je na yvucnik slusao kada Satanojevic zove revizora i covek odgovara suprotno onome sto Pavic tvrdi.

Sto se tice upravljanja Pokretom SVE sto su govorili povodom upravljanja Nestor i Pavic su za noc prekrojili.

Ljepojevic je glasao da Nestor bude vozd, ali je ostao u Pokretu - to se zove doslednost ideji. I nije hteo iako je bio u Banjaluci da prisustvuje poseti vlastim RSrpske zato sto to nije dogovoreno sa Pokretom.

Druga stvar je proslava Dana RS kada su svi pozvani zvanicno.

Nestor i Pavis su se "isprofilisali" kao da su oni sve i svja...Nestorovic je bio u SPO, pa je sklapao sporazum sa Dverima, pa je onivao neki pokret vitezova sa onim kicosom Sasom, sad ovo. On jeste poznat ali koji ljudi su sedeli pored?

Jerkovica je zenznu Pavlovic i to je ocvek priznao. Ali ovo sa Stanojevicem je podvala....prosto Pavic ga smatra nedoraslim njegovij i njihovim "inteligencijama".

Lepo je Sinisa rekao - politika je stvar praktike, i covek je ogroman posao odradjivao za Pokret. Koji su mu interesi ne znam. Dakle to nisu nikavi "sudovi", govorimo o odredjenim situacijama.

U Bosni se zvecka oruzjem, zvanicna Srbija vodi umerenu politiku, jer tako mora - Nestorovic ide kao Poslanik u Skupstini, bez saglasnosti svog Pokreta i govori stvari koje mako ko iz Skupstine Srbije treba da govori - tako treba da radi, a ne da govori, ne u ovoj situaciji.

Ti to sve u jedan kos: ako kritikujes Vucica izdajnik si, ako kritikujes postupke par ljudi odma "olako sudis". Ne sudim - Aleksandar Pavic ima karijeru KAKVU? Sta je on po zanimanju i st aje njegaova karijera kad kod Marica ismejava i klevece coveka, svog kolegu i jednog od osnivaca Pokreta? Kakvu karijeru on ima?

Подели на овим сајтовима

Са Несторовићем је још онај гинеколог Антонијевић и адвокат Лукић. Не знам кога још имају у плану, али танка је то прича, посебно после овакве просуте енергије.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Ćiriličar рече

Ne. Jerkovic sam ubacio klip gde sam prica kako su ga lokalne kabadahije napadale, s tim da sam se ogradio od njegovih drugih stavova.

Sto se tice Pavica i Nestora, sve ima svoj kontest - u ovoj bruki njihovoj ljudi su potvrdili cinjenice: Stanojevic nije mogao uyeti pare, niti je racun na njemu, i Ljepojevic svedoci da je na yvucnik slusao kada Satanojevic zove revizora i covek odgovara suprotno onome sto Pavic tvrdi.

Sto se tice upravljanja Pokretom SVE sto su govorili povodom upravljanja Nestor i Pavic su za noc prekrojili.

Ljepojevic je glasao da Nestor bude vozd, ali je ostao u Pokretu - to se zove doslednost ideji. I nije hteo iako je bio u Banjaluci da prisustvuje poseti vlastim RSrpske zato sto to nije dogovoreno sa Pokretom.

Druga stvar je proslava Dana RS kada su svi pozvani zvanicno.

Nestor i Pavis su se "isprofilisali" kao da su oni sve i svja...Nestorovic je bio u SPO, pa je sklapao sporazum sa Dverima, pa je onivao neki pokret vitezova sa onim kicosom Sasom, sad ovo. On jeste poznat ali koji ljudi su sedeli pored?

Jerkovica je zenznu Pavlovic i to je ocvek priznao. Ali ovo sa Stanojevicem je podvala....prosto Pavic ga smatra nedoraslim njegovij i njihovim "inteligencijama".

Lepo je Sinisa rekao - politika je stvar praktike, i covek je ogroman posao odradjivao za Pokret. Koji su mu interesi ne znam. Dakle to nisu nikavi "sudovi", govorimo o odredjenim situacijama.

U Bosni se zvecka oruzjem, zvanicna Srbija vodi umerenu politiku, jer tako mora - Nestorovic ide kao Poslanik u Skupstini, bez saglasnosti svog Pokreta i govori stvari koje mako ko iz Skupstine Srbije treba da govori - tako treba da radi, a ne da govori, ne u ovoj situaciji.

Ti to sve u jedan kos: ako kritikujes Vucica izdajnik si, ako kritikujes postupke par ljudi odma "olako sudis". Ne sudim - Aleksandar Pavic ima karijeru KAKVU? Sta je on po zanimanju i st aje njegaova karijera kad kod Marica ismejava i klevece coveka, svog kolegu i jednog od osnivaca Pokreta? Kakvu karijeru on ima?

Да олако. Погледај у којим странкама је био Павловић пре и после петог октобра. И он им је довео Јерковића Мени је то идеалан показатељ. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Да олако. Погледај у којим странкама је био Павловић пре и после петог октобра. И он им је довео Јерковића Мени је то идеалан показатељ. 

Pavlovic je smenjen jer je hteo da se privatizacija obavi zakonski a ne pljackaski. A, inace, u to vreme, svi su bili protiv Slobe i verovali zapadu...zapad je Putina prevario 1 godina posle naseg 5. oktobra....tako da....

Подели на овим сајтовима

Tuga sveopsta. Ni jedni ni drugi nemaju poloticku buducnost vise, s tim da eventualni vece sanse imaju Nestor i Pavic ostatak pokreta je ugasio nacisto. 

Djavo je udario na nesto potencijalno mnogo dobro, a iskusenje je preveliko za ljude koji nisu Hristovi. Cak cesto i za one koji jesu a kamoli koji nisu. 

Saborno odlucivanje je odlika crkve i potrebno je da posredi ljudi bude Hristos. Ako nema njega nema ni sabornog odlucivanja. Onda je zaista bolje da ima lider. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...