Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Јел има детаљније о дисклејмеру, шта је сада другачије, јел то исто као из 2022.?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

Јел има детаљније о дисклејмеру, шта је сада другачије, јел то исто као из 2022.?

Pa sta moze da bude...napisace na posteru (uzana rec "disklajmer") da n epriznaju nezavisnost i to je to, kao iz prakticnih razloga. Nema vlast vise energije da se bori sa Kurtijevim zackoljicama, ocigledno je...pustaju sve redom. Mada mislim da je ovo smisljeno - 1. januara ukidaju vize Albancima, sad im Vucic omogucava da sto lase odu...ocekuje se 100-150 000 da ode u narednom periodu.

@Вилер Текс оно што сам ти говорио, види:

"Српска радикална странка освојила је 55.765 гласова, коалиција Двери и Заветника 105.134, Народна странка 33.395, а коалиција Радуловића и Тадића 45.090.

Дакле скоро 250.000 гласача остаће без својих представника у Скупштини Србије. Коме би могли да се прелију ти гласови, и да ли ће их присвојити Милош Јовановић или Бранимир Несторовић?"

И слушај Ивановића, паметн чова и бивши ДССовац:

Далеко већа могућност је да се гласови национално опредељених бирача прелију у листу "Ми- глас из народа", сматра публициста Игор Ивановић.

"Гласови се неће прелити коалицији НАДА, јер је та листа битно променила своје бирачко тело од некадашњег типичног ДСС-а, ка ономе што бисмо данас назвали 'жуте патриоте'. Не користим пежоративни термин, то је ипак једно грађанистичко бирачко тело", појашњава Ивановић за РТ Балкан.

Традиционални гласачи Двери, па и Вука Јеремића након његовог редефинисања политике ближи су листи "Ми - глас из народа", каже наш саговорник и сматра да ће та листа сигурно бити све јача политичка опција.

"Задржали су дистанцу ка оба покрета у Београду, што већина патриотских гласача очекује, а показали су одговорност по питању немира испред Скупштине града Београда. Иако су велики противници власти, питање државе им је изнад власти. Имају простора да буду респектабилна снага, а то даље највише зависи од њих самих", закључује Ивановић.

RT.RS

Уместо укрупњивања снага на десном блоку пред изборе, странке су расцепкане завршиле на гласачким листићима, а цену су платили Двери, Заветници и Народна странка...

-------------

Ето ти скоро 400 000 за МИ, ако успеју да створе мању еуфорију популарносту, прећи ће доста и из СНСа, СПСа....они су разбили десницу у комадиће, сахранили....и није била ни за шта.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Ćiriličar рече

Pa sta moze da bude...napisace na posteru (uzana rec "disklajmer") da n epriznaju nezavisnost i to je to, kao iz prakticnih razloga. Nema vlast vise energije da se bori sa Kurtijevim zackoljicama, ocigledno je...pustaju sve redom. Mada mislim da je ovo smisljeno - 1. januara ukidaju vize Albancima, sad im Vucic omogucava da sto lase odu...ocekuje se 100-150 000 da ode u narednom periodu.

"Српска радикална странка освојила је 55.765 гласова, коалиција Двери и Заветника 105.134, Народна странка 33.395, а коалиција Радуловића и Тадића 45.090.

Дакле скоро 250.000 гласача остаће без својих представника у Скупштини Србије. Коме би могли да се прелију ти гласови, и да ли ће их присвојити Милош Јовановић или Бранимир Несторовић?"

Далеко већа могућност је да се гласови национално опредељених бирача прелију у листу "Ми- глас из народа", сматра публициста Игор Ивановић.

"Гласови се неће прелити коалицији НАДА, јер је та листа битно променила своје бирачко тело од некадашњег типичног ДСС-а, ка ономе што бисмо данас назвали 'жуте патриоте'. Не користим пежоративни термин, то је ипак једно грађанистичко бирачко тело", појашњава Ивановић за РТ Балкан.

Традиционални гласачи Двери, па и Вука Јеремића након његовог редефинисања политике ближи су листи "Ми - глас из народа", каже наш саговорник и сматра да ће та листа сигурно бити све јача политичка опција.

"Задржали су дистанцу ка оба покрета у Београду, што већина патриотских гласача очекује, а показали су одговорност по питању немира испред Скупштине града Београда. Иако су велики противници власти, питање државе им је изнад власти. Имају простора да буду респектабилна снага, а то даље највише зависи од њих самих", закључује Ивановић.

RT.RS

Уместо укрупњивања снага на десном блоку пред изборе, странке су расцепкане завршиле на гласачким листићима, а цену су платили Двери, Заветници и Народна странка...

-------------

Ето ти скоро 400 000 за МИ, ако успеју да створе мању еуфорију популарносту, прећи ће доста и из СНСа, СПСа....они су разбили десницу у комадиће, сахранили....и није била ни за шта.

I sta ce biti ako MI dobije te glasove? nece u koaliciju, nece podrzati manjinsku vladu a niko nece imati dovoljno glasova da samostalno formira gradsku vladu? onda opoet izboiri?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Bilbija рече

onda opoet izboiri?

Pregovori sa jace pozicije. Sa ozicije BGa postavljace uslove za republicku vladu. MI hoce da ojacaju, da budu faktor koji se pita i utice na politiku. Imaju kadrove i tek ce imati.

Istini za volju, njihove sadasnje ideje tesko da su mogle prolaziti pre, jer Vucic je dosta dobro jedan deo izbalansirao...mislim da su sada njihove ideje vise nego sprovodljive.

Uzmi Dodika - stalno prica o otcepljenju, Nemci mu ukinu pare za projekte, uvede SAD sancije, eno 10 nemackih firmi dolazi u Laktase i Gradisku radi gasa jeftinijeg i radne snage naravno, ali prventveo gasa. Jedna ce zaposliti 2500 ljudi. Hocu reci, moze se sada, Zapad je supalj, puca po savovima i nema koncenzusa ni oko cega. To treba koristiti i zatezati na srpsku stranu mudro.

Vucic je jako inteligentan covek, nece uopste da se kaci sa MI, jer iza njih je snaga mnogo jaca od sadasnjih procenata...probace da ih marginalizuje tajno, mitom, ovim onim - javno ih nece dirati...svestan je da su snaga, malo ce ih sputavati ali nece ih napadati....na kraju ce mu biti "ili se skloni ili se prikloni", ali to ce i njemu biti olaksanje da se iscupa iz zapadnih zvala...MI su idealna opcija za srpsku politicku scenu...najbolje da Vucko sa njima ima tajne dogovore i da priprema drue snage da preda drzavnu upravu...nisu tu bitni pojedinci...on nije mogao da osnuje pokret koji je hteo, pokret se sam osnovao....Vucicu ostaje da sve to iskordinise narednih godina/godinu i da se lsavodobno povuce.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ćiriličar рече

RT.RS

-------------

Несторовић је послужио за пробијање због препознатљивости, али ако се очекује други искорак, у први план мора ићи неко други. Свака њему част, али ја га не доживљавам као политичара.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вукашин рече

Несторовић је послужио за пробијање због препознатљивости, али ако се очекује други искорак, у први план мора ићи неко други. Свака њему част, али ја га не доживљавам као политичара.

Pa sam je to govrio 100 puta. On je vec kao preparana vinil ploca...ali nije on sujetan toliko i nema tu energiju da se bakce prakticnim stvarima....to je receno i od njega i on je govorio. On je frontmen, glasnogovrnik, nije politicar....ja cak ne verujem da hoce biti poslanik...dobro je da bude prvi mandat dok ne pokupe glasove.

Pavlovic je tu za ekonomiju...treba da pridobiju Katica iz Engleske...Pavic za politiku...imaju dosta konatkata sa ljudima iz svetskih finasijskih krugova...koji s radili, vec imaju jednog...imaju oni kadra i tek ce se javljati...Pavlovic je najavio vec nacin organizacije koja cesmanjiti mogucnost politicarenja i to...Nestorovic je pocasni...ali sad je on neophodan bio.

Pavlovic 100 000 pregleda. Pavic 150 000, Nestor 200 000...velika je letargija...Vucic zaista nema alternativu, nije imao...i pojavise se oni...vidis da su samo pojavom razbili u komadice SVU desnu opoziciju...zato oni ne zure u fotelje, treba da se organizuju...

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Слушао сам Вучића пре неколико година, говорио је како ће десна политика да преузме власт, али то је са сетом рекао алудирајући на звериаветнике, извињавам се на шаљивом тону. Тачно се видела та забринутост што нема правог народног правца. Али сада је одједном све другачије. Да ли је неко то имао у виду, да ли само Бог нас ради промишља, то нам је свакако једини могући пут.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ćiriličar рече

Komentari o vl. Irineju, sa srbin.info. Kakvi idioti, nepojmljivo....

•  
  •  
  •  
  •  
или се пријавите на Disqus

•  

Аватар
    Петровић pre 5 dana

Браво Иринеј Од вас се ништа паметно не може очекивати . Јадна та твоја епартија која има слугу ђавола

• Одговорити
  • Поделити ›
  •  
  •  

•  

Аватар
    Срамота Србска pre 5 dana

Човек коме смета дечја граја под Владичанским двором а не смета му Егзит који је седиште дрога, болештина и разврата.
    НЕДОСТОЈАН!

• Одговорити
  • Поделити ›
  •  
  •  

•  

Аватар
    vojo pre 5 dana

Zar vi i ja delimo iste hrišćanske vrednosti?Na to ne pristajem,sa vama i sličnima ne želim ništa da imam.Niste vi crkva,a Gospod sve vidi,samo što vi u to ne verujete!Kako napreduje transakcija novca koju ste dobili od zakupa poljoprivrednih parcela,u investiciono zlato?Kome to dajete,Vučiću ili Papi?Sram vas bilo,nedostojni ste.

• Одговорити
  • Поделити ›
  •  
  •  

•  

Аватар
    Dragan pre 5 dana

ДОБРИВОЈЕ из Канаде says:
    18/07/2013 at 21:34
    Недавно је изашла из штампе “Поезија правдољубља”, Миладина
    Шошкића из Канаде у којој се налази песма посвећена највећем
    злотвору и разоритељу СПЦ (стр 143)
    Ево песме:
    НЕЧЕСОВОМ БАЧКОМ ИРИНЕЈУ
    Буловићу, була те родила
    Зашто ти је туђа вера мила?
    Хоџоманиш а и муфтујашеш
    Док на српским грбачама јашеш.
    За бачкога кажу Иринеја
    Постао је безбожна дилеја!
    У данашње богоборно време,
    Духовно нам прави загађење!
    Докле Бачком безбожно харачи
    Душегубно кроз Цркве новачи!
    Тим на себе презрење привлачи
    У јереси, безбожја предњачи!
    А да буде и још већа брука
    Мила му је јеврејска Ханука!
    Пали свеће он у синагоге
    Своју веру бацајућ под ноге!
    Људи Божји,срамотне ли слике
    Уврштен је у папске клирике!
    Крст и прстен,он прима бискупски,
    што му даше зли душмани мрски!
    Каранушић или Карањушић
    Да је данас међу нама Нушић,
    Писао би он о Иринеју,
    Да се људи до бесвести смеју.

• Одговорити
  • Поделити ›
  •  
  •  

•  

Аватар
    YovPir pre 5 dana

Анатема на тебе уважени "паписто" и подгузна муво режимске сгтруктуре којој служиш али уз Мантију, не Богу него Ђаволу.

• 7 1
  • Одговорити
  • Поделити ›
  •  
  •  

•  

Аватар
    Дана Тан pre 5 dana

Данас 2023. у Нојзацу (бивши Нови Сад) хрватоцинцарин Мирко Каранушић Буловић честита шиптароциганину Аљеку Мусљиуу изборну крађу и политичку ликвидацију Србије.
    Оба су сатанисти, титоисти или црвене усташе и окупациони колонисти Ендехазије.
    Άπαγε Σατανά!

• Одговорити
  • Поделити ›
  •  
  •  

•  

Аватар
    Лука pre 5 dana

Јадан си епископе, јадан...

• 8 1
  • Одговорити
  • Поделити ›
  •  
  •  

•  
    •  

Аватар
      Дадо Vesna Papic Komlenac pre 4 dana

Да, али није један и није сам. Сад је већ легија, слаткоречивих и гордих доктора теологије који сакупише знање по престижним језуитским школама а одбацише оно знање које прожима и штити верујућега, знање и благодат Духа Светога, који је све и сва са Оцем и Сином и који од Оца исходи и који је говорио кроз пророке!!! У скорије време ће почети и то да искривљују кроз папску лаж звану "филокве"... Зато чувајмо веру и поштујмо законе које нам оставише Св. Сава, Владика Николај и Авва Јустин Поповић!!! Поред Свете Тројице, ово су наша српска тројица на којима почива православље у Срба!!!

• 5 1
    • Одговорити
    • Поделити ›
    •  
    •  

•  

Аватар
    PMikelo Popeks pre 5 dana

Та џукела велеиздајнички по речима доктора Димитријевића има удела у убиству Иринеја а зна се да је њега ЦИА дакле нацистичке убице СРБСКЕ ДЕЦЕ ИМСРБА поставила на ово место са само једним циљем УНИШТАВАЊЕ СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ. То је потврдио и амерички генерал нацистички убица СРБСКЕ ДЕЦЕ И СРБА КАДА ЈЕ 2007 годипретио АРТЕМИЈУ што му АРТЕМИЈЕ није дозволио да уђе у ВИСОКЕ ДЕЧАНЕ КЕР КАКО МУ ЈЕ РЕКАО АРТЕМИЈЕ УБИЦЕ СРБСЕ ДЕЦЕ И СРБА НЕМОГУ ДА УЂУ У СРБСКИ ХРАМ.
    Тада је та нацистичка џукела рекла да ће они све СРБСКЕ ВЛАДИКЕ И ЕПИСКОПЕ УКЛОНИТИ И ПОСТАВИТИ ЊИХОВЕ ШПИЈУНЕ И ЕВО ДАНАС СМО СВЕДОЦИ ДА СЕ ТО И ОСТВАРИЛО А ОВА ЏУКЕЛА ИРИНЕЈ КАРАКУШИЋ ТО СВОЈИМ ПРИЗНАЊЕМ ДАНАС И ПОТВРЂУЈЕ.

Ето, и Црква као узорак нашег друштва много говори о самом народу.

Сви знамо колико је владика Иринеј истакнута и моћна фигура унутар СПЦ. 

Народи као што је наш, који нема довољно сазрелу личност како би био способан да створи средњи слој, недовољно емоционалне писмености како би били способни да једни друге надопуњујемо,  осуђен је на истакнуте појединце.

То само тако може да функционише и никако другачије.

Наравно да свака медаља има две стране. Ако изузетно доминантна личност, која креира реалност, има добре одлуке, то је озбиљан залог за светлу будућност, уколико су одлуке лоше, таква је и будућност.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Дејан рече

Народи као што је наш, који нема довољно сазрелу личност како би био способан да створи средњи слој, недовољно емоционалне писмености како би били способни да једни друге надопуњујемо,  осуђен је на истакнуте појединце.

Лепо си ово формулисао...разумем...али, брате, осврни се само површно на један век наше историје, убаци у контес да нам је кућа тачно у шпицу где се сударају исток-запад, источна и западна црква, ислам и хришћанство...а, сада знамо, да су нам елите често подбацивале и плаћали смо крвљу те подбачаје...имамо перспективу временске дистанце - па и добри смо шта нас је све млатло у историсјим бурама. Конкретно овд емислим само на идентитеске вредности...просто, период враћања смим себи, у историјски најдинамичнијем периоду од стварања вероватно, је за нас тек почео. И, ја сам велики оптимиста у том погледу, да ћемо ми опстати и бити мали-велики народ.

Ипак, фала Богу за те појединце које помињеш...још да нема њих...али лепо речено  сваком случају - и тачно.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Ćiriličar рече

To treba koristiti i zatezati na srpsku stranu mudro.

.

Ово си фантастично закључио.

Сходно томе да ми све ово делује као увод у много већу катастрофу, треба ту ситуацију искористити за решавање проблема Р. Српске и Црне Горе.

Док једнима не смркне, другима не сване.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Лепо си ово формулисао...разумем...али, брате, осврни се само површно на један век наше историје, убаци у контес да нам је кућа тачно у шпицу где се сударају исток-запад, источна и западна црква, ислам и хришћанство...а, сада знамо, да су нам елите често подбацивале и плаћали смо крвљу те подбачаје...имамо перспективу временске дистанце - па и добри смо шта нас је све млатло у историсјим бурама. Конкретно овд емислим само на идентитеске вредности...просто, период враћања смим себи, у историјски најдинамичнијем периоду од стварања вероватно, је за нас тек почео. И, ја сам велики оптимиста у том погледу, да ћемо ми опстати и бити мали-велики народ.

Ипак, фала Богу за те појединце које помињеш...још да нема њих...али лепо речено  сваком случају - и тачно.

Слажем се са тобом у потпуности.

Верујем да је историја учитељица живота, а сматрам да је егзистенцијална ствар да се унутар наше државе више форсира неславна историја од славне. Славна историја треба да је резервисана када одемо ван граница државе. "Арчибалдова" историја је егзистенцијално важна за нас. Грађанско друштво се прави тако што људе научиш шта је малограђанштина.

Хоћу да кажем, нити један проблем се неће решити уколико се о њему не разговара константно. Најлакше је пасти на пароле о небеском народу, мрзи нас свет и сл.

Улога интелектуалца је да говори истину, са добром намером, без обзира на то колико ће то да повреди људске емоције.

Константно истицање свих мана са крајњим циљем да се мане исправе.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Дејан рече

Сходно томе да ми све ово делује као увод у много већу катастрофу

пре 10 минута, Дејан рече

Док једнима не смркне, другима не сване.

Намеро сам поцепао, али знаш сам свој контест, на њега се осврћем...ствари су мнго зезнуте и све је пвезано...ми смо мали пијун на много опасној шаховској табли и наш "шахисата" нас сад-па-сад жртвује да ни не трепне. Него неће још јер му требамо...и сад шта ћемо ми? Морамо гледати да му требамо, јер нестасмо...

Ја ћу рећи своје надање...надам се да ће се све расплести у несрећној Америци. Да ће у сукобу њихових елита победити она мало нормалнија, а стање је толико опасно да највећи САД инелектуалци говре да избора можда неће ни бити.

Како год...ако наши окупатори изгубе интерес да нас окупирају, ако попусти та сатанистичка, глобална, опкупација од пропадајућег америчког царства...ја сам УБЕЂЕН да ће се РСрпска, КиМ и ЦГ решити "сами од себе" без иједне жртве!

ЦГ је прћија, и Сби ће се вратити своме. БиХ ће се распасти јер и Срби и Хрвати то хоће, а браћа муслимани су једни од ретких вазала САДа данас, од исламског света...Албанци ће нам КиМ препустити, покавгаће се међусобно, као слуге без господара које знају да су зулим чиниле.

Уздати се у Бога....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Улога интелектуалца је да говори истину, са добром намером, без обзира на то колико ће то да повреди људске емоције.

Константно истицање свих мана са крајњим циљем да се мане исправе.

:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Од 2009 године сам на овом сајту, све закључке које сам у претходним постовима написао сам стекао кроз реална дела у уредништву овог сајта. Искуство у раду са људима са овог сајта, нарочито избором кадрова уредништва, сајт је доживео резултат на светском плану. Том логиком, да само квалитетне личности могу да произведу вишак вредности, како духовне, тако и материјалне, у свакој фирми где сам руководио са мањом или већом групом људи остварио сам фантастичне резултате. Да се разумемо, то подразумева да се зло чини како би се од зла бранило.

Растерати људске шакртове није лако нити захвално.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...