Jump to content

ТВ Храм - Одговор духовника: Поглед на Еуро прајд

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 30 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

"Замислите да сам изашао и кажем "ајде да купимо два месеца неувођења санкција да одржимо геј параду јер би то био позитиван утисак у Европи". Ако будемо укинули геј параду биће поклекао си пред националистима. Шта год урадио црно ми се пише", додао је председник Вучић.

:bu:

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

• Одговори 400
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ја бих на његовом месту, ако већ сматра да је ситуација нерешива, поднео оставку.

Подели на овим сајтовима

Ај џаст куднт хелп :))):

WWW.SLOVOLJUBVE.COM

"Јуче сам присуствовао тренингу наших кошаркашких репрезентативаца у дворани Штарк Арена, који се припремају за предстојеће Европско првенство и...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Родољуб Лазић рече

WWW.SLOVOLJUBVE.COM

"Јуче сам присуствовао тренингу наших кошаркашких репрезентативаца у дворани Штарк Арена, који се припремају за предстојеће Европско првенство и...

Да и?

Који си ти смарач.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Родољуб Лазић рече

WWW.SLOVOLJUBVE.COM

Ovo uopšte ne vidim kao nešto bitno, potpuno nebitna stvar, patrijarh voli da se slika kao i precednik što voli, i šta.. :)))

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Било би лепо да даш неки смислен одговор.

Да и? Шта сад, шта фали кошаркашима, тренингу?

Да је било само "Да, и", био би и одговор, а пошто си у наставку био, скоро по обичају, довољно неваспитан у комуникацији, добио си  одговор у складу са тим. Не осећам обавезу да комуницирам са људима који се још нису научили пристојној комуникацији.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Родољуб Лазић рече

Да је било само "Да, и", био би и одговор, а пошто си у наставку био, скоро по обичају, довољно неваспитан у комуникацији, добио си  одговор у складу са тим. Не осећам обавезу да комуницирам са људима који се још нису научили пристојној комуникацији.

Само се ти сакривај иза пристојности. 

Прозиваш на кварно и онда "јао пристојност". 

Подели на овим сајтовима

Немам шта да се скривам. Небројено пута сам на Поукама разним форумашима, укључујући и тебе, одговарао на много комплексија и важнија питања од овог твог садашњег. Све је врло једноставно: кад се човек понаша пристојно, добија одговор. Када се не понаша,  не добија одговор. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Немам шта да се скривам. Небројено пута сам на Поукама разним форумашима, укључујући и тебе, одговарао на много комплексија и важнија питања од овог твог садашњег. Све је врло једноставно: кад се човек понаша пристојно, добија одговор. Када се не понаша,  не добија одговор. 

Не мораш да одговараш, јасно ми је да тражиш длаку у јајету. Уживај.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Родољуб Лазић рече

WWW.SLOVOLJUBVE.COM

Pa, sta je tu zamerka, moze sa ici nenajavljeno na taj neki trening sa strane vere i crkve potpuno besmislenog sporta i sportskog takmicenja, dok se ovamo podiglo nekoliko desetina hiljada ljudi u protesnu setnju i litiju za odbranu porodice i vere i Srbije i tradicije i protiv najavljene parade, i podiglo se i sa druge strane da napadaju i vredjaju sve one koji su stali u odbranu, cak i drzavni aparat i mediji i cak i Vucko negativno o litiji,  i sve vri, i Patrijarh ni rec da kaze, ali moze se nenajavljeno medju neke tamo kosarkase ko da su oni i to takmicenje nesto bitni za bilo koga ko je u crkvi.

Jednostavno trenutno tako stoje stvari.

Подели на овим сајтовима

Пошто претпостављам да је патријархово појављивање у јавности разним "овосветским" поводима (његова плеј листа, сликање са спортистима, певачима и слично),  у фукцији некаквог мисионарења међу нецрквеном популацијом, било би занимљиво добити повратне информације о резултатима таквих активности - да ли и колико људи због тога прилази Цркви, и какве су, генерално, реакције на те патријархове активности оних којима се на овај начин патријарх "обраћа".

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Не мораш да одговараш, јасно ми је да тражиш длаку у јајету. Уживај.

Наравно. Етикете и увреде су папирни тигрови у рукама људи који немају реалне аргументе. Уживај и ти.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...