Биљана 1234 Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 овде код мене кажу здраво млого компликовано градацијски карактер низа речи ,непримерен равничарском темпераменту мислим увек неки хоризонт ал никад исти па табанамо и надамо се да ћемо срести неког по мери своје представе о верности а ди је верност ту је и поверење, руку под руку а представе су некако непоуздане као мерило, барем тако видим ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 21:57, Tvrtko рече Ne radi se o direktnom "divljenju" novcu. Radi se o tome da su siromašni u velikoj većini slučajeva neprimetni, pa čak i diskriminisani. Njima se i podsmevaju. Expand Tu imas i problem logike. Ako je u drustvu 10% bogatasa na primjer a inace je manje, gdje su otisle sve cure koje sebi nisu nasle bogatasa? I zasto je to uopste lose nisi mi odgovorio? Sve kojima je materijalizam vazniji od svega idu bogatasima, znaci bogatasi na kraju gubitnici.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:08, Tvrtko рече Zato što je to je krajnje nebitno Expand Nije nebitno nego se cesto taj neko, takodje cesto ne svojom krivicom, ponasa slicno ako ne i isto kao onaj koji je ne voli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:06, Tvrtko рече Pa to što pričaš je fizički izgled, a pusti sad energiju. Expand Kako fizicki izgled? Raspolozenje i nacin ponasanja nema nikakve veze sa fizickim izgledom.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:11, Tvrtko рече Čekaju na svoj trenutak, kada ovi obrate pažnju i na njih. Expand Ti sad meni tvrdis da 90% ceka onih 10% bogatih. Da je to istina onda bi 90% cura bile same bez ikoga jer cekaju svog tajkuna...Daj GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Ja čekam odgovor evo sar vremena. Ne može stizat čovjek...u red, ljudi, u red...@Tvrtko, brate moj, ako nemaš vremena večeras, evo sjutra mi objasni na osnovu čega ti procjenjuješ iskrenost kod žena. Sačekaću ja, ima kad do sjutra. (ne nađoh adekvatan emotikon... izvini) Istochnik је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:17, Tvrtko рече To su elementi koji se zapažaju vizuelno. Energija koju pominješ je samo deo fraze koja je trenutno popularna, a ne znači gotovo ništa. Expand Ne, muskarci cesto nisu lutke po izgledu al su zenama privlacni, kad kazem energija to ti je raspolozenje i znaci puno. Skoro sve tvoje tvrdnje sto si naveo na ovoj temi su pogresne i nisu osnovane na realnost nego iskljucivo na tvoj pogleda koji nije ni logican. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:20, Tvrtko рече Koliki broj? Jesi li ti ikad čuo koliko se oni žale da devojke masovno idu sa starijima i oženjenima. Expand Ja sam ih cuo licno mnogo puta, razlog za to je sto srednjoskolci danas u vecini imaju slab karakter i ne poseduju osobine jos koje muskarac treba imati. Danasnje mladje generacije svaka koja izlazi iz srednje skole momci su sve vise kao curice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Hvala na odgovoru. Koliko si siguran u svoju procjenu? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:28, Tvrtko рече Iskrenost mogu proceniti već i po izrazima lica. Obično primetim kada je žena iskrena ili neiskrena. Retko grešim. Mnogo toga se može pročitati sa lica i shvatiti iz gestova, nesvesnih pokreta... Expand E to ti ne vjerujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:28, Tvrtko рече Iskrenost mogu proceniti već i po izrazima lica. Obično primetim kada je žena iskrena ili neiskrena. Retko grešim. Mnogo toga se može pročitati sa lica i shvatiti iz gestova, nesvesnih pokreta... Expand Женску искреност процењујеш по изразу лица, гестовима, пре него што их упознаш или после? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:34, Tvrtko рече Ne mogu biti apsolutno siguran. Expand Ako nisi apsolutno siguran u svoju procjenu njihove iskrenosti, da li si kada posumnjao da je negdje možda i tvoj sud o djevojkama (one su materijalisti, neiskrene, neodgovorne) neutemeljen. Možda griješiš...ne možda, već sigurno, jer generalizuješ? Paradoksologija, PredragVId and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:41, Tvrtko рече Iskrenost se kod ljudi može momentalno proceniti, ako obratiš malo pažnje. Rekao sam već do kog momenta obično ide komunikacija. Expand До ког момента? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:45, Tvrtko рече Niko nije nepogrešiv. Samo treba svesti to na najmanju meru. Rekao sam više puta da mi generalizaciju ovde neosnovano stavljaju na teret. A da je ovo o čemu pišem masovna pojava, to jesam rekao i iza toga stojim. Expand Hvala. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 On 30. 4. 2016. at 22:28, Tvrtko рече Iskrenost mogu proceniti već i po izrazima lica. Obično primetim kada je žena iskrena ili neiskrena. Retko grešim. Mnogo toga se može pročitati sa lica i shvatiti iz gestova, nesvesnih pokreta... Expand Sada kontradiktiras sam sebi, ranije si mi rekao da se prvi utisak stekne iskljucivo po izgledu. Ili ipak priznajes da sam u pravu. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука