PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 А где су овде жене? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече Ne brini. Ne umem da mrzim. Одлично, онда си трол...ето и ту мистерију смо решили PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Мистрије? Тролови? Снежана дете побогу. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече @Снежана Žao mi je, ali koliko ja znam, nisam trol. Џабееееее Neša_ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 имаш провидну тастатуру... Снежана and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Haha, Snele pa on je prerastao duhovne teme kako ne kontas,sve je to reseno pre dve hiljade godina, a sto su Sveti oci dumali i molili se i pisali i mozgali i molili se da im Bog otkrije tumacenja to ono jbg, nisu imali Tvrtka da ih prosvetli. Dzaba sto je nekad zarez bio problem i sto se oko toga lomise koplja, verni Tvrtko je sve to jednom porukom prevazisao i samo jos da nađe zenu. Ovde valjda nije dosao da je nađe, da jeste diskutovao bi na raznim temama, razmenjivao misljenja, upoznavao ljude. Al i to je prevazisao i ostalo je samo da kuka kako njega niko nece jer je fizicki radnik kome drugi placa net. Samo ne znam sto za cenu interneta nekog barem par puta mesecno ne izvede na kafu, al onda se ne bi hranio paznjom ljudi ovde ne mogu i jare i pare. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Одкуд се Јелена створила? Као што јелен тражи потоке тако душа моја тражи тебе Боже! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Управо сада, PredragVId рече Одкуд се Јелена створила? Као што јелен тражи потоке тако душа моја тражи тебе Боже! odo da odnesem tetki lek Hristos Voskrese! Radujte se ljudi malo, niko ne bi pozeleo tmurno lice pored sebe, ako sirite radost radost ce se kad tad vratiti -Владимир-, PredragVId, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Заиста, Јелена. Код мене пише да си офлајн. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Problem je u tome što sam ja taj koji na prvi utisak ne ispunjava te ženske "kriterijume", tako da čak i kada bi Bog nešto učinio po pitanju mog susreta sa odgovarajućom ženom, ne bi pomoglo, jer ne bih dobio zeleno svetlo ni u samom startu, kod početne procene. Vi žene želite superiorne muškarce i pre bi sa njima makar i na kratko, nego sa nekim prosečnim ko se zanosi idejom da vezi treba da prethode iskrena osećanja ljubavi, a veza treba da prethodi braku, a ne drugim vezama. Znam da se gotovo svi takvoj ideji smeju ili čude, ali to je zato što im je vera u Boga lažna i više je praćenje trenda nekakvog verskog pomodarstva u smislu: "zvanično se predstavljamo kao vernici, ali nezvanično radimo isto što i svi drugi, jer je za čoveka normalno i očekivano da bude grešan". Čitajući na ovom forumu pisanja pojedinih, imam utisak da čovek može privući pažnju žene tek ako je u većoj meri grešan, inače ništa od veze i braka. Ta dvoličnost mi je kod ljudi uvek smetala. Oni bi trebalo da se predstavljaju onakvima kakvi stvarno jesu, a ne da pričaju bajke u koje ni sami ne veruju, a u pozadini da priželjkuju sasvim drugačija dešavanja. Hvala na odgovoru...cijenim sve što si napisao, ali sam sigurna (i dalje) da si prestrog prema sebi. To što misliš da se može kamuflirati, ja ti tvrdim da ne može. Koliko god se ljudi ukrivali, na kraju se pokaže njihovo pravo lice, i sve se vidi u pravi čas, tako da nema prevarenih. Ima samo onih koji ne žele da vide. Neko će u tebi prepoznati sve tvoje kvalitete, i biti jako sretan s tobom. Ne opterećuj se time šta drugi rade. Posveti se sebi, radi na sebi... rekoh već, voli sebe, jer sebi moraš biti najbliži, da bi ostvario bliskost i sa drugima. Znaš da ne griješim, i poslušaj me. Ћириличар, PredragVId and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 minute ago, PredragVId рече Заиста, Јелена. Код мене пише да си офлајн. Eeeee, evo sag cu PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Одкуд сад тетка Ајла? Ко овде спава? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 3 minutes ago, PredragVId рече Одкуд сад тетка Ајла? Ко овде спава? Salsa party zadržala tatka Aylu...izvini Peđa. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече @Јелена011 i @Снежана su meni jako simpatične. A nisu jedine. Ima ih još. И ти си њима симпатичан, а био би још симпатичнији да имаш пара. Kaludjerovic Sreten, Goku, Neša_ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Управо сада, Juan рече И ти си њима симпатичан, а био би још симпатичнији да имаш пара. Od sloge si...ao ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука