PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Сиротиња је Богом благословена. И физички рад је богом благословен. У Господа се уздам не бојим се шта ће ми учинити човек. П.С. Салса поноћни тренинзи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 minute ago, Juan рече И ти си њима симпатичан, а био би још симпатичнији да имаш пара. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Управо сада, PredragVId рече П.С. Салса поноћни тренинзи? Rekoh party...ne trening. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 5 minutes ago, Tvrtko рече @Јелена011 i @Снежана su meni jako simpatične. A nisu jedine. Ima ih još. Јелена, Ајла, Данче, ... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Ljekovitiji je čaj koji skuvam...ide bez šećera, uz malo meda, i koju kap limuna. Poslušaj me, konačno, i vidjećeš kako je život lijep. Kaludjerovic Sreten and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 3 minutes ago, Tvrtko рече tvoj zagrljaj je sigurno lekovit. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
архитекта Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Ayla, Јел тебе мало савест мучи па се толико жустро упушташ у расправе са људима који имају другачију свест о појму љубави? Негде сам чуо да се свако чеше где га сврби, а ти се на овој теми богами баш чешеш. А поготово кад те неко заголица око твог става да се љубав само деси, па да се може десити и да ти срце тако напрасно крене и за неким другим док си већ у вези или браку. Видим да си наоштрена и да имаш високо мишљење о сопственој памети и животном искуству. "Празан клас је уздигнуте главе изнад све њиве, док је пун повијен и сагнуте главе". PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 8 hours ago, PredragVId рече А где су овде жене? Većina žena je odustala posle prvih nekoliko kilometarskih tema koje je Tvrtko uzurpirao žaljenjem na - žene. Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 О верности жене могу говорити (њихови) мужеви. И након 67 страна - ниједан се није огласио, може под кључ, лол! Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Ne moze pod kljuc, muzevi sve poslednji saznaju, ako uopste ikada saznaju, postupak utvrdjivanja prevare je prava rasomonijada... A misaona sfera prevare...aaaaa Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 15 minutes ago, Рапсоди рече Ne moze pod kljuc, muzevi sve poslednji saznaju, ako uopste ikada saznaju, postupak utvrdjivanja prevare je prava rasomonijada... A misaona sfera prevare...aaaaa Ако те добро разумем, ова тема би требало да буде својеврсни приручни мужевима како да што лакше открију превару? Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 7 hours ago, архитекта рече Ayla, Јел тебе мало савест мучи па се толико жустро упушташ у расправе са људима који имају другачију свест о појму љубави? Негде сам чуо да се свако чеше где га сврби, а ти се на овој теми богами баш чешеш. А поготово кад те неко заголица око твог става да се љубав само деси, па да се може десити и да ти срце тако напрасно крене и за неким другим док си већ у вези или браку. Видим да си наоштрена и да имаш високо мишљење о сопственој памети и животном искуству. "Празан клас је уздигнуте главе изнад све њиве, док је пун повијен и сагнуте главе". Ne znam šta bih ti rekla, a da te ne povrijedim, jer osjećam da si osjetljivo biće. Nisam u braku (više), mada se mogu pohvaliti životnim iskustvom, i pitam se, zašto od svih, na ovoj temi, baš si našao meni da se obratiš, a ne sjećam se da sam ikoga ikada na ovom forumu povrijedila...i ne odgovaram ako se neko osjeća tako, jer nije bilo namjere s moje strane da budem gruba...ili si odlučio da sa tog naloga kažeš nešto što s drugog nisi smjeo, ili mogao? Juanito, -Владимир-, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 3 minutes ago, Tvrtko рече Šta će vam njihovo mišljenje kad sam tu ja. . Добро ниси рекао, шта ће вам мужеви кад сам ту ја Neša_, Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Šta će vam njihovo mišljenje kad sam tu ja. Којим "нама"? Ко је помињао 'мишљење'? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Danas jaretina na repertoaru... Ne jedem neka hvala Jare, jagnje, zeku i tako to, ne mogu da jedem pa da je samo to na repertoaru. Sta ces mi bogate beogradske devojke samo nesto izmisljamo Prosecno, treba ti dvesta jevreja za racune, dvesta za gorivo, dvesta za nepredviđene troskove, barem 400 za hranu i izlaske, dakle minimum hiljadu i to da se nategnes. A gde su pozorista, bioskopi, muzeji, kratki izleti po zemlji i inostranstvu, dve nedelje letovanja, nedelju dana zimovanja Ako ne mozes da stvoris hiljadarku mesecno ne javljaj se, ako mozes okreni tri dvojcice tri trojcice Иван ♪♫, PredragVId, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука