-Владимир- Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Па не знам, али ретко ко или нико не креће у везу с предубеђењем да ће му неко бити неверан . О томе се обично размишљс кад прође заљубљеност . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 @-Владимир- наравно, то већ улази у домен параноје него, причам о људима који улазе у везу са ожењеним/удатим особама, очекујући да ће у некој будућности те особе њима бити верне. П.С. не битно, ионако Твртко каже да верност и те категорије нису на цени, а он је човек који зна. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 3 hours ago, Снежана рече ...Него, да се вратимо на верност. Неакако мислим да људи који улазе у везу са ожењеним/удатим особама имају заблуду да ће им та особа сутра бити верна, или сам ја у заблуди? Zavisi zbog cega ulaze. Zbog samog seksa, zbog osvete ili zbog zaljubljenosti?! Ovi iz prve dve grupe skoro sigurno da tako nesto ne ocekuju dok ovi potonji cesto umeju da se nasankaju sa takvim iluzijama. Doduse mozemo gledati na to i ovako, materijal za Tvrtka , mnogi koji su u regularnim vezama gde niko nikoga ne vara a planiraju da se uzmu mogu da se zapitaju da li je i koliko puta buduci supruznik prekidao prethodne veze i zbog cega. Nije isto svakako a nije ali i takav nacin razmilsjanja nije sasvim bez osnova. Јелена011, PredragVId and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 13 minutes ago, Aquilius Cratus рече Zavisi zbog cega ulaze. Zbog samog seksa, zbog osvete ili zbog zaljubljenosti?! Заборавио си најважнији мотив - новац. Жене улазе у везе са ожењеним мушкарцима због узбуђења и укуса забрањеног воћа (каква прамајка, такве ћерке), али далеко најчешће због новца. Снежана, PredragVId and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 3 minutes ago, Juan рече Заборавио си најважнији мотив - новац. Жене улазе у везе са ожењеним мушкарцима због узбуђења и укуса забрањеног воћа (каква прамајка, такве ћерке), али далеко најчешће због новца. Jes to uvek zaboravim, verovatno zatosto zaboravljam da nemaju svi racun u laminatskoj banci. Secas se onog morona Roosh V oko koga je nastala frka pre par meseci? On u jednom od svojih "ekspertskih" analiza govori o tome kako je najlakse odveseti zene/devojke (ne americke) u krevet. Pa kaze nekad je dosta u klubu uzeti svoj pasos (americki) i ceskati se po bradi i zene se odmah zaintersuju za vas. E sad na stranu sto je to skroz kretensko ponasanje zamisli da je nasa generacija tako nesto praktkovala pre 10-15 godina. Izadje lik u kafic i pocne da se ceska po bradi sa 1000 dinara, a cice samo padaju (od smeha). PredragVId and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 8 minutes ago, Juan рече Заборавио си најважнији мотив - новац. Жене улазе у везе са ожењеним мушкарцима због узбуђења и укуса забрањеног воћа (каква прамајка, такве ћерке), али далеко најчешће због новца. А мотив због којег мушарци улазе у везу са удатим женама? Муж инвеститор...или? Sanja Т., PredragVId and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 2 minutes ago, Снежана рече А мотив због којег мушарци улазе у везу са удатим женама? Муж инвеститор...или? Valjda su tad frajeri, kao smuvali udatu zenu... Joj bre gde nalazite te primere PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 3 minutes ago, Снежана рече А мотив због којег мушарци улазе у везу са удатим женама? Муж инвеститор...или? Stecajni upravnik. Stize Pluton Јелена011, PredragVId, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Управо сада, Aquilius Cratus рече Stecajni upravnik. Stize Pluton Neeeeee, ne mogu viseeee PredragVId and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 6 minutes ago, Снежана рече А мотив због којег мушарци улазе у везу са удатим женама? Муж инвеститор...или? Мушкарци увек нуде љубав и не траже ништа за узврат. Тако и у овом случају дубоко верују да јој муж не нуди онолико љубави колико она заслужује и желе да јој помогну. Али то ништа не вреди јер удате жене за афере бирају само мушкарце који имају новац. PredragVId, Џуманџи and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 2 minutes ago, Aquilius Cratus рече Stecajni upravnik. Stize Pluton То му у овом случају дође неко ко води о рачуна о жени док се не заврши бракоразводна парница. PredragVId, Aquilius Cratus and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Управо сада, Juan рече Мушкарци увек нуде љубав и не траже ништа за узврат. Тако и у овом случају дубоко верују да јој муж не нуди онолико љубави колико она заслужује и желе да јој помогну. Али то ништа не вреди јер удате жене за афере бирају само мушкарце који имају новац. De si Tvrtko nismo te prepoznali Samo se vi salite, ja se uvek setim onog Saceta sa verujema kad se pomenu muskarci i zene, koji je dokazivao kako muskarci imaju jednu polovinu mozga (ostavicu vama da objasnite ovaj termin), i zato mogu da misle samo o jednoj stvari u jednom trenutku, a zene imaju dve polovine mozga i mogu da brinu o vise stvari, zato brinu i o kuci, deci, muzu i svemu ostalom Paradoksologija, PredragVId, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 4 minutes ago, Juan рече Мушкарци увек нуде љубав и не траже ништа за узврат. Тако и у овом случају дубоко верују да јој муж не нуди онолико љубави колико она заслужује и желе да јој помогну. Али то ништа не вреди јер удате жене за афере бирају само мушкарце који имају новац. Dva razloga da svaki muskarac zazali sto nije ucio za bastovana. Juanito and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече De si Tvrtko nismo te prepoznali Samo se vi salite, ja se uvek setim onog Saceta sa verujema kad se pomenu muskarci i zene, koji je dokazivao kako muskarci imaju jednu polovinu mozga (ostavicu vama da objasnite ovaj termin), i zato mogu da misle samo o jednoj stvari u jednom trenutku, a zene imaju dve polovine mozga i mogu da brinu o vise stvari, zato brinu i o kuci, deci, muzu i svemu ostalom Legenda verujema, uz Micu i Acima i Mileta Curcica tradicionalnog Tradicionaliste vecine domacih foruma. Јелена011 and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 5 minutes ago, Јелена011 рече ja se uvek setim onog Saceta sa verujema 1 minute ago, Aquilius Cratus рече Legenda verujema, uz Micu i Acima i Mileta Curcica tradicionalnog Tradicionaliste vecine domacih foruma. Потпуно сам заборавио на те ликове. Шта мислите да ли пишу и овде? Миле Ћурчић вероватно не, њега је лако провалити, али елементе ове друге двојице видим у неколико чланова . Aquilius Cratus and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука