Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kako god, mene ne zanima u zivotu i drustvu takva osoba sa takvim stanjem u glavi.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Danijela рече

Kako god, mene ne zanima u zivotu i drustvu takva osoba sa takvim stanjem u glavi.

Jasno, nego ja malo odmorila od foruma, pa imam živaca. Za koji dan će da mi proradi temperament, pa ću ponovo na odmor i tako dalje :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tvrtko рече

Ne znam. Zavisi. To je teško pitanje.

Izvinjavam se moram da idem kod prijatelja. Ćao.  :mahmah:

Znači hoćeš nešto što ni sam ne nudiš :smeh1:.

Ajd lepo se provedite :mahmah:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Tvrtko рече

Ne idem u provod, nego poslovno, ali hvala. :mahmah:

Onda neka ti je uspešan posao - UZMI PARE TVRTKO I BIĆE ŽENA NE ZNA IM SE BROJ :smeh1::smeh1::smeh1:

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Tvrtko рече

Valjda nisi ženski materijalista. :D  Ne izgledaš mi tako.  

Otkud ti misliš za ženu da nije materijalista :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Natasa. рече

Otkud ti misliš za ženu da nije materijalista :smeh1:

Можда је одгледао видео оне што тражи дечка, па је сконтао да увек има и горих :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Tvrtko рече

Ima raznih, al' oduvek sam to mislio. Evo i ova što je snimila video "Tražim dečka", takođe nije materijalista. Samo se folira.  :D

Postoje nematerijalisti, potencijalni materijalisti, latentni i okoreli materijalisti...  :D

Ja mislim da si ti lep kao lutka, pun para, ili bar jedno od ta dva i da se samo šališ sa nama. Zamišljam te kao visokog, tamnokosog, veoma muževnog čoveka sa interesantnim smislom za humor :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Natasa. рече

Ja mislim da si ti lep kao lutka, pun para, ili bar jedno od ta dva i da se samo šališ sa nama. Zamišljam te kao visokog, tamnokosog, veoma muževnog čoveka sa interesantnim smislom za humor :smeh1:

Удата жена, а јури високе, тамнокосе и богате! А шта фали нама високима, светлокосима и богатима?!

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Juan рече

Удата жена, а јури високе, тамнокосе и богате! А шта фали нама високима, светлокосима и богатима?!

Tja, ništa, samo nije moj tip :smeh1:.

Neka bankovni račun presudi u lepoti :smeh1:

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Juan рече

hco6b_2.ashx?thn=0

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Tvrtko рече

Izgubila bi opkladu gotovo u svakom pogledu. Bolje nemoj, prijateljski ti kažem. :D

U bre al si misteriozan :smeh1:

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Juan рече

А шта фали нама високима, светлокосима и богатима?!

Светлокоси имају нижи ИКју (научно доказано!), још си и богат = вероватно шеташ спонзоруше. А ја сам, рецимо, јако фина. :) Ето шта ти фали - не тражиш љубав, то 'е.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Juan рече

Ne fali imate viska!Zenu! ccc :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...