Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Negativna kazes?! Auuu, pa kako to? Jel ovde ima zlih zena? Kukuuuu,zlo i naopako!?! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 5 minutes ago, Tvrtko рече @Јелена011 Pogodi koje je glavno pitanje prilikom razmene prvih poruka. Ili bolje reći dva glavna pitanja. da posaljes svoju sliku i izvpd iz bankovnog racuna ako ga uopste i imas? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 15 minutes ago, Јелена011 рече Jel sam sad savladala tvrtkologiju? Ocu tri bambijaaaa Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 3 minutes ago, Tvrtko рече Pogodila si samo pola. Hoćeš da pokušaš još jednom? Nemam ideja pominjao si pare i izgled, hmmm,evo napregnuh vijuge, broj dosadasnjih devojaka kao dokaz "iskustva" ? Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 5 minutes ago, Tvrtko рече Pogodila si samo pola. Hoćeš da pokušaš još jednom? Пита те да ли си заиста твртко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Ne. Ustvari bila si jako blizu. Osim slike, drugo pitanje je od čega živim. Obično se posle mog odgovora svaka dalja komunikacija prekida ili ređe, teče u nekom drugom pravcu. Izvini al sam potenciras to Sto uopste to pominjes i ko o cemu Tvrtko o parama. Logicno pitanje kad nekog ne poznajes je od cega zivis, ne zato sto sumnjaju u tvoje ne znam,sta nego prosto zele da te upoznaju. Kao kad te nekad neko pitao u koju skolu ides, koji ti je hobi. to cime se bavimo govori puno o nama, al ne u zlom smislu na koji ti mislis, nego prosto o nasim interesovanjima, sklonostima, vestinama. Ne da bi te diskreditovali, to je vec tvoje tumacenje, nego da bi te upoznali. Ja bih se pre zabrinula da me neko ne pita sta radim u zivotu. Paradoksologija and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Izvini Tvrtko, ali stvarno mislim i ubeđena sam da preterujes. Ne mislim ja da je lako, nikad i nije bilo, ma kako se nama cinilo. Pa svi ovi ljudi sto ti se javljaju na temi, mislis da mi nikad nismo znali sta znaci biti usamljen, ili da smo svi lepi i bogati, da ne znamo sta znaci nemati? Prosto je tvoje tumacenje obojeno tvojim iskustvom i ok je, do onog momenta u kom ti kategoricki tvrdis da je to prosto cinjenica i nesto dato i zadato. Mislis da se samo fakultetski obrazovani ljudi sa dobrim platama zene i udaju? Iskreno, veruj mi kao zeni da sve zene koje znam ce ti reci isto - tvoj stav o nekom problemu, zivotnoj situaciji ili bilo cemu ce te ili izdvojiti iz mase ili vratiti u anonimnost. A tvoj stav je mnogo tmuran, i zacementiran, nijedna zena nece da se mlati da tebe razucerava, nece trositi energiju, vreme i zivce da ti namami osmeh ili vedrinu. Ne pricamo ti u teoriji, nekoliko zena ti je ovde davalo sopstvena iskustva zivotna, i njihova upiznavanja sa itekako "siromasnim" momcima, pa opet si nepokolebljiv u svom stavu. Budi i dalje al znaj da za to nisu odgovorne zene nego ti sam i tvoje tumacenje istih. Odbilo te deset zena jer nemas dovoljno para?jer ne izgledas kao bred pit? Pa sta! Sto prva te nece odbiti, al neces dogurati ni do jedanaeste sa stavom -zene su... Zivot nije fer, surov je i svakakav, al Bogu hvala zivi smo i relativno zdravi. Slavi taj zivot, uzvikni Hristos Voskrese i nastavi sa osmehom, veruj da je moguce i po veri ce ti biti. A po veri se i trudi, da ti rastes, razvijas se, radis na sebi u svakom smislu i trudis se da pobiljsas i finansijsku i svakakvu situaciju koliko mozes, al sa radoscu zivota. Izvini, na grubim recima al mrtva puvala niko ne voli. Ako vec nemas para i ne izgledas kao s tv-a, sta imas da ponudis? Gde ti je vedrina, zivost, duhovitost, strpljenje, ređaj dobre osobine i uzrastaj pa ce se pojaviti i zena. Izvini, al previse si pesimistican za bilo koga. Pored tebe sad zena moze da secoseti samo kao mama, da te tesi i bodri, a to bas i nije zenstven osecaj. -Владимир-, Ina Ina, Danijela and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 15 hours ago, Снежана рече Ја мисао нисам доживела,з ато сам те једноставно и питала да је објасниш да не бих погрешно протумачила, али очигледно да ти ниси у стању да разумеш сама себе а не да објасниш неком другом. Свао добро Рапсодијо. Снежо сестро слатка нема погрешног тумачења, може да се протумачи и на твој начин, ти си мисао тако доживела и ок....ја сам мислила на сасвим нешто треће.....и опет ок.... Од Бога ти здравље..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 8 minutes ago, Tvrtko рече @Јелена011 Hvala ti Jelena. Vrlo poučno. Ipak, verujem da bi sasvim drugačiji utisak o meni imala, kada bi znala kako se u stvarnosti ponašam. Ti o svima nama imaš razna predubeđenja i stereotipe, iako nas nisi upoznao. Posle više od hiljadu postova, neki od nas koji su ih sve pročitali imaju neku predstavu o tome kakav je tvoj opšti stav prema životu, svetu, ženama i međuljudskim odnosima uopšte. Možda nije sasvim tačan, ali to je sve što imamo. Ako se ponašaš drugačije u 'stvarnosti', onda si negde licemer - ili u 'stvarnosti' ili ovde. Ako se ponašaš isto, neke od nas bi jedino i najviše imale problema sa tobom po pitanju ekstremne negativnosti i stereotipa o ženama. Normalno je da svako koga upoznaš online pre no što se upusti u bilo šta želi da zna kako izgledaš i čime se baviš - to su dva osnovna pitanja. To uopšte ne mora imati veze sa standardima lepote i materijalnim interesima - ali ima veze sa pitanjem da li možeš dotičnoj biti privlačan i šta te, manje-više, u životu zanima. Снежана, -Владимир-, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 pa pokazi nam, setaj po forumu, caskaj, pricaj neobavezno o cemu god te interesuje. Upoznaces i ljude, a mozda steci nekog prijatelja, a ko zna sta jos. Ja priznajem sa cudjenjem, dobih za svojih par meseci ovde par poruka u inbox, od nekih muskih clanova, koji bi hteli da me upoznaju. Iskreno, prvo sta sam uradila je da sam otisla na njihov profil i videla da su vecinom sa nula poruka. Sve i da nisam udata i da sam slobodna, neko s nula poruka ko se javlja u inbox je u najmanju ruku cudan covek, a kakav je ovaj svet, ko zna sta vise. Ljubazno sam ih uputila u moj bracni status i cinjenicu da se ne poznajemo. Nema te sile sada da nekog cije bar pisanje nisam videla pustim bilo gde vise. Poruke na forumu mi govore kako razmislja neko, sta ceni, sta ga interesuje i tako stvaramo svi neku osnovnu sliku o coveku. Naravno ona moze biti lazna, ali ne moze neko bas uvek da se folira pogotovo ako ima dosta poruka, negde bi "pukao" taj njegov zid od maske. Tako i ti, mi ne znamo kakav si, znamo samo ono o cemu pises a to je -zene su te koje biraju i one vole muskarce s parama i dobrog izgleda i kraj, ne interesuje ih ljubav i sve su lazljive kad tako govore. Pa zar mislis da bi ti neka s takvim utiskom dala sansu da te upozna? Ja sam na forumima preko deceniju upoznala sam razne ljude, raznih profila, a mnogi su obogatili moj zivot dublje od obicnog internet poznanstva. S nekima sam u prijateljskom odnosu, a za jednog clana se i udadoh. Al nismo se muvali na forumu, niti imali tu nameru, dugo smo se znali i druzili. A kad nekog upoznas svasta je moguce. Tada uopste nije bitan bankovni racun Paradoksologija, Ina Ina, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 ...Него, да се вратимо на верност. Неакако мислим да људи који улазе у везу са ожењеним/удатим особама имају заблуду да ће им та особа сутра бити верна, или сам ја у заблуди? Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 To mi nije bas najjasnije kao, oni su posebni, eto da su oni u braku s njim\njom, sve bi bilo drugacije. Nije nego. PredragVId and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 4 minutes ago, Јелена011 рече To mi nije bas najjasnije kao, oni su posebni, eto da su oni u braku s njim\njom, sve bi bilo drugacije. Nije nego. А можда и не очекују верност? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 2 hours ago, Снежана рече ...Него, да се вратимо на верност. Неакако мислим да људи који улазе у везу са ожењеним/удатим особама имају заблуду да ће им та особа сутра бити верна, или сам ја у заблуди? Мислим да не размишљају толико далеко у будућност . PredragVId and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 2 minutes ago, -Владимир- рече Мислим да не размишљају толико далеко у будућност . не знам, то и не би требало да буде размишљање о будућности, него једноставно процена нечијег карактера. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука