Ronald Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 14 hours ago, Tvrtko рече Odgovaram Jeci. Vi ostali ne morate se zamarati čitanjem. Internet ne plaćam ja. Za sve ostalo zarađujem svojim radom, ali pravim fizičkim radom koji daje kvalitetne proizvode, a ne piskaranjem i praznom pričom. Taj posao među ženama nije nimalo popularan i muškarce koji se time bave, one obično smatraju nižom klasom. Ja sam međutim ponosan na svoj posao koji sam sâm sebi stvorio i namerno ističem od čega živim, što kod devojaka obično izazove pritajeni podsmeh, dozu nadmenosti i distanciranje. Trenutno imam dovoljno mogućnosti za najosnovnije potrebe, ali je potpuno neizvesno dokle ću ih imati, pošto nisam zaposlen, niti ima izgleda da ću se zaposliti i nikad ne znam da li ću i koliko zaraditi. Više puta sam naglasio da mi ne ostaje gotovo ništa za izlaske, garderobu, provod, i ostali luksuz koji žene od "pravog muškarca" očekuju. Jedino što sam "uspeo" prvi put u životu je da odvojim nešto para za bazen, prošle godine, ali sam zato morao da trpim na drugoj strani. Naravno, nisam uspeo da se upoznam ni sa jednom ženom, jer su one sve bile nedodirljive i uzvišene u odnosu na mene. Kada se nekako i nađem u situaciji koja se može nazvati nekakvim izlaskom, shvatim da nemam šta da tražim među ženama opsednutim muškarcima "na dobrom glasu", neretko oženjenima, za kojima jurcaju ne videći nikoga drugog oko sebe. Verovatno ih privlači njihovo "samopouzdanje". Kod nas došli neki crnci, koji ne znaju ni naš jezik, a oko njih se odmah sjatile naše ovdašnje devojke i to lepotice. Obigravaju oko njih, a oni kao mrtvi ladni. Sigurno je i tu reč o samopouzdanju koje one ne nalaze kod naših momaka. Da li neko veruje u Boga, njegova je lična stvar. Zašto bih pominjao Boga tamo gde ponašanje ljudi nema apsolutno nikakve veze sa njim. Kad već pominješ duhovnika, nije mi jasno kako može biti duhovnik čovek koji je ima prošlost razvratnika i pored toga, gle čuda, ima veliku naklonost žena. I ne vidim zašto me uopšte pitaš tako nešto. Kakve to sad ima veze sa onim što je većini žena zaista bitno. Ja se samoobmanjujem i zaluđujem time da nekoj ipak možda može nešto značiti ljubav. Pa dobro na tebi je da promjenis ukoliko je moguce svoju finasijsku situaciju, ali to nije osnov da ti na forumu pises kako su sve djevojke opterecene parama i izgledom kod muskaraca. Situacija ti jeste teska svakako i umjesto da pocnes da razmisljas sta bi mogao da promjenis, ti si isfrustriran jer eto nema djevojke koja ce se zainteresovati za tebe. Evo i ja svaki dan razmisljam kako da se sto jace suosjecam sa ovih 25000 do 30000 ljudi koji umiru od gladi. Evo ti podataka koliko je trenutno umrlo,http://www.worldometers.info/. Ti bar imas da jedes, da se obuces, cak i internet koristis, mada ne kazem da time trebas da se zadovoljis, vec da grizes da bude bolje. E sad da ti razbijem neke predrasude o zenama posto ti kazes da skoro svaka gleda izgled i finnsijsku situaciju. Kako to ja koji sam asexualan, finansijski sprdnja, prosjecan izgled, premrsav, sam za sebe nista specijalno, mogu da nadjem mnog djevojkaaka kojima sexualni odnosi uopste nisu bitni, hoce veze i bez toga, a pri tome imam i problema sa zdravljem koji su po rijecima naseg vrhunskog hirurga sa VMA posle dusevnih bolesnika najiritantniji, unistavaju kvalitet zivota, i postoje mogucnost da dobijem dvije vrste kancera, kako? Vecinom su sve djevojke lijepe i obrazovane i hoce da se zaloze da one vise rade i bore se nego ja. Postoji jedna razlika ja sam uvijek raspolozen i opusten, zezam se na svoj racun i mrsavost i ako ona jeste specificna( ali me niko ne vidi kad se skinem) jer preko odjece izgledam mrsav, iskren sam i jos nisam ni zaiteresovan i ne obracam paznju na djevojke jer necu imati brak i djecu, ali pricam sa njima. Ne kazem da mozes biti kao ja, ali makar zrnce pozitivnog razmisljanja i nade bilo bi korisno Лапис Лазули, Paradoksologija, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 15 hours ago, Tvrtko рече Kod nas došli neki crnci, koji ne znaju ni naš jezik, a oko njih se odmah sjatile naše ovdašnje devojke i to lepotice. Obigravaju oko njih, a oni kao mrtvi ladni. Sigurno je i tu reč o samopouzdanju koje one ne nalaze kod naših momaka. Није у питању самопоуздање црнаца само по себи, већ разлог за то самопоуздање... Плутон, PredragVId, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 2 minutes ago, Juan рече Није у питању самопоуздање црнаца само по себи, већ разлог за то самопоуздање... Jos mu samo to fali da krene oko toga da brine Doduse mozda je to kljuc PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 4 minutes ago, Juan рече Није у питању самопоуздање црнаца само по себи, већ разлог за то самопоуздање... Ali crnci i imaju razloga, necu valjda ja imati hheehhehe PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Predraze , sta je tebi ... Kako postavljas ovako naivna pitanja ... Muskarac glava kuce , a zena oko njega skakuce ... ... Cak i mi koji za sebe mozemo reci da smo aseksualni i anormalni .... sa tim cemo se tesko sloziti ... Sada cu se polako pouvuci , i ostavicu feministkinjama da te dovrse ... Јелена011 and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Jos mu samo to fali da krene oko toga da brine Oн да брине око тога, а има ник који има!? Don't think so. Плутон, Juanito, Ђорђе Р and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Ма појма ви немате шта је љубав....поготово ако вам се љубав врти око кревета...кревет па кревет.....почне са креветом ....и заврши са креветом.... Да погледате мало филм " Ана и краљ "...ааа...... шта кажете... оно можда промените угао посматрања....можда убаците коју емоцију више од креветске .... PredragVId and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 A ti se u emocije razumes ko Marica... Drago mi je sto imas kristalnu kuglu i sve razumes, toliko si emotivan da je to nemoguce podneti i samo ti pare fale da bi bio savrsen. Al u bajci. Ako to sto ti mislis da osecas zoves ljubav, ja svesno biram da je nikad ne dozivim. Bogu hvala sasvim sam zadovoljna i presrecna onim sto imam PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Кревет. Истина је негде на середини. Емоције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 На средини чега.....кревета..... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 3 minutes ago, Tvrtko рече Nisu to veze, nego švaleraj. Veza je kada postoji ljubav i emocije prema jednoj osobi koja to oseća i uzvraća. Извини, али немаш појма. Пусти (љубавне) филмове и романе. Љубав је само реч и ништа више. А права љубав (делатна) је она Христова на крсту. Јеванђеље је љубавни роман. А то што нам продају као љубав (у романима и филмовима) је најобичнија лаж, илузија. Спусти се на земљу, о одбаци све што си научио о љубави. Кажи себи да немаш појма шта је љубав, и крени да је откриваш. Тебе само кревет занима, а овамо се кријеш иза идеала, и лажеш себе, и друге, како те не занима кревет. Ако те занима љубав, онда крени да размишљаш да те чека крст, бол, да љубав нису лептирићи. Ако будеш трагао, можда и дођеш до љубави, а то је највећи дар. Тога нема без суза, крви и зноја. Paradoksologija, Дијана., PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 15 minutes ago, Рапсоди рече На средини чега.....кревета..... Не, бре, сестро слатка. Пола попусти жена пола муж. И вуала - истина је негде на средини - Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Ja pretpostavljam da je Tvrtko mislio na nešto slično ....a vama kao nije jasno..... -Владимир-, PredragVId, Istochnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 minute ago, PredragVId рече Не, бре, сестро слатка. Пола попусти жена пола муж. И вуала - истина је негде на средини - Aaaaaaa, to....pa da.... nisam te tako razumela....nisi baš bio jasan.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 У кревету се сви Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука