Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, Јелена011 рече

Vidis koliko zapravo ne razumes tu muku, sebicna si i dvolicna, ovamo vera, a da te neko samo voli odbacila bi njegovu ljubav jer nije bogat, nema para i nije crnac! :)))

Ovo sa pocetka si potrefila, doduse, ipak, treba covek da se trudi. :) (malo se trudim da izbegavam salu ovih dana, pa zato ozb. odgovaram). :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Јелена011 рече

Tebi dolazi Rapsa u goste,

да, да   одакле знаш?:whackado:

Да ти није муж био у Сокобањском Аматерском Позоришту, код проф. Мире Миленковић у екипи. Мислим да га знам? Ако је глумац онда је тај!

Подели на овим сајтовима

Молитва за спасење

Молим те Боже заштити ме

јер сам слеп од похоте;

молим те Вишњи спаси ме

од световне лепоте.

И све Теби драгих

што их порок гања

штити и од благих

телесних уживања.

Од свега заштити нас,

грехова великих и малих

а највише Боже спаси нас

од нас самих.

Подели на овим сајтовима

Uvodni tekst je veoma dobar, i baš je tako. Žena snaži muža. Čudan mi je naslov jedino: vernost, više je to privrženost, zrelost itd. ali i u širem smislu i vernost, ali kako god. Lepo je to, lepo baš. Samo ako uspeš da nađeš.

Previše ljudi potvrđuje da su žene sa nekih drugih prostora mnogo opuštenije i normalnije se ponašaju. Nisu samo pare u pitanju, ne stoji ta priča, ima takvih, da, ali nisu sve takve. Ali sam itekako stekao utisak da su mnoge naše žene prsle na neki način. Ma i svi smo prsli, kolektivno. Opšta neuroza.

Znači stvarno ću oženiti neku Ruskinju, Ukrajinku itd, i uopšte se ne šalim.

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Uvodni tekst je veoma dobar, i baš je tako. Žena snaži muža. Čudan mi je naslov jedino: vernost, više je to privrženost, zrelost itd. ali i u širem smislu i vernost, ali kako god. Lepo je to, lepo baš. Samo ako uspeš da nađeš.

Previše ljudi potvrđuje da su žene sa nekih drugih prostora mnogo opuštenije i normalnije se ponašaju. Nisu samo pare u pitanju, ne stoji ta priča, ima takvih, da, ali nisu sve takve. Ali sam itekako stekao utisak da su mnoge naše žene prsle na neki način. Ma i svi smo prsli, kolektivno. Opšta neuroza.

Znači stvarno ću oženiti neku Ruskinju, Ukrajinku itd, i uopšte se ne šalim.

Зар не мислиш да све  ово треба да буде двосмерно и верност и приврженост ... Не разумем због чега су Рускиње или Украинке или Кубанке боље жене.

Према тропару и светац. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Снежана рече

Зар не мислиш да све  ово треба да буде двосмерно и верност и приврженост ... Не разумем због чега су Рускиње или Украинке или Кубанке боље жене.

Према тропару и светац. :)

- Naravno

- Priča se da je tamo negde bolje. Mnogi pričaju. Ako su manje neurotične i paranoične, za mene su bolje.

- Šta ćeš, puna Srbija loših ,,tropara", jadne ,,svetice" prosto ne mogu da nađu ,,normalnog"... svakom nešto fali... znaš što mi žao...

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Иван ♪♫ рече

- Naravno

- Priča se da je tamo negde bolje. Mnogi pričaju. Ako su manje neurotične i paranoične, za mene su bolje.

- Šta ćeš, puna Srbija loših ,,tropara", jadne ,,svetice" prosto ne mogu da nađu ,,normalnog"... svakom nešto fali... znaš što mi žao...

Разумем, али у чему је ралика између "светица", неуротичних и параноичних жена Српских којима овде није ни један мушкарац довољно добар,  и "светаца", исфрустираних и искомплексираних Срба, којима ни једна жена овде није довољно добра? :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 3/12/2016 at 19:56, Sofija_ рече

Isto mislim, da vernost zene, iskljucivo zavisi od muskarca

Gluposti. Potpuno promasena recenica.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Srpski muškarci da nađu žene sa istoka, srpske žene muškarce sa zapada, i svi srećni i zadovoljni :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Paradoksologija рече

Srpski muškarci da nađu žene sa istoka, srpske žene muškarce sa zapada, i svi srećni i zadovoljni :D

сви се раселимо што по истоку, што по западу, Србију изнајмимо страним инвеститорима, и Бог да нас види. :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...