kordun Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 6 minutes ago, Ronald said: Ne govorim samo o fizickoj privlacnosti vec o mnogo siroj slici onaj moj komentar je u kontekstu one jelenine kritike mene i ostalih muskaraca, ti si se ubacio u tu konverzaciju i ne idi sad na siroko. normalno da je prava osoba priej svega ona koja ti se svidja, neces biti sa nekim ko te odbija, ali nije samo to, neg ima i drugih stvari, pravi je i onaj na kog mozes da racunas, ne samo onaj koji ti se svidja, svidja se meni svasta pa nije za mene ili je tudje. PredragVId and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 4 minutes ago, kordun рече onaj moj komentar je u kontekstu one jelenine kritike mene i ostalih muskaraca, ti si se ubacio u tu konverzaciju i ne idi sad na siroko. normalno da je prava osoba priej svega ona koja ti se svidja, neces biti sa nekim ko te odbija, ali nije samo to, neg ima i drugih stvari, pravi je i onaj na kog mozes da racunas, ne samo onaj koji ti se svidja, svidja se meni svasta pa nije za mene ili je tudje. Naravno radi se u skupu stvari ukolikogovorimo o braku itd., mada najbitnije od svega je biti iskren o sebi kako ne bi dosao u sitaciju da povrijdis neku osobu. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Док паметан седи и размишља, будала већ два пута преплива реку. Sanja Т., Караконџула, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 3 minutes ago, PredragVId said: Док паметан седи и размишља, будала већ два пута преплива реку. zato treba biti pametna budala PredragVId, Караконџула, Istochnik and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Паметна будала? - Само пеца кад види реку. Караконџула and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 17 minutes ago, Tvrtko рече Kada se nekako i nađem u situaciji koja se može nazvati nekakvim izlaskom, shvatim da nemam šta da tražim među ženama opsednutim muškarcima "na dobrom glasu", neretko oženjenima, Dobro jutro Kolumbo...da li si dosad shvatio da trazis na pogresnom mjestu i pogresne osobe? Sta bi ti Soraju za curu ali ne ide, pa su zene ovakve i onake? Sanja Т. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 3 minutes ago, Tvrtko рече Varaš se. Odbojne su mi takve žene. Ali onda nije problem do djevojka bilo kakvih, problem je u tebi i to ne u tvom socijalnom statusu, ne u tome koliko para imas, kakav posao imas, samo i samo jedino u tvojoj glavi. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Hvala ti na odgovoru Tvrtko Sto se tice uslova, mogla bih ti reci da bi ako je vec takva situacija mozes da pokusas prvo da promenis svoje finansijske uslove, ali nema potrebe. Ispricacu ti zivotnu pricu jednog coveka, dodje mi tazbina, dalja rodbina... On je covek bio zenjen, pa se nesto podzapao sa zenom, razveli se, on je fizicki radnik, tj citava njegova porodica, braca, sinovi... I onda je iz unutrasnjosti dosao za Beograd, da radi na gradjevini. Iskreno, znajuci nesto kako radi nije bas olicenje savrsenog rada, ali pristojno kakvih sve majstora ima i posten je, nije pravio probleme gazdama, nije se zapijao i slicno. I do sad je vec u roku od pet sest godina promenio dve zene. Sve su bile lepe za svoje godine, on je covek od pet banki sada, dakle nije bas rec o devojkama u dvadesetim godinama... Sve su bile vredne, dobre, pozrtvovane.. Ziveli su na raznim mestima, u iznajmljenim prostorijama koje su vise bili nalik supama, nekim praznim pomocnim objektima i slicno...ali covek nije imao problem da nadje, da pridje, da odrzi vezu. Veze su mu pucale iz nekih sasvim desetih razloga, ne iz finansijskih problema. U pitanju su bile zene, slicne njemu, radnice recimo cistacice, kuvarice i tome slicno i jako su se lepo slagali... Tako da ipak moze, i kad si dosta stariji i imas iza sebe veliku decu, i nisi nesto izgledajuci imas manje zuba u glavi nego beba i isto tako malo kose...ali si relativno posten i dobar covek. Ali nije trazio devojke, nije trazio neke visokoobrazovane, koje imaju dobre poslove ovakve onakve, trazio je zenu slicnu sebi, dobru, postenu, vrednu, radnu. I te zene su imale brakove iza sebe i decu, i nije mu to smetalo. I covek se specijalizovao za jednu sferu rada, ne radi sve, radi samo jednu oblast i vrlo lako nadje posao za dnevnicu da moze pristojno da zivi, da moze da obezbedi hranu, odecu, sve redom, cak i internet. A opet imam drugi primer blize rodbine, razveden malo mladji od njega covek sa cerkicom malom...koji je skoro upoznao devojku razvedenu mladu zenu i koji je bio u fazonu jao ona mi je skroz divna ali zamisli ima dete razvedena je. E pa sinko takav kr.. nikad i nece naci zenu jer je takav kakav jeste. A sto se duhovnika tice, naravno to je licna stvar. Vera u Boga je potpuno tvoja licna stvar, ali eto vidis, kazes kako ti moze biti duhovnik neko... pa sad kakav god. To mi govori da nisi bas pri crkvi sto jeste tvoj licni izbor. Moje pitanje nije bilo iz puke radoznalosti, nego da ako vec imas duhovnika i tu si, ispovedas se i pricescujes, popricas sa njim o ovome sto te muci, da ti da neki savet, pa ne bi bio ni prvi da te spoji sa nekim... Da mozda s tobom radi na otkrivanju onoga sta je to sto ti mozes da promenis kod sebe, sta je to sto je prosto van tvojih moci i slicno. A ne da ti drzim slovo o veri Neša_, Paradoksologija, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 No woman no tears. Only beers. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Женама је место само у кревету: када устану или су мајке, ил сестре ил` домаћице!! У кревету су баш супер! Јел да? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 30 minutes ago, PredragVId рече Женама је место само у кревету: када устану или су мајке, ил сестре ил` домаћице!! У кревету су баш супер! Јел да? Neke su loše majke, loše sestre, loše domaćice a i u krevetu nisu sve dobre Al dobro, ljubav ne pripada samo onima koji su dobri, i oni koji su loši, loši u nekim stvarima, zaslužuju ljubav. PredragVId, Лапис Лазули and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 samo da napomenem,zaboravih,u vezi "Uvek mozes da se ubijes",za sve koji su se sablaznili,iz mog ugla to je bila fora,ja prvi put kada sam to cula(nije bilo upuceno meni,neka javna licnost je to nekome na tv-u rekla na mnogo ozbiljnije probleme u odnosu na ove oko zena)ja sam se smejala 5 minuta.A sto se fatalizma tice,kad pristupim temi ozbiljno i studiozno,cenim da je za samoubistvo ipak najbolje ozeniti se.Ove filozofije,u praksi se pokazalo,presporo ili nikako ne daju rezultata,najcesce se ljudi od njih jos i otrezne i nastave da zive konstruktivno svoj zvot ,sto je upravo htelo da se izbegne -Владимир-, PredragVId and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 11 hours ago, Дејан рече Neke su loše majke, loše sestre, loše domaćice a i u krevetu nisu sve dobre 12 hours ago, PredragVId рече Женама је место само у кревету: када устану или су мајке, ил сестре ил` домаћице!! У кревету су баш супер! Јел да? Чек, чек. чек!! Шта је писац ту хтео да каже? Мушкарац и Жена - дакле ту мислим жена у пуним смислу те речи!! Женствена бре брате. Просто кад кажем жена мислим, добро ајд да кажем добра риба , женка, маче и слично, али женствена, не уличарка. Све духовне особине под овај појам нећемо да стављамо. Мајка - изгледа као мајка, дакле пред децом није женка, пред мужем јесте али не нон стоп. Радница, пословна жена - пред мужем опет није, тамо на послу јесте. Домаћица, верница, паметне жене имају времена за све: видите и сами: и да кувају, и да лакирају нокте, и да флертују, и да спреме децу у школу, све одједном раде и свака им част... Мушкарац - брате мушко, мужеван... Зна се шта је мушко. Али и домаћин да стиче, да буде отац, одржава домаћинство, у све могуће оправке се разуме и за све је он крив (одговоран) ако са његовом породицом нешто није у реду или кад имамо неки проблем. Глава куће! Без свега се може бре брате, остане се без посла, дођу тешки дани али ако не умеш да будеш жена за свог мужа и он шмокљан ако не буде мушкарац својој жени бадава им све, ето проблема. А вера нас и чини правим женама и мушкарцима! Једино вера, појачава и изграђује квалитетну сексуалност. Јер Бог је љубав, драги моји блогери!! Караконџула and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 12 hours ago, PredragVId рече Женама је место само у кревету: када устану или су мајке, ил сестре ил` домаћице!! У кревету су баш супер! Јел да? Da ... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 13 hours ago, PredragVId рече У кревету су баш супер! Јел да? Супер су свакако, ако су доиста супер, а ако нису - џаба им то што су супер у кревету! Рапсоди, Goku, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука