Arsenija Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Караконџула рече ... ne mogu sada da uklonim ovaj Karakondzulin citat ... Ne zavaravajte se , nego verujte u ljubav ... Караконџула and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Људи, намирите своје жене и напојите их, иначе ће да вас варају. Причао сам вам ону моју догодовштину са једном кравом, кад ме нападе, није то за шалу... PredragVId, ИгорМ and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече Ne umem da volim sebe. Ne osećam potrebu da me voli svet. Ne ovakav. Dovoljno bi bilo samo jedna osoba. Ta jedna osoba za početak budi ti. Zavoli sebe. Tu ljubav je najteže prepoznati i zaslužiti...ostale dođu same. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 51 minutes ago, kordun рече treba biti jak i ne vezati se za krive vrijednosti Tacno to, to znaci da trpljenje radi krivih vrijednosti je pogresno. Zato i hriscanstvo dozvoljava da se brak raspadne radi preljube. Jednom jedna supruznik ucini preljubu gotovo je, put je cist da se rastanete, makar druga strana molila i kumila hiljadu puta ona prva strana duzna jeste da oprosti ali ne i da ostane s takvom osobom. Kad se govori o trpljenju ne moze da se ne govori u kontekstu trpljenja za dobru pozitivnu stvar. Onaj ko trpi radi losih stvari je obicna b. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече Ne umem da volim sebe. Ne osećam potrebu da me voli svet. Ne ovakav. Dovoljno bi bilo samo jedna osoba. brate ako ti sebe ne cjenis, ako nemas nikakvih kvaliteta, zasto onda osudjujes zene okolo, ako sam sebe ne cjenis, ne ocekujes od zena valjda one da te cijene... ajde znam da niej tako i da nemas bas pokrice za ovaj svoj pesimizam na forumu Mилена КШ, Жика and Danijela је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 minutes ago, Плутон рече Људи..... ... Zene , cujte i pocujte ... Oooo... Kakav danak neiskustvu ... Kakav danak neiskustvu ... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 zene da valjaju imo bi i bog jednu Плутон, ИгорМ, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Шта жене чине да задрже (верност) мушкарца? Istochnik and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 3 minutes ago, kordun рече zene da valjaju imo bi i bog jednu Шта ће му жена поред нас оваквих Плутон је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, ИгорМ рече Шта жене чине да задрже (верност) мушкарца? provode sate na zru forumu Плутон, Рапсоди, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 3 minutes ago, kordun рече zene da valjaju imo bi i bog jednu da su muskarci sposobni za zivot bez zene Bog ne bi morao da stvara zene Mилена КШ, Sanja Т., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 3 minutes ago, ИгорМ рече Шта жене чине да задрже (верност) мушкарца? Држимо их у кућном притвору, што је сигурно, сигурно је Juanito, Плутон, Јелена011 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 minutes ago, Tvrtko рече Nisam rekao da ne cenim sebe, nego ne umem sebe da volim. Ljubav prema samom sebi je meni neshvatljiva. To je više za žene. Ne osuđujem žene. Realnost je realnost. Tvrle, ne mozes da ne volis sebe. Ako ne volis sebe onda ne pazis na sebe. Imas vjerovatno nisko samopouzdanje. To je definitivno odbijac za mnoge zene, narocito te gradske kako ih nazivas. Ako nisi u stanju da poradis na samopouzdanju, nije to problem, onda se kloni tih gradskih zena, ne treba nista da im zamjeras nisu one tipovi za tebe. Ima drugih, isto tako stidljivih zena s kojima bi se lakse slagao. Ali bilo bi dobro da makar malo porads na samopouzdanjo jer pored zena, samopouzdanje je potrebno za zivot, za posao, jer mnogi ljudi sa zaj**** likovi pojedu te zivog i ako nemas tvrdu kozu mnogo mozes propatiti. Данче*, Istochnik, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 minutes ago, Tvrtko рече Nisam rekao da ne cenim sebe, nego ne umem sebe da volim. Ljubav prema samom sebi je meni neshvatljiva. To je više za žene. Ne osuđujem žene. Realnost je realnost. ja mislim da je ayla mislila bas na to, da vise cjenis sebe, da imas vise samopouzdanja, samim tim ces biti privlacniji svima oko sebe Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Ljudi idite spavat.. Neša_, Рапсоди, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука