Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Vernost zene je valjda i vernost muskarca... Sto ne volem te fore zene moraju ovako, kao da su nesto posebno. Vernost svakog coveka zavisi od osobe do osobe, a ne od cinjenice da je bioloski zena ili muskarac. Inace, da se slozim sa Ajli. Ja nemam iskustvo nevernosti, niti ka meni niti od mene... Ali imam iskustvo moje dobre prijateljice... I sve se svelo na trenutak, na trenutak nepaznje, na trenutak bez razmisljanja i prepustanja trenutnim "osecanjima". Zato i ne gledam na ljubav kao na osecanje, kao na crno belo, e sad te volim, sad te ne volim volim drugog. Ljubav za mene je odluka, nakon te odluke da sa nekim provedes ceo zivot, ukljucis mozak, da ne dopustis trenutnim situacijama da diktiraju tvoje postupke. Zato i cenim ljude koji su prisutni duhom i razmisljaju u trenutku svakom. A ne zive tako vodjeni trenutnim osecajem u stomaku il gde god. Ne dovedi me u iskusenje znaci da ja necu dozvoliti da dodjem u to isto iskusenje, da necu dozvoliti da dodje do trenutka u kome cu biti nadjacana "osecanjima". Ako si sebi postavio kao cilj, jedinstvo sa osobom A, ako si odlucio i presudio da udjes u brak sa njom, onda si taj koji preispituje svaka "osecanja" u skladu sa tim da li te priblizavaju ili udaljavaju od tog cilja... Pre nego sto se stvar zakuva do kljucanja. Justin Waters, Goku, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 15 minutes ago, Tvrtko рече Sa tobom su uvek iskrene i otvorene, jel da? Za to plaćaju. Znači li to da se ljubav ipak može kupiti? Meni tako ne izgleda baš. Gdje si vidio, ili pročitao ovo što si ga pitao... iznenadio si me. 7 minutes ago, Tvrtko рече Ljubav nije umeće i ne može se naučiti. Ljubav je sposobnost da prema nekoj osobi osetiš nešto što je mnogo lepše i više od onoga što osećaš prema drugim osobama. Sa tom osobinom se čovek rađa. Drugo je to što žene, da bi pružile šansu za ljubav, nekome postavljaju uslove, a nekome ne. Iskustvo te može naučiti da ljubav doživiš drugačije...i ne voliš tu osobu više nego druge, nego je voliš na drugačiji način. Žene ne pružaju šansu za ljubav. Nisu programirane. Ljubav se desi. Jedina šansa koja se može pružiti je ta da te upoznaju...da ti upoznaš njih. Tu odlučuju da li žele ili ne, ali što se ljubavi tiče, njihovo srce se ne pita koliko li ni tvoje... Neša_, PredragVId, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 19 minutes ago, Tvrtko рече Sa tobom su uvek iskrene i otvorene, jel da? Za to plaćaju. Znači li to da se ljubav ipak može kupiti? Meni tako ne izgleda baš. Sa mnom su uglavnom iskrene i otvorene. Kakve veze ima kupnja sa tim i ko mene placa? Je li to neka jaka rakijica stigla Neša_, Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 minutes ago, Tvrtko рече Pisao je o svom "zanimanju" ovde na forumu. Nadam se da si u pravu. Mene je život ubedio u nešto drugo... Nisam primijetila tako nešto, i ne ulazim u to, ali se ne zloupotrebljava informacija koja se dobije. Hrišćani smo, čovječe. U pravu sam...život će ti pokazati. 5 minutes ago, Ronald рече Sa mnom su uglavnom iskrene i otvorene. Kakve veze ima kupnja sa tim i ko mene placa? Je li to neka jaka rakijica stigla Ajde de...sad i ti -.- Neka, tamo! PredragVId and Ronald је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 7 hours ago, Иван ♪♫ рече Važi to u oba smera... I džabe ti takav odnos ako stalno nekoj treba da titraš i da strepiš da li će da se oseti zapostavljenom. Neka hvala. Hoću da živim opušteno. Sa opuštenom ženom. A vi i dalje gledajte romantične filmove. Vazi u oba smjera, ali mislio sam da je kod zena emotivna ispunjenost mnogo bitnija, naravno cast izuzecima.Pa tesko da ces biti sa opustenom zenom ako nisi i sam opusten, uostalom opustenost je vrlo nejasan pojam. Nisam ja ni za kakve generalizacije ima i zena koje gledaju samo kako da se udaju i ne rade nista, ali u nekom opstem smislu zenama je emotivna ispunjenost mnogo bitnija, naravno i mnogim muskarcima, evo tebi jo to takodje bitno jer si osjecajna osoba. Лапис Лазули, PredragVId and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 39 minutes ago, Tvrtko рече Realnost nije svima ružičasta. Postoji i druga strana medalje. Postoji, niko to ne spori, ali uopste nije toliko mracna kako ti hoces da je predstavis. Zao mi je ako te je neka djevojka emotivno istrosila, ali ti si volio i to je najbitnije, taj bol koji dolazi zbog slomljenog ponosa i ega jeste tezak, ali kasnije ce ti pomoci i osjetices se bolje. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 8 minutes ago, Ayla рече Nisam primijetila tako nešto, i ne ulazim u to, ali se ne zloupotrebljava informacija koja se dobije. Hrišćani smo, čovječe. U pravu sam...život će ti pokazati. Ajde de...sad i ti -.- Neka, tamo! Kako ti kazes Aylice Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 42 minutes ago, Tvrtko рече Sa tobom su uvek iskrene i otvorene, jel da? Za to plaćaju. placaju da bi bile iskrene Ko o cemu Tvrle o nekom placanju Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 12 minutes ago, Ronald рече Vazi u oba smjera, ali mislio sam da je kod zena emotivna ispunjenost mnogo bitnija, naravno cast izuzecima.Pa tesko da ces biti sa opustenom zenom ako nisi i sam opusten, uostalom opustenost je vrlo nejasan pojam. Nisam ja ni za kakve generalizacije ima i zena koje gledaju samo kako da se udaju i ne rade nista, ali u nekom opstem smislu zenama je emotivna ispunjenost mnogo bitnija, naravno i mnogim muskarcima, evo tebi jo to takodje bitno jer si osjecajna osoba. Само да ти дам свој глас-тако је! Када се мој муж не смеје, ни мени није до смеха...чак шта више, тужна сам ако то потраје мало дуже. Ayla , Ronald and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 42 minutes ago, Tvrtko рече Ljubav nije umeće i ne može se naučiti. To je zabluda. Ljubav je dar i sposobnost da prema nekoj određenoj osobi osetiš nešto što je mnogo lepše i više od onoga što osećaš prema drugim osobama. Sa tom osobinom se čovek rađa. Oni koji menjaju partnere, nikako se tu ne uklapaju. Oni vole samo sebe. Drugo je to što žene, da bi pružile šansu za ljubav, nekome postavljaju uslove, a nekome ne. blago tebe s tebe Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Budi nevina kao led, cista kao sneg, - neces izmaci Tvrtkovoj kleveti. / iz Hamleta / Paradoksologija, PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Nevina kao led? Dakle umirem od smeha Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Nevina kao led? Dakle umirem od smeha Nemo da se smiješ Šekspiru / Ej Šekspiru / ...znaš li ti bona ko je bio čika Šekspir...nemo da mi diraš u Šekspira..... Paradoksologija and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Hehehe to moze Paradoksa da kaze koja je doktorirala na njegovoj knjizevnosti (htedoh reci na njemu, al skontah kako moze da se shvati ) Ja znam za hladna kao led, al nevina kao led sad cuh prvi put, ja se izvinjavam cika Sekspiru i tebi PredragVId, Paradoksologija and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Njegova je želja bila da nas o tome informiše. ...ali sigurno ne da se i zloupotrijebi. Ne vraćajmo se na to. Tema je - Vjernost žene. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука