Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Људи, намирите своје жене и напојите их, иначе ће да вас варају. Причао сам вам ону моју догодовштину са једном кравом, кад ме нападе, није то за шалу...

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Tvrtko рече

Ne umem da volim sebe. Ne osećam potrebu da me voli svet. Ne ovakav. Dovoljno bi bilo samo jedna osoba. 

Ta jedna osoba za početak budi ti. Zavoli sebe. :)
Tu ljubav je najteže prepoznati i zaslužiti...ostale dođu same.

Подели на овим сајтовима

51 minutes ago, kordun рече

treba biti jak i ne vezati se za krive vrijednosti

Tacno to, to znaci da trpljenje radi krivih vrijednosti je pogresno. Zato i hriscanstvo dozvoljava da se brak raspadne radi preljube. Jednom jedna supruznik ucini preljubu gotovo je, put je cist da se rastanete, makar druga strana molila i kumila hiljadu puta ona prva strana duzna jeste da oprosti ali ne i da ostane s takvom osobom. Kad se govori o trpljenju ne moze da se ne govori u kontekstu trpljenja za dobru pozitivnu stvar. Onaj ko trpi radi losih stvari je obicna b. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Tvrtko рече

Ne umem da volim sebe. Ne osećam potrebu da me voli svet. Ne ovakav. Dovoljno bi bilo samo jedna osoba. 

brate ako ti sebe ne cjenis, ako nemas nikakvih kvaliteta, zasto onda osudjujes zene okolo, ako sam sebe ne cjenis, ne ocekujes od zena valjda one da te cijene...

ajde znam da niej tako i da nemas bas pokrice za ovaj svoj pesimizam na forumu

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, kordun рече

zene da valjaju imo bi i bog jednu

Шта ће му жена поред нас оваквих :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, kordun рече

zene da valjaju imo bi i bog jednu

da su muskarci sposobni za zivot bez zene Bog ne bi morao da stvara zene :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, ИгорМ рече

Шта жене чине да задрже (верност) мушкарца?

Држимо их у кућном притвору, што је сигурно, сигурно је 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Tvrtko рече

Nisam rekao da ne cenim sebe, nego ne umem sebe da volim. Ljubav prema samom sebi je meni neshvatljiva. To je više za žene. Ne osuđujem žene. Realnost je realnost.

Tvrle, ne mozes da ne volis sebe. Ako ne volis sebe onda ne pazis na sebe. Imas vjerovatno nisko samopouzdanje. To je definitivno odbijac za mnoge zene, narocito te gradske kako ih nazivas. Ako nisi u stanju da poradis na samopouzdanju, nije to problem, onda se kloni tih gradskih zena, ne treba nista da im zamjeras nisu one tipovi za tebe. Ima drugih, isto tako stidljivih zena s kojima bi se lakse slagao. Ali bilo bi dobro da makar malo porads na samopouzdanjo jer pored zena, samopouzdanje je potrebno za zivot, za posao, jer mnogi ljudi sa zaj**** likovi pojedu te zivog i ako nemas tvrdu kozu mnogo mozes propatiti. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Tvrtko рече

Nisam rekao da ne cenim sebe, nego ne umem sebe da volim. Ljubav prema samom sebi je meni neshvatljiva. To je više za žene. Ne osuđujem žene. Realnost je realnost.

ja mislim da je ayla mislila bas na to, da vise cjenis sebe, da imas vise samopouzdanja, samim  tim ces biti privlacniji svima oko sebe

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...