Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

пре 20 часа, obi-wan рече

...

Bolji kvalitet...

Не знам  да ли је то потреба да ти противречим и да кажем да ниси у праву....али стварно ниси у праву .:smeh1:

Некако ми је прва верзија више опуштенија и више попуњенија емоцијама. Сликовито да не објашњавам 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Bokisd рече

Malo nostalgije i disko zvuka (i diskoteka i zurki....:D)

Боки није лоше, али ова им је врх, ко воли нежне акорде. :D

Баш сам их као клинка готивила.

• Свиђа ми се 1

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди 

Kazem - bolji kvalitet (snimka). Ne kakav ko ukus ima.
Kvalitet snimka se ne odredjuje po tome sta kome prija, nego ima bitrate/framerate. U pitanju je tehnologija, nista drugo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

@Рапсоди 

Kazem - bolji kvalitet (snimka). Ne kakav ko ukus ima.
Kvalitet snimka se ne odredjuje po tome sta kome prija, nego ima bitrate/framerate. U pitanju je tehnologija, nista drugo.

То да, технички . 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Рапсоди рече

Боки није лоше, али ова им је врх, ко воли нежне акорде. :D

Баш сам их као клинка готивила.

Onda moze i ovo :

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...