Augustinus Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Праштајте браћо и сестре.... Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Oprostite,braćo i sestre,ja opraštam svima! prst ka dole :group111: "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 neka post mir donese i radost zelim svima ,koje sam povrijedila ,nije namjerno oprostite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Срећан почетак поста !!! Праштајте !!! 0110_hahaha :cheesy: праштам... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 oprostite izgubljenom jagnjetu koje se vraca na pravi put.... ja sam oprostila.... imajte snage i nemojte pokleknuti.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 I ja se izvinjavam svima koje sam povredio. Prastajte. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Прашта се и тражи се опрост,конкретним лицима које смо заиста повредили или смо били повређени, а не овако официјално реда ради... У сваком случају,срећан почетак поста уз буђав лебац и џем... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Ево, Зос,ти конкретно праштај и не вилозофирај пецарошу земунски... Праштајте браћо и сестре. Праштам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Blagosloven pocetak posta...prastajte... Da nam Gospod oprosti svima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Понекад чак и реч за коју смо убеђени да је била блага у нечијем срцу болно одјекне... Зато праштајте ако имате шта мени опростити,ја сам давно опростио свакоме коме сам имао. А Бог нека опрости свима нама... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Ево, Зос,ти конкретно праштај и не вилозофирај пецарошу земунски... 0442_feel Праштајте браћо и сестре. Праштам. Јеси чуо Максиме! Не вилозофирај! Праштај Душице. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Посебно тражим опроштај од Мудрова коме не знам право име али је он свакако прави човек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Посебно тражим опроштај од Мудрова коме не знам право име али је он свакако прави човек. У, оче, ово је велико. Жив био! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Имам форумски грех јер сам уреднику Ивановичу, са другог форума, рекла да престане да дроби о... Тада ми је то било забавно, али сада више није, јер схватам да је то била увреда. Праштајте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Praštajte, svi odreda, neka nas Dugotrpeljivi sve dovede do cilja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука