мирођија Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Опростите и опраштам! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Почнимо са праштањем................................од рођења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Извињавам се Максу, Меди, Мрачњаку, и свима осталима које сам повриједила, а можда тога нисам ни била свјесна, и тражим опроштај, ако желе да ми опросте. 0409_feel А ја осталима немам шта да опростим, јер иако су ме повриједили, ја се тога не могу сјетити Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Oprostite - praštam , Bog neka nam oprosti ! Srećan vam početak Posta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука