Jump to content

Почетак Великог Часног Поста - почнимо са праштањем

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Cekam odgovor Vizante... Konstantine... Miste No....

Sta si hteo da kazes ovim?

Aljnka , ipak si ti zensko celjade 0442_feel, Drz se kuhinje, molim leo..i da bez uvrede 0442_feel

pa eto htjedoh reci da ste vi zemski rod, podlozniji grejehu i zabludama od nas muskijeh.EVA,sara,dalila,cak i David izgubi blagodat radi tudje zene...uz sve to i zmija vas nasanka.Dakle, iskreno ako cemo zen atreba da bude poslusna muskarcu, tako nas uci Biblija, i ne treba da se vata u kostac sa vecim od sebe , kad joj je Bog odredio kuhnju, porodjaj i dom, osim ako nije svetieljka
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Aljnka , ipak si ti zensko celjade klapklap, Drz se kuhinje, molim leo..i da bez uvrede klapklap

pa eto htjedoh reci da ste vi zemski rod, podlozniji grejehu i zabludama od nas muskijeh.EVA,sara,dalila,cak i David izgubi blagodat radi tudje zene...uz sve to i zmija vas nasanka.Dakle, iskreno ako cemo zen atreba da bude poslusna muskarcu, tako nas uci Biblija, i ne treba da se vata u kostac sa vecim od sebe , kad joj je Bog odredio kuhnju, porodjaj i dom, osim ako nije svetieljka

BEZGRESNI!

Sad mi je sasvim jasno, pa ti nisi ni pogresio... zato nema ko sta da ti prasta... zato je tebi smesan danasnji dan. E pa divno... covece, to je vec nesto...

Mislim da posle ovog sto si napisao treba da te bude bar sramota... ali mislim da nece...

Prastaj brate! Odoh ja sad, a ti osta sa tvojom glavom....

Подели на овим сајтовима

Aljnka , ipak si ti zensko celjade klapklap, Drz se kuhinje, molim leo..i da bez uvrede klapklap

?? ?? ?????? ??? ??????? ?????????? ? ?????????? ?? ??? ??????? ???? ...

? ??? ??, ???? ?? ?? ??????? ????  joooj

jesam i iam jos, al vidi sta gopod rece majci...pa ondak kritikuj.Da NE ISPADNE DA JA KRITIKUJEM bOGORODICU, BOZE ME SACUVAJ:)
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

константине, колико сам схватио тебе је баш брига што си неког увредио или повредио, а да ти буде лакше онда се посвађаш са неким да би изазвао неку врсту ''праведништва'' код себе и да би ти било лакше што си то урадио, а душа ти изнутра урла у пакленим мукама што не можеш да плачеш и кајеш се.

исправи ме ако сам извео неки погрешан закључак.

Подели на овим сајтовима

?????, ????? ?? ?????????? ????.

naravno, golubice nasa:), sto si ti ljuta na konsta?

????? ?? ?????. ?? ??????? ???? ????? ?? ????. :smiley:

niko im nije zabranio.

???????????, ?????? ??? ??????? ???? ?? ??? ????? ??? ?? ????? ??????? ??? ????????, ? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ???????? ?? ????? ?? ?? ??????? ???? ????? ''????????????'' ??? ???? ? ?? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ??????, ? ???? ?? ??????? ???? ? ???????? ?????? ??? ?? ????? ?? ?????? ? ????? ??.

??????? ?? ??? ??? ????? ???? ???????? ????????.

ni frojd ti nije ravan, ocekujem sledece pitanje  sta vidit kad ugledate kocku?loptu,detinstvo, valjak,traumu, plazu? klapklap klapklap
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

????? ??????????? ?? ?? ????? ?? ????.????????????? ?????????

Ovde se radi o prastanju i znacaju danasnjeg dana... koliko ja mogu da primetim svi smo se drzali teme...
tako je sestro draga ALJONKA.A ti ADMINISTRATORE Karadjordje, da znas da danas moras da prastas, sta god mi pisali, a i ti medo, kani se lazara. klapklap

Ince,dzaba post klapklap

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...