Jump to content

О ПОСЛЕДЊЕМ ВРЕМЕНУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 365
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Фотографија корисника Арсеније ЛазаревићФотографија корисника Арсеније Лазаревић
Фотографија корисника Арсеније Лазаревић

Фотографија корисника Арсеније Лазаревић

Арсеније Лазаревић

ДРАГА БРАЋО И СЕСТРЕ.ОВО ШТО ВАМ САД ПРЕЗЕНТУЈЕМ,ИМАЛИ СМО ПРИЛИКУ ДА ВИДИМО ПУТЕМ YOU TUBA,А САД ВАМ ПРЕДСТАВЉАМ НА СЛИКОВИТ НАЧИН И УПОЗНАЈЕМ СА ЈЕДНОМ НОТОРНОМ ЧИЊЕНИЦОМ.ОВАЈ МЛАДИЋ,ШПАЊОЛАЦ,У ФЕБРУАРУ 2019.ГОДИНЕ ПРЕД ВИШЕ ОД 1000 ЉУДИ УГРАДИО ЈЕ RFID ЧИП И ТИМЕ СЕБЕ ОСУДИО НА ВЕЧНУ ПРОПАСТ.
МОЛИМ ВАС,ПРОЧИТАЈТЕ И ЈЕДАН ДЕО ИНТЕРВЈУА ФИЛМСКОГ РЕЖИСЕРА АРОНА РУСА КОЈИ ЈЕ ОТКРИО ЈАВНОСТИ ПЛАНОВЕ СВЕТСКЕ ВЛАДЕ О КОНАЧНОМ ЧИПОВАЊУ И ПОТПУНОЈ КОНТРОЛИ СВИХ ЉУДИ НА ПЛАНЕТИ.

Арон Русо:А цела ствар је у томе да постоји једна СВЕТСКА ВЛАДА а сви да имају RFID чип имплантиран у тело,и да сав новац буде у чиповима,неће бити више кеша.Ово сам чуо директно од Ника Рокфелера,да то желе да постигну,и са свим новцем стављеним у чип,увек могу да узму....колико хоће и кад хоће од тебе новаца из чипа.Ако кажу:дугујеш толико и толико за порез,једноставно ти скину дигитално из твог чипа.ПОТПУНА КОНТРОЛА.Да,потпуна контрола.И ако,као ја и ти протествујемо,против њих..једноставно искључе твој чип.И онда немаш ништа.Не можеш да купиш храну,не можеш да урадиш ништа,потпуна контрола људи.И тај чип је повезан са базом података,где је забележено све шта си купио,радио...Све је у њему.Тако да хоће једну СВЕТСКУ ВЛАДУ...контролисану од њихове стране,где су сви чиповани,сав новац је у тим чиповима,а они контролишу чипове,и постајеш роб.Ти постајеш слуга,то је њихов циљ,то је њихова намера.
Питање новинара:Можеш ли бити конкретан,где си упознао Рокфелера,како је дошло до ових дискусија?
Арон Русо:Упознао сам Рокфелера преко женског адвоката кога сам познавао,која ме је позвала једног дана и рекла да један од Рокфелера жели да те упозна.Направио сам филм 'Луд као пакао',а он је видео филм и хтео је да ме упозна.Знао сам да је у кампањи..за гувернера Неваде,наравно хтео сам да га упознам.Упознао сам га и допао ми се као човек.Врло је паметан човек.Разговарали смо делили идеје и мисли.И он ми је...рекао 11 месеци пре него што је био напад 9/11,да ће бити догађај никад ми није рекао који догађај ће бити..после тог догађаја извршићемо инвазију Авганистана,да би смо преузели..нафтоводе из Каспијског мора,извршићемо инвазију Ирака да би смо преузели нафтна поља и успоставили базу...на Блиском истоку,и све то учинили делом Новог Светског Поретка.Онда идемо против Шавеза из Венецуле.И после напада 9/11,сећам се да ми је говорио,да ћемо видети војнике како траже људе по пећинама..у Авганистану и Пакистану и на свим тим местима и да ће бити рат против тероризма,где нема правог непријатеља и да је све то једна огромна превара,којом влада преузима амерички народ.
Новинар:Рекао ти је да ће то бити превара?
Арон Русо:О да,да.Нема сумње.Каже рат против тероризма,а смеје се.Против кога се боримо?Шта мислиш против кога се боримо?А ништа се није десило од тада.Мислиш да су наше сигурносне службе ,тако добре, да би они извршили напад 9/11,и оборили још један авион.То је смешно.Напад 9/11 урађен је од стране људи из наше владе и нашег банкарског система да би убрзали страха америчког народа,и потчинили се влади која им каже шта да раде.О томе се ради,да створе бескрајни рат против против...тероризма.И то је била прва лаж,а следећа је била да одемо у Ирак да одузмемо Садаму Хусејину оружје за масовно уништење-то је била следећа лаж.Новинар:То је било пре око шест година,11 месеци пре напада 9/11? Арон Русо:-Да-Новинар:Значи Рокфелер,са којим си се...упознао пре,ти је рекао да ће бити један догађај,па ћемо имати рат против тероризма,и тако све даље и даље?-Арон Русо:Да.Бескрајни рат против тероризма,нема правог непријатеља,па нема ни победника.Новинар:Је ли је рекао да ће то бити савршено јер не можеш да нађеш победника?Арон Русо:Да,јер не можеш да одредиш победника.Тако да рат траје бескрајно дуго.А могу онда да раде шта хоће,и да плаше америчку јавност...Види,цео овај рат против тероризма је превара,фарса,веома је тешко то рећи наглас,јер су људи застрашени да не би то говорили,јер ако то кажеш прогласиће те лудим.Али истина мора изаћи на видело зато ја радим овај интервју.Чињеница је да је све то фарса,да у Ираку се води рат,јер смо извршили инвазију на Ирак,људи се тамо боре.Али је рат против тероризма виц,и све док не откријемо шта се десило и ко је одговоран за напад 9/11-јер одатле рат против тероризма потиче напад 9/11 је омогућио овај рат и док не дођемо до истине нећемо да рзумемо ни овај рат.Новинар:Ароне,рекао си ми да је Рокфелер,као и други..имају пуно искуства у врбовању оних које они зову 'играчима',знали су да си направио филм 'Луд као пакао' знали су да си успешан,,да си активан против неистине,па су зато покушали да те врбују,и онда је дошло до тачке кад су ти рекли:хеј ми ћемо те привести нама,немој да бринеш,твој чип ће говорити да се не петљају са нама,овог човека не дирају..Арон Русо:Да,то се десило,дефинитивно сам био врбован,али је то било много суптилније.Новинар:Можеш да нам објасниш тај псотупак?Арон Русо:Дакле,били смо пријатељи,причали смо,вечерали смо код мене кући слично.Причао ми је о пословним инвестицијама у којима је учествовао,био сам нестрпљив да приступим Савету за иностране послове,требала ми је препорука да би приступио..једноставно..разне ствари смо причали,намамљивајући те даље и даље.Питао сам се одакле то долази.Рекао сам му:Ник,колико год да те готивим,твоји и моји путеви су са супротних страна ограде.Ја не верујем у концепт поробљвања људи.Новинар:Да ли је он рекао да верује у то?Арон Русо:Па..како да ти кажем..говорио је:шта се толико бринеш за људе?Какве то везе има са тобом?Брини се о свом животу,уради како најбоље знаш за своју породицу.Шта теби значе остали људи?Они су само слуге,само људи.Једноствано,имао је недостатак саосећања са људима.А ја једноставно нисам био такав.Једноставно је био хладан,само хладан.Говорио сам му:Чему све то?Каква је сврха свега тога?Имаш сав новац на свету,имаш сву власт,која је сврха?Шта је крајњи циљ?Рекао је:КРАЈЊИ ЦИЉ...ЈЕ ДА СВИ ДА БУДУ ЧИПОВАНИ,ДА БИ СЕ КОНТРОЛИСАЛО ЦЕЛО ДРУШТВО,ДА БИ НЕКИ БАНКАРИ,ГУВЕРНЕРИ,КОНТРОЛИСАЛИ ЦЕО СВЕТ.

•  
  •  
  •  
Подели на овим сајтовима

Kad smo vec kod prica, ... ziveo sam malo vise od godinu dana u Grckoj, i tamo u nekom manastiru upoznam jednog grka, vidjali se u nekom manastiru i poceli da pricamo o raznim stvarima, .... simpatican stariji covek, vedar, komunikativan i tako pocesmo neku pricu o jevrejima i covek poce, jevreji ono, jevreji ovo, oni upravljaju svetom, ... dobro, okey, znam, citao sam, ... ali, kaze grk, ok, ti si to citao , a ja znam za tu stvar,... i ja ga onako pogledah ispod oka'...sta ovaj 'trabunja'...  :smeh1:

....i poce grk da prica, ( a oni znaju bas da pricaju, takvi su po mentalitetu...)..... znas kako, ziveo sam i radio u Kanadi i imao sam svoju veliku fabriku i firmu sa sedistem u nekoj velikoj poslovnoj zgradi u Torontu.... u istoj zgradi je bilo takodje puno predstavnistva raznih firmi i medju njima i firma nekog poznatog jevreja,....i tako se oni nekako upoznaju, cesto se susretali i malo se zgotive i sprijatelje i na kraju ovaj jevrejin pozove grka u svoju kucu na veceru, ... i ode' grk i oni malo vise popiju i jevrejin se opusti i poce da mu prica,....znas kako, imam jedan veliki problem, imam jednu konkurenstku firmu u mom poslu koja mi pravi velike poslovne probleme, ne mogu da napredujem ekonomski i ne znam sta da radim i tako ja na kraju odem kod ministra za ekonomiju u vladi Kanade i udjem i ispricam mu kakav problem imam i udarim rukom u sto i kazem da resi ovaj problem kako zna i ume i ustanem i odem....  (i kaze mi grk, posle nekog vremena firma tog nesrecnog coveka, imala je zaista neke probleme sa drzavom, dolazili su ljudi iz ministarstva u firmu i posle je na kraju i propala.... firma je imala sediste u istoj zgradi gde je i grk vodio svoju firmu i zato zna sve u vezi te' firme)..... i na kraju kada se jevrejin skroz opustio, prica mi grk, kaze on,...  znas li ti da smo mi jevreji medjusobno povezani po celom svetu i da pomazemo jedni druge i da kreiramo javno mnenje i ako hocemo negde da nesto sredimo dogovorimo se izmedju sebe i imamo svoje ljude na raznim pozicijama moci koji nam pomazu ...

I, tako mi grk sve ovo isprica na moje rodjene oci' :smeh1:,... kaze, eto,  ti si to' cito' , ja znam,...:D... moj utisak je da je bio iskren...1324_womens

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 months later...

@Ekatarina_mala 

Ako sebi zelis ma i malo stvarnog dobra, YT kanale i druge stranice ljudi kao sto su bivsi arh. Nikodim (ovaj ovde), Miroljub Petrovic i drugih slicnih - zaobidji u najsirem luku. Isto vazi i za druge opskurne i senzacionalisticke izvore kao sto je ovaj Balkan info. Najvecu opasnost po dusu predstavljaju upravo te cudovisne i nakazne mesavine neceg dobrog i mnogo loseg, zato se dobro cuvajte.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, obi-wan рече

@Ekatarina_mala 

Ako sebi zelis ma i malo stvarnog dobra, YT kanale i druge stranice ljudi kao sto su bivsi arh. Nikodim (ovaj ovde), Miroljub Petrovic i drugih slicnih - zaobidji u najsirem luku. Isto vazi i za druge opskurne i senzacionalisticke izvore kao sto je ovaj Balkan info. Najvecu opasnost po dusu predstavljaju upravo te cudovisne i nakazne mesavine neceg dobrog i mnogo loseg, zato se dobro cuvajte.

Na ovu listu treba dodati Dusana Govedaricu i Vladimira Lalica. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, grigorije22 рече

Na ovu listu treba dodati Dusana Govedaricu i Vladimira Lalica. 

Pojma nemam ko su ti, ali verujem ti na rec. :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

@Ekatarina_mala 

nije bilo griše, pa rekoh da ga zamenim

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ekatarina_mala рече

nije bilo griše, pa rekoh da ga zamenim

E, ako ces to da radis, ondaK se prijavise negde u kaskadere, to ti je ipak manje opasno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...