Helena:) Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Господе Исусе Христе, ,pomiluj me gresnu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 254.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj mene gresnu. "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 256. Gospode Isuse Hriste Sine Božii - Pomiluj nas grešne, i smiluj se na nas. 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 257 Gospode Isuse Hriste pomiluj me gresnu. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2011 258. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 260 Gospode Isuse hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnu... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Gospode,Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj me gresnu. 1405_love "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 262.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 263. Gospode Isuse hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnu... 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 264. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 265 . Господе Исусе Христе , смилуј се на мене грешног ! 0110_hahaha ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 266. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 267. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука