obi-wan Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 223. Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, Bogorodice radi pomiluj nas! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 224 Gospode Isuse Hriste, molitvama Bogorodice, pomiluj nas gresne! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj me gresnoga. 225. "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 226 Gospode Isuse Hriste pomiluj me gresnu greengrin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 227. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 228.Господи,помилуј...Господи,помилуј...Господи,помилуј...Кирие елеисон...Кирие елеисон...Кирие елеисон... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 229.Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Gospode Isuse Hriste, pomiluj nas gresne..... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 231.Господе Исусе Христе,сине Божији,помилуј ме грешну... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2011 232. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Domine Iesu Christe, Fili Dei, miserere mei, peccatoris. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj nas gresne... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 235. Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, Bogorodice radi pomiluj nas! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 236 Gospode Isuse Hriste, pomiluj me omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji, pomiluj me gresnu. Amin. Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука