Miroslav Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Господе Исусе Христе сине Божији, помилуј ме грешног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 148. Gospode, Isuse Hriste, sine Božiji, pomiluj me grešnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 150. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2011 151. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Evo i mene 152 Gospode Isuse Hriste,sine Božiji,pomiluj me grešnu. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Eve i ja crvenilo Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me (nas) gresnu (e) omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 154. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI POMILUJ ME GRESNU. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 155. Gospode,Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj me gresnu . "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 156 Господе Исусе Христе,сине Божији,помилуј ме грешну. kolce Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 157. [shadow=red,left]Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну![/shadow] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 158 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ stadaradim Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Нинице,само додај број поред молитве.Ја настављам... Гоподе Исусе Христе,сине Божији,помилуј ме грашну. 160 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ !!!! 161 0442_feel Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука