Александрида Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 176. Господе Исусе Христе,сине Божији,помилуј ме грешну(и овај дан) Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 177 Господе Исусе Христе, помилуј ме грешну! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 178. Господе Исусе Христе,помилуј ме грешну Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Gospode Isuse Hriste pomiluj me gresnu!!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 180. ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 181. Gospode Isuse Hriste, pomiluj nas gresne.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 182. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 183 Gospode Isuse Hriste pomiluj me gresnu!! (veceras dva puta ako moze omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnu. Presveta Bogorodice, spasi i pomiluj nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2011 185. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 186. GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 187Gospode ,Isuse Hriste,sine Davidov,pomiluj nas gresne! Niste kreativni 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 188Gospode ,Isuse Hriste,sine Davidov,pomiluj nas gresne! Niste kreativni 319.gif tuzansmajli8904 bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi păcătoșii. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
padreex Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Господе,Исусе Христе Сине Божији,смилуј се на мене грешног!!! http://emanuil.serbianforum.info/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука