Jump to content

Архимандрит Никанор: “Бунт према вакцинисању је модерни феномен укорењен у окултним и езотеријским учењима”

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 55 минута, sanja84 рече

@ИгорМ u pitanju je borba za prava čoveka da se ne vakciniše!!! 

Da ima pravo izbora!! Da ne dobije otkaz, da može u prodavnicu... Prava na život i takve stvari... 

А одговорност према другима па и према себи? Да смо колективно одговорнији до оваквих захтева не би ни долазило већ би већина узела одговорност у своје руке а остали шта им Бог да. Ако закон мора да нам регулише и то онда стварно нешто дебело не штима. Не сматрам исправним присилити људе, нити спречавање слободе кретање, условљавање отказом и шта год. Већ да се уразумимо, да ово није време за коцку са здрављем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 132
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре сат времена, sanja84 рече

@ИгорМ u pitanju je borba za prava čoveka da se ne vakciniše!!! 

Da ima pravo izbora!! Da ne dobije otkaz, da može u prodavnicu... Prava na život i takve stvari... 

Hocu i ja pravo da kad sam besan naklupam prvu osobu do sebe, bez da me sankcionišu. A šta je sa mojim pravom da zahtevam da nevakcinisane ne radi samnom? Gde je moje pravo na slobodu izbora i slobodu mišljenja? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Hocu i ja pravo da kad sam besan naklupam prvu osobu do sebe, bez da me sankcionišu. A šta je sa mojim pravom da zahtevam da nevakcinisane ne radi samnom? Gde je moje pravo na slobodu izbora i slobodu mišljenja? 

To se zove diskriminacija. Ako ne želiš da radis  sa nevakcinisanim.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

To što ti pričaš je čista demagogija. 

To što ti pričaš kod svakog normalnog bi izazvalo stid i sramotu.

Antivakseri u najvećem procentu nisu problem imunologa koliko psihijatara.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, sanja84 рече

To se zove diskriminacija. Ako ne želiš da radis  sa nevakcinisanim.

Ne želim da radim sa lopovima, korumpiranima, bitangama i nevakcinisanima. Šta je tu diskriminacija?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

To što ti pričaš kod svakog normalnog bi izazvalo stid i sramotu.

Antivakseri u najvećem procentu nisu problem imunologa koliko psihijatara.

Ne mogu mi psihijatri pomoći. Ako čovek ne želi da mu se naruši telesni integritet i da mu se unese nepoznata tečnost nepoznatog sastava koja izaziva smrtnost u nekom procentu. O ne nudi nikakvu zaštitu, jer i vakcinisani I dalje obolevaju... Eto ja sam glupa i ne shvatam... Nađi mi nekog psihijatra da me prosvetli... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Ne želim da radim sa lopovima, korumpiranima, bitangama i nevakcinisanima. Šta je tu diskriminacija?

Takvi krše zakon i u zatvoru su. Nevakcinisani ne. 

Подели на овим сајтовима

Koliko vidim, ovakve stvari i ovakva propaganda izaziva mržnju prema ljudima i zove na linč neistomišljenika koji će se na kraju završiti pogonom, ko zna možda i krvlju... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Ne mogu mi psihijatri pomoći. Ako čovek ne želi da mu se naruši telesni integritet i da mu se unese nepoznata tečnost nepoznatog sastava koja izaziva smrtnost u nekom procentu. O ne nudi nikakvu zaštitu, jer i vakcinisani I dalje obolevaju... Eto ja sam glupa i ne shvatam... Nađi mi nekog psihijatra da me prosvetli... 

Naravno da vakcinisani oboljevaju, naravno da zaražavaju i to je nemoguce da je nejasno nekome ko je medicinske struke, sem ako nisi kod Miroljuba Petrovica išla na ispite. Naravno da ako sredite puteve, imate u proseku modernija kola, smrtnost na putevima će biti manja, ali ne znači da je neće biti. Možeš ti da voziš po pravilima, al iz suprotnog smera te udari pijana budala. Ja ne znam ko je ljudima usadio u glavu da vakcina sve i svakog štiti 100%. Kod nekog razvije odličan imunitet, kod nekog nikakav, individualno je. Ali, ako je takva situacija, šta se onda antivakseri, antimaskeri, antikurta,antimurta pravite pametni. Prosto, vi ste "pijana budala" iz suprotnog smera, i što pre to sebi priznate i sebe prihvatite biće bolje društvu u celini.Dakle, uradite to zbog društva u celini, zbog višeg cilja, kad se vec toliko na ljudskost pozivate.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, sanja84 рече

Koliko vidim, ovakve stvari i ovakva propaganda izaziva mržnju prema ljudima i zove na linč neistomišljenika koji će se na kraju završiti pogonom, ko zna možda i krvlju... 

Ne, pozivan na zrelost, hrabrost. Sa ovim napisanim si mnogo ružnu sliku o sebi stvorila. Potrudi se da prvo imaš pozitivnu misao i danje gajiš.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...