Jump to content

Backslider

Члан
 • Број садржаја

  13
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Šumadija

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Backslider's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

4

Форумска репутација

 1. Šta je pogrešno ili netačno u ovoj izjavi ? Nisam fan dotičnog, nisam ni protiv njega, čisto neutralan. Pročitao sam samo '' Metu '' od njega.
 2. Da li postoji ikakav ekumenski napredak na relaciji Pravoslavni--Protestanti ?
 3. Dobro, ja razmišljam iz jednog drugog ugla, a to je da će jednom Japancu ili Škotu koji poželi da živi ovde puno lakše biti da nauči srpski kroz pismo koje mu je poznato. Da je opet latinica evropski jezik, hteli ili ne, na mreži uglavnom nju koristimo. Što reče Cloud, mažu nam oči sa nekim manje bitnim stvarima. I da, učio sam u školi da je Vuk iz latinice uzeo neka slova, što mi ubija originalnost ćirilice.
 4. Kakve veze ima Zagreb i Sarajevo ? Zar ne možemo u svojoj zemlji da imamo slobodu izbora koje ćemo pismo da koristimo ?
 5. Ma da, jehovisticki i ne racunam u prevode jer je menjan, Miroljubov je verovatno prilagodjen adventistima. Sta fali sinodskom, meni deluje ok ?
 6. Da, dobro, ja sam protestant, ali mi isto ne odgovaraju ti savremeni prevodi, valjda jer mi je prva Biblija bila VK-DjD. Ne mislim da ima neke razlike, mada sto bi rekao jedan, svi prevodi su kao prepricavanje u odnosu na original, sa jevrejskog i grckog. Isto ne znam ko je taj Delac.
 7. Odrastao u jednoj takvoj porodici. Verujem kao i jos puno ljudi u Srb. Sada imam 40 god. Roditelji su vec stari. Pitam se ponekad jel sve to bilo san ili java. Je li taj mali decak ikada odrastao u muskarca i oslobodio se tih strahova i trauma. Kako i na koji nacin je to oblikovalo moj karakter ? Znam da majka i dalje živi sa strahom.
 8. Pozdrav. Neke konkretne zamerke na taj prevod ili samo jer je protestantski ?
×
×
 • Креирај ново...