Jump to content

За све љубитеље пива

Јаков.

Препоручена порука

Највише волим кад видим "ознојену" флашу :pivo:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 261
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Hahaha, ovaj je prašteni a izgleda ko ja za mlada, tako si možete učinit predstavu kako sam izgledao ja, nekad davno. Ovi se mladenci scvokli s tim chalenge poskusima. Pokazuje kako će usisati pivo na ex, ono ga baš potom usisa doopravdu, kakav cvok, ludji od mene nego što sam ja bio, ahahahahaha. Idem konačno po to svoje pivo, prazan mi frigorifero, lednička.

Beer Challenge: Pivo "na ex"

Ja sam pravio kod kuće alkoholne specijalitete pa njima trovao svoje ortake iz razreda, poslije škole kad smo išli u park pit i pušit, njegovat zaškolactví i slične delikventne discipline, ahahahaha. Srednje škole mislim, Gimnazije naravno, ne osnovne, taman posla.  Meni mama bila učiteljica, za pušenje bi me prebila ko vola u kupusu, a razrednik u OŠ Crnogorac a taj nas rihtao i disciplinovao šamarima al ništa nije pomoglo. Bio je u pravu, uvijek je govorio, njih samo non-stop mlatit bar do 18 godine. Ja sam kao mlad bio podosta divlji i skoro delikventan poslije sam se prevrno pa posto pobožan kad mi bilo skoro 30, a do 30 bilo svašta, samo droga ne.

Подели на овим сајтовима

@Милан Б 

Ima u Mileticevoj Lager & Wine sa sve vecim izborom piva. Ja ne volim vino, a i vina ima cini mi se dosta. 

Искрено, ово са тоталном (скоро глобалном) доступношћу свих врста пива ми се не допада. Раније су се бре скупљале конзерве и флаше тих да кажем егзотичнијих врста пива, па се све то ређало по регалима и орманима и љубоморно чувало. Па си поносан што имаш конзерву Фостерса, ехеј! :)

Данас је све толико доступно да је потпуно изгубило ту неку драж која је раније постојала. Одеш у хипермакерт и гледаш шта је на акцији - да прођеш јефтиније. Скоро да ми је свеједно која је марка пива у питању, битно ми је само да је расхлађено...

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Сва та наша домаћа "кукурузна" пива су катастрофа.

Не знам да ли сте приметили, али ни на једној амбалажи најпознатијих домаћих пива не пише тачан садржај - а ради се о прехрамбеном производу.

На пиву које се производи по лиценци тачно пише од чега је направљено.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Највише волим кад видим "ознојену" флашу :pivo:

misliš "orošenu" flašu, hahahaha: Bíla pěna, láhev orosená ... Bijela pjena, flaša orošena ...

Argema - Jarošovský pivovar (2005)

...Moravská skupina Argema a písnička Jarošovský pivovar,

který zpívá Jarda Plšek, z alba Láska na jednu noc z roku 2005...

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/argema/jarosovsky-pivovar-18826

Osječko pivo - Orošena, hahahaha, lude reklame

Подели на овим сајтовима

Bohuslavice u Kyjovska, odatle je moj pradjeda rodom, iz tog Kijovska, južna Morava. Bohuslavicki ljetni pivni festival, 8 pivovaru, 20 vrsta piva: češka chmelová piva, višnjove, ječmene, konopne, američki brown, kalifornijske, itd. itd.

TVS Kyjov - V Bohuslavicích o víkendu teklo pivo proudem U Bohuslavicama teklo pivo potocima. Sad to bilo prije par sedmica 17.06.2014. Višňová nebo konopná, i taková může být příchuť piva. Že to nejsou jen tradičně známé značky, které lákají k ochutnání, ukázal pivní festival. Letos se přestěhoval do Bohuslavic do ART mlýna.

Подели на овим сајтовима

Ne nmogu sad po pivo, koliko sam otezao na kraju udario pljusak, al izgleda je onaj ljetni od 15 minuta do pola sata pa dok ne stane postavim još malo pivne muzike. Primjetio sam da je ovdje jako malo pivne muzike na temi a to se onda slabo pije dok nema uz šta, uz kakvu dobru i veselu muziku  Izgleda je i taj pljusak već prestao, taman da ohladi malo kakva je vrućina bila. :)

Vranovanka - Žabička, Jarošovský pivovar, ...

Nekakvo takmičenje, smotra omladinskih orkestara, ovdje je to jako popularno to sviranje po ovakvim duvačkim ili onim cimbalovim orkestrima, te sam vam već negdje pokazivao. Kako rekoh ovdje su mladenci ko ludi za tim sviranjem po orkestrima, svako najmanje selo ima nekakav orkestar a ona malo veća i po dva, tri od kojih je uvijek jedan obavezni vatrogasni duvački, pa cimbalka a u većim mjestima sve to isto ali po nekoliko puta više, 3, 4 i više duvačkih i 3, 4 i više cimbalke. To je onda strašna konkurencija, ne znaš gdje ćeš kojima prvo otić da ih slušaš a često sviraju zajedno na velike praznike. Vikendom i državnim i crkvenim praznicimka kad nije postni doba, adventni ili korizmeni post bude i organizovan ples i zabava s tim zajedno cijelu noć do ujutro. Imaju podijeljen teren al to nije neko strogo obavezujuće pravilo, više tako orijenrtaciono. Duvački orkestri većinom sviraju po kafanama i restoranima a cimbalisti po vinskim podrumima i vinotekama, picerijama i sl. A na takozvanimn hodima, što su specijalne velike tradicionalne plesne svečanosti sa obaveznim folklornim i drugim igrankama  onda sviraju po kulturnim domovima i velikim salama ili napolju a kad je kiša pod velikim šatorima svi zajedno.

Подели на овим сајтовима

A muški ne gledaaat! :) To na kraju je ovdje dijelom svake te takve zabave, dakle ne radi se o nekakvom namjernom širenju nemorala i neřestí , hahahaha. Tomu se ovdje kaže recesní vystoupení, recese ili sranda (to znači ovdje zafrkancija i nije to vulgarizam) pa onda nastupaju takve paničke iz Kan Kana, 150 kilovi brkati i bradati muški s pivnim pupcima obučeni u baletne suknjice, plešu Labudovo jezero Čajkovskog i slične volovinke, ahahahaha. Takvi običaji, svaki narod ima svoju percepciju zabavnog i komičnog. Ovdje nemamo pevaljke što šetaju po stolovima i sjedaju u krilo svakom ćeli koji im zamaše 100 evrovom novčanicom ali imamo ovako te blbosti i cvokarne.

Подели на овим сајтовима

Evo vratio sam se iz prodavnice, kupio 12 piva Radegast, dobrea cijena bila, smrzavaju se sad tamo, biće brzo, za svaki slučaj sam uzeo već jedno hladno iz frižidera što ih tamo imaju već ohladjena da ne umrem od žedji dok se ona ostala ne ohlade. Sad bismo mogli polako preći k tvrdjoj pivnoj muzici, je li? Sad će to bit visoko konkurentna tema onoj "Pametni slušaju metal" jer ovdje je i pamet i metal i pivo sve zajedno skombinovano - 3 in 1, hahahaha.

Alkehol - Pivečko mý - Pivečko moje orošeno

LAZARETNÍ VLAK - Videoklip "Já mám pívečko rád" 5. dubna 2014

Ja volim pivečko

Подели на овим сајтовима

Pokažem vam kako izgledaju narodne tj. folklorne igre i plesovi

na tom Kijovsku odakle je moj pradjeda rodom iz Šardica u Brna.

FK Pohárek - Kyjovské skočné

To je na južnoj Moravi, dijelu koji se zove Slovacko na Moravi

ne miješajte to sa Slovačkom, Slovácko na Moravě je dio Morave.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Slov%C3%A1cko

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...