Jump to content

Neke stvari koje treba znati..

Оцени ову тему

Препоручена порука

@sanja84 

A pojenta je ovo:

On 5.5.2021. at 15:28, mirko1929 рече

Ono sto muskarci zele je psiholoska strana nevinosti u zene. Kod zena, naprotiv, psiholoska strana nevinosti u muskarca je vrlo odbojna crta i od takvog zene beze kao da je crni djavo, a gravitiraju ka "iskusnijim" muskarcima.

Što znači da ženama ljubav nije prioritet.   0703_read

Подели на овим сајтовима

Meni jeste, ali nisam spremna za nju i to me razdire. Zato sam digla zidove da niko ne može da mi priđe, da niko ne bi gubio vreme i emocije na moju neodlučnost.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Violetta Valery рече

Meni jeste, ali nisam spremna za nju i to me razdire. Zato sam digla zidove da niko ne može da mi priđe, da niko ne bi gubio vreme i emocije na moju neodlučnost.

Kad nadjes, znaces sta trazis.. 😊

Подели на овим сајтовима

Kod zena, naprotiv, psiholoska strana nevinosti u muskarca je vrlo odbojna crta i od takvog zene beze kao da je crni djavo, a gravitiraju ka "iskusnijim" muskarcima.

Ne. Odbojan je džiber, bez manira, onaj koji nipodaštava ljude, bez obzira na pomenuto iskustvo. 👌

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Pa niko ne zeli samu defloraciju, sem mozda kao neki bolesni fetis. Ono sto muskarci zele je psiholoska strana nevinosti u zene. Kod zena, naprotiv, psiholoska strana nevinosti u muskarca je vrlo odbojna crta i od takvog zene beze kao da je crni djavo, a gravitiraju ka "iskusnijim" muskarcima. Nad ovom cinjenicom Boki beskrajno kuka.

Mislim da se u današnje vreme dosta brka pojam nevinosti i naivnost. Odnosno nevinost i naivnost se izjednačavaju vrlo često. Postoji razlika između celomudrenosti koja je duhovna osobina, nevinosti koja je fizička i naivnosti koja zapravo nije ništa pohvalno jer predstavlja lakovernost. Mislim da žene i danas i ranije žele pored sebe pravog muškarca, koji je sposoban da vodi računa o porodici i koji je sposoban da samostalno donosi odluke, a to je nešto što ne zavisi preterano od iskustva više od karaktera.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sun14861 рече

Žrtva...

Razumevanje, posvecenost/predanost, lojalnost/vernost... ?

пре 2 часа, Smaragdni kamičak рече

Ne. Odbojan je džiber, bez manira, onaj koji nipodaštava ljude, bez obzira na pomenuto iskustvo. 👌

Znam, znam opusteni su privlacni, dziberi su odbojni zato sto su try-hard. Medjutim, ono sto ovi "fini" poput Bokija vide je da "finima" bas i ne ide nesto, bez obzira na to sto nisu dziberi.

пре 2 часа, J_a_n_a рече

ne zavisi preterano od iskustva više od karaktera.

Karakter se gradi iskustvom?

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, mirko1929 рече

Razumevanje, posvecenost/predanost, lojalnost/vernost... 

Ima karakternijih sa 25 nego sa 45.Karakter se gradi svakom mislju, postupkom, rijecju. Sve zavisi da li se usmjeravamo u dobrom pravcu ili živimo samo kako nas voda nosi. Ali to je već druga tema

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, mirko1929 рече

Razumevanje, posvecenost/predanost, lojalnost/vernost... ?

Znam, znam opusteni su privlacni, dziberi su odbojni zato sto su try-hard. Medjutim, ono sto ovi "fini" poput Bokija vide je da "finima" bas i ne ide nesto, bez obzira na to sto nisu dziberi.

Menjanjem navika, a to je do nas...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, mirko1929 рече

Švaleri imaju mnogo iskustva a malo karaktera, @Lazar 12 je lepo objasnio suštinu, ne znam ni kako dođosmo dovde valjda zbog Muhameda i maloletnice :scratch_head:sorry 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...