Jump to content

Neke stvari koje treba znati..

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8.5.2021. at 13:10, Violetta Valery рече

Može da bude lep kao Henri Kavil, ali uzalud ako je bahat i nadobudan.

Sve one žene, koje je iskoristio za seks, nisu poželele da budu sa njim zbog njegovog karaktera, nego zbog njegovog izgleda. Glumačka profesija, novac, upotreba steroida i menjanje partnerki, samo su doprineli još većoj njegovoj popularnosti kod žena, kojima ljubav ne predstavlja bitnu stavku u životu.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bojan* рече

Sve one žene, koje je iskoristio za seks, nisu poželele da budu sa njim zbog njegovog karaktera, nego zbog njegovog izgleda. Glumačka profesija, novac, upotreba steroida i menjanje partnerki, samo su doprineli još većoj njegovoj popularnosti kod žena, kojima ljubav ne predstavlja bitnu stavku u životu.

Pa ne znam, on izbegava zene koje ne poznaje. Cak je rekao i da se plasi da upoznaje nove s obzirom na trenutne drustvene okolnosti.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bojan* рече

Odakle ti to? Koliko ga pratim, znam da veoma pazi da zaštiti svoj privatni život od glasina.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Violetta Valery рече

Odakle ti to? Koliko ga pratim, znam da veoma pazi da zaštiti svoj privatni život od glasina.

Imaš na internetu. Sve po imenu i prezimenu, žene sa kojima je bio, poznate i nepoznate javnosti. To je ono što su novinari objavili. A koliko ih je tek što je uspeo da sakrije.

Žene kad im je neko lep i zgodan, odmah ga okite vrlinama, kao da je on nešto ekstra posebno, a u stvarnosti se po karakteru ne razlikuje od većine ostalih. To što menja žene, ženama nimalo ne smeta, samo ako bi im se pružila šansa da mu i one budu privremene partnerke. A bilo je i glasina da je peder, jer su navodno više puta viđali nekog pedera kako ga ljubi pri susretima. Kod popularnih glumaca se nikad ne zna kad će u javnosti da osvane neko iznenađenje u tom smislu. Mnogo puta se dešavalo.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, mirko1929 рече

A otkud oni znaju? Da mu nisu drzali svecu?

Šta su mu radili ne znam, ali svi oni koji žele da budu poznati i popularni, moraju i da prihvate činjenicu da će njihovo ponašanje pratiti novinari, koji u suštini i doprinose njihovoj većoj popularnosti.

Подели на овим сајтовима

On 21.5.2021. at 8:36, Flojd рече

Daj nesto i o Judeizmu i budizmu, da ne pises samo o Kuranu, da mozemo uporediti sve vere.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 14.5.2021. at 22:52, Flojd рече

Znam brate znamo se odavno. 😄😄 Vidis da i ja mlataram. Haha samo si me lose skontao.😉

''Последња'' времена дошла, удате бурме не носе, неудате и слободне носе. Е па ти знај која је која.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...