Jump to content

Da li podržavate НАЦРТ ЗАКОНА О ИСТОПОЛНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА

dragisa

Препоручена порука

Не.

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Strasno da strasnije ne moze biti. kko su uticali na svest ljudi, cak smo poceli i da ih prihvatamo, da ih sazaljevamo, objasnjavamo ako je to okej da e vernik a da je peder ili lezbejka. Strasno je kako nam menjaju svest, poglede na zivot.

Strasno je sta sve ovde provitah.

Naravno da  treba da se zabrani svaka pomisao vezana za ljude takve orjentacije, nema za njih mesta medju normalnim ljudima, Napravite im drzavu i tamo ih smestite sve, pa neka uzivaju  sodomi i gomori.

A vi "pravoslavci" se cuknite malo u celo i zapitajte se da li polako gubite korene, gubite dodoir sa Bogom i pravoslavljem a da toga niste ni svesni*?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 26.3.2021. at 20:56, Ćiriličar рече

Пазите сцену:

Шведска државан телевизија, паблик сервис - емисија типа "бедељом поподне", или "после ручка", причаоница. Водитељ емисије педер, има дечка са којим живи. Гошћа олимписјска/светска шампионка у слалому, лезбејка, има девојку са којом живи. Затим поп-жена (женски свештеник, свештеник жене, не знам како би је назв'о) која ту даје "духовну димезију" приче. И, не лези враже, има и још један младић, али он није ни мушко, ни женско него нешто између. Сад пита га водитељ ко је он? А он каже да он није он, него да је (нема превода он-она), он је "хен" (шведски). Уведена је и нова заменца "хен". Она је "хун", он је "хан", али сада има нове реч - "хен". Није то наше "оно", не, имају за то друге речи: "ден", "дет".

Не знам ако код нас уведу тако нешто, како ће ићи промена кроз падеже :). Срећом по њих немају падежа...

И сад причају. ћаскају о својим односима, а "поп" женски то све лепо појашњава "богословски".

И онда кад мми кажу оптимистички екуменизам...мислим ок, причајмо, али о чему? Пређене су све границе...

Има један текст од Рафаила Карелина "Због чега нас Господ трпи?", написан пре 20-ак година. Јасно је скенирао све савремене токове. Он је већ тада очекивао потресе и решетање и чудио се зашто не долазе, али изгледа да и то полако стиже. Почело је са ковидом, видећемо шта следи. Не гледам на то као казну за грехе, већ на буђење. Иначе би се сви полако удавили у нечистоти и греху. 

Можда на први поглед иза тога стоје неке мрачне "елите", али ништа се не догађа без допуштења од Бога, па се и зло, окрене на добро, тј на промену - покајање.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 27.3.2021. at 23:14, haveaniceday рече

Да, не зову брак, него истополне зајединице, хомосексуалци су добили права која заслужују, дакле компромисно решење. 

Pa ne zovu brak... nego istopolne zajednice.... i opet se digla kuka i motika... 

Sad je ideja da ako se i zove "istopolna zajednica" a partneri imaju priblizno ista prava kao bracni drugovi, to je diskriminacija braka...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Flojd рече

Strasno da strasnije ne moze biti. kko su uticali na svest ljudi, cak smo poceli i da ih prihvatamo, da ih sazaljevamo, objasnjavamo ako je to okej da e vernik a da je peder ili lezbejka. Strasno je kako nam menjaju svest, poglede na zivot.

Strasno je sta sve ovde provitah.

Naravno da  treba da se zabrani svaka pomisao vezana za ljude takve orjentacije, nema za njih mesta medju normalnim ljudima, Napravite im drzavu i tamo ih smestite sve, pa neka uzivaju  sodomi i gomori.

Građani ove države, Republike Srbije, u oktobru 2006. godine, na referendumu sa 96,6% glasova za usvojiše Ustav u kojem piše da su svi pred Ustavom i zakonom jednaki i da svako ima pravo na jednaku zakonsku zaštitu, bez diskriminacije, te da je svaka diskriminizacija zabranjena.... tako da tebi ako se to ne dopada možeš slobodno da se tornjaš u neku drugu državu i da u njoj uživaš u svojoj mržnji...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Avocado рече

Građani ove države, Republike Srbije, u oktobru 2006. godine, na referendumu sa 96,6% glasova za usvojiše Ustav u kojem piše da su svi pred Ustavom i zakonom jednaki i da svako ima pravo na jednaku zakonsku zaštitu, bez diskriminacije, te da je svaka diskriminizacija zabranjena.... tako da tebi ako se to ne dopada možeš slobodno da se tornjaš u neku drugu državu i da u njoj uživaš u svojoj mržnji...

Тренутно су најдискримисанији у Србији Срби на Косову и Метохији. У истом том уставу стоји да су Косово и Метохија Србија. Нисам приметио да си икада некоме на форуму ко се одрицао Косова и Метохије рекао да се торња у другу државу иако такав одрицањем од Косова и Метохије подржава дискриминацију над Србима на Косову и Метохији.Јеси ли?

Поред Срба са КиМ дискриминисани су сиромашни радници каквих је највише ( има и педера међу њима). А сад се сетих да су дискриминисани и психолози и антрополози који практично служе у службама тзв људских ресурса у разним експлоататорским компанијама. Читава наука у употреби процене "квалитета ресурса". 

Педери нису дискриминисани. Поготово ако су политички педери, ту имају сву могућу заштиту чак су и елита друштва. Ја против педера као личности немам ништа али против педерастије и политичке педерастије имам. Ови полит педерасти закони служе за легализацију људских девијација. Можеш ти у закону свашта да напишеш али то не значи да је то исправно и по Богу, што нас хришћане највише занима. Свакако нисам за терање на пусто острво али нисам ни за то да се полит педери иживљавају над осталима.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Avocado рече

Pa ne zovu brak... nego istopolne zajednice.... i opet se digla kuka i motika... 

Sad je ideja da ako se i zove "istopolna zajednica" a partneri imaju priblizno ista prava kao bracni drugovi, to je diskriminacija braka...

Они би само да птошетају.

Они би само да се региструју.

Зашто је немогуће да за 5 година кажу хоћемо децу?

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Оно што је било смешно постало је забрањено. Цртани јунак Пепе ле твор, самоуверени заводник који никога не успева да заведе јер мирише као твор, проглашен је за...

... kada bi mogli da nam citaju i misli :idea: i to ako moze bi zabranili... 

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Вилер Текс рече

Свакако нисам за терање на пусто острво

A što se onda mešaš u razgovor o teranju iz države?  I to meni nesto pises, a ne onom koji bi terao iz drzave?

Цитат

али нисам ни за то да се полит педери иживљавају над осталима.

Nisam ni ja. Javi se obavezno kad se neko bude iživljavao nad tobom da te podržim...

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Вилер Текс рече

Они би само да птошетају.

Они би само да се региструју.

Зашто је немогуће да за 5 година кажу хоћемо децу?

Nemoguće je zato što ćeš ti i ostali zabrinuti odmah da potrčite u sirotišta i za 5 godina oni neće imati ni jedno dete za usvajanje na raspolaganju... jel da?

Подели на овим сајтовима

https://srbin.info/drustvo/satanisti-srbija-usvaja-zakon-po-kome-pojam-boga-diskriminise-lgbt-zajednicu/

(naslov je neprimeren),... ali o ovom problemu smo vec pricali Avocado :

"– Као посебно проблематичан, наведен је предлог измена чл. 18 постојећег Закона о забрани дискриминације из 2009, који се налази у Полазним основама за израду нацрта овог Закона, а који предвиђа забрану изношења оних делова верских учења које поједини грађани сматрају дискриминаторским ван богослужбеног простора. То би ограничило право на слободу мисли, савести и вероисповести искључиво на простор богомоља, а свете списе традиционалних верских заједница означио као дискриминаторске према ЛГБТ популацији."

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Avocado рече

Nemoguće je zato što ćeš ti i ostali zabrinuti odmah da potrčite u sirotišta i za 5 godina oni neće imati ni jedno dete za usvajanje na raspolaganju... jel da?

Дакле тражиће и то знаш и сам али прећуткујеш. Што се тиче усвајања деце, ти као адвокат сигурно имаш могућности. Ако ниси усвојио ни једно до сад немој причати ништа јер испадаш лицемер, као и сви аутошовинисти.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Avocado рече

A što se onda mešaš u razgovor o teranju iz države?  I to meni nesto pises, a ne onom koji bi terao iz drzave?

Nisam ni ja. Javi se obavezno kad se neko bude iživljavao nad tobom da te podržim...

Зато што сам за разлику од тебе и Флојда против терања на пусто острво, па имам ваљда право да искажем мишљење.

Иживљава се закон о раду тренутно. Не видим да си овде писао о заштити радника икад. Вероватно зато што си елитиста. Можда и ниси мада како пишеш, јеси.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Вилер Текс рече

Дакле тражиће и то знаш и сам али прећуткујеш. Што се тиче усвајања деце, ти као адвокат сигурно имаш могућности. Ако ниси усвојио ни једно до сад немој причати ништа јер испадаш лицемер, као и сви аутошовинисти.

Da... ja ispadam licemer u ovoj priči... :)

Цитат

Зато што сам за разлику од тебе и Флојда против терања на пусто острво, па имам ваљда право да искажем мишљење.

Pa imaš ali si promašio metu... jer ja nisam za teranje bilo koga na pusto ostrvo... a Flojdu sam rekao da je slobodan da ide negde gde ustavno-pravni poredak države više odrgovara njegovim sentimentima, a ne da bi ga trebalo proterati...

Postoji razlika između: "ja bi njih proterao jer nema njima mesta među normalnima" i "ako ti se ne sviđa Ustav R. Srbije, slobodan si da se ideš negde drugde"... razumeš ti tu razliku, nego se foliraš... ne znam iz kog razloga...

Цитат

Иживљава се закон о раду тренутно. Не видим да си овде писао о заштити радника икад. Вероватно зато што си елитиста. Можда и ниси мада како пишеш, јеси.

Zakon o radu ima mnoge loše odredbe (i u korist zaposlenih i na štetu zaposlenih), kao i mnogo lošu primenu u praksi nekih odredbi koje same po sebi nisu loše.

Mali problem je što dokle god su ovi na vlasti, moli se Bogu da ga ne diraju uopšte... mogu samo da ga promene na gore i da stvore još 10 rupa... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...