Вилер Текс Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 7 минута, Марек рече Čekaj, vi zaista mislite da Bil Gejts pije govnjivu vodu???? 😂😂😂😂 Ono, stvarno verujete da bi čovek uneo BILO ŠTA što nije zdravo sebi u organizam, kamoli ljudski izmet, a istovremeno finansira razvoj vakcina da bi vladao svetom??? 😂😂😂😂 А шта знам шта он пије...Ал да фекалија фекалија увелико. Ал ме не чуди да неко одлепи од масе пара. А мислиш ли ти да је могуће од тога да де флипне зера? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 Btw, "veštačko meso" postoji decenijama i ti ga verovatno kao koncept ne razumeš. Pod veštačkim mesom se podrazumeva i soja, uzgajanje mesnih produkta bez da se ubijaju životinje (uzgajanjem matičnih ćelija u bioreaktoru kako bi se razvijala mišićna vlakna) itd. Ta tehnologija i zamisao postoji decenijama, čak je i Zabavnik pisao o tome pre dvadesetak godina. I to se radi da bi se životinje sačuvale od klanja, da bi vegani mogli da jedu svinjsko meso, da bi se uštedelo, itd itd. Treba se samo informisati. @Вилер Текс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 5 минута, Марек рече Btw, "veštačko meso" postoji decenijama Kao i voda za piće dobijena preradom vode iz kanalizacije. Марек је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 6 минута, Марек рече Btw, "veštačko meso" postoji decenijama i ti ga verovatno kao koncept ne razumeš. Pod veštačkim mesom se podrazumeva i soja, uzgajanje mesnih produkta bez da se ubijaju životinje (uzgajanjem matičnih ćelija u bioreaktoru kako bi se razvijala mišićna vlakna) itd. Ta tehnologija i zamisao postoji decenijama, čak je i Zabavnik pisao o tome pre dvadesetak godina. I to se radi da bi se životinje sačuvale od klanja, da bi vegani mogli da jedu svinjsko meso, da bi se uštedelo, itd itd. Treba se samo informisati. @Вилер Текс Пријатно ти било и веганима исто. Само што се овде не говори о веганима. А мени у јање не дирај нит у сир.и вино. А ти и Бил јете шта хоћете. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 24, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 11 минута, Марек рече Čekaj, vi zaista mislite da Bil Gejts pije govnjivu vodu???? Сад стварно видим да ти треба Билова помоћ. Пази, ја сам живео у земљи где скоро нико н екупује воду. Вода се купује на улици лети кад ожедниш, а стану сви точе са славине. Зашто? Зато што имају оличне пречистаче. Није то поента, поента је да је Бил болесник. Што је корпоративи фашиста! Има воде колико ти воља, али су и њу ставили на Волстрит. Хоће да уништи стоку, тобож да тиме спасава планету. А уствари хоће да од људи прави сапуне...зеза га "само" једно - што ће умрети. Не зна шта ће са тим. Чекају га црви. Он не пије слуајно воду пречишћену из гов*а, то је пропаганда. Комуњаре су мала маца, ови су Троцкисит! Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 6 минута, Branka62 рече Kao i voda za piće dobijena preradom vode iz kanalizacije. Значи у реду је то што је наша елита изградила виле уз Саву на крај НБГ оклен канализација иде у реку крај водоводских бунара. Е па добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 2 минута, Вилер Текс рече пре 10 минута, Branka62 рече Kao i voda za piće dobijena preradom vode iz kanalizacije. Значи у реду је то што је наша елита изградила виле уз Саву на крај НБГ оклен канализација иде у реку крај водоводских бунара. Е па добро. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 24, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 10 минута, Branka62 рече пре 16 минута, Марек рече Btw, "veštačko meso" postoji decenijama Kao i voda za piće dobijena preradom vode iz kanalizacije. Постоје и говеда од постања света, значи ли то да их треба уништити? Како се душебризници са две иљаде у џепу јаве да бране главног светског корпоративног фашисту. Постоји и промена пола, да ли то значи да цео свет треба да промени пол? Ето да ми брнака не рече ја не би знао да имају пречиштачи воде, апио сам је 25 година и боља је од свих флашираних вода. Оно, ви сте теоретичари завере, а ја имам две иљаде у џепу и космополита сам, не дирате нам Била! Вилер Текс and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 3 минута, Branka62 рече Хоћу да кажем да ми је пун куфер елите и њихових решења. Има и пара и воде за све ал елита их држи у свом зачараном кругу и говори ти да ј.г. за твоје добро. Е да ја теби и осталим реалстатистичарима сад објашњавам сваки детаљ тога, нећу. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 1 минут, Вилер Текс рече Е да ја теби и осталим реалстатистичарима сад објашњавам сваки детаљ тога, нећу. I nemoj. Molim te. Марек, GeniusAtWork and Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 1 минут, Branka62 рече I nemoj. Molim te. Само урбано. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 24, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 2 часа, Марек рече Akcenat naslova je da se pokaže da ima neki tamo tajni neprijatelj koji oće da nas čipuje, Е не фекалиши плиз: 1. Ја сам имао биометријски пасопш и личну карту пре него ико на Балкану (не хвалим се тиме, али то ти говори мој однос ка чиповању). 2. Мој здравствени картон се чува на Мајкрософтовом серверу! Не зато што је "мој", него са још 10 милиона мојих "земљака" по једном од мојих држављанстава. 3. Никола Врзић је најбољи српски новинар млађе генерације, један од оних које мош' на прсте избројати да су млади релативно а имају етику новинарску, образовање старих, добрих новинара - рецимо из НИНа. 4. Спутник не говори ружне ствари о Русији по оној "сакрииј своју срамоту", али не лаже о лешпим стварима, нити лаже иначе. Спутник Србије је тренутно набоља медијска кућа у Србији! Почели су као радио, сад су много више. Толико о "чиповању" и твојим "изворима" које ниси навео...Врзић ти је тамо изредао ЛИСТИНГ и то са западних медијских кућа. ПС. Тачно је да имамо срБске теориозевераше и сл, али они су мала маца од мајкрософтољубаца, који везр нрмају. Тандркају са тим гованцем од ОСистема виндовзом, читукају наслове по "жњ" порталима и теше себе ако верују и бране неке "тредове" са запада да су они "свет". Смешан си и смепни сте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 Пре сат времена, Вилер Текс рече А шта знам шта он пије...Ал да фекалија фекалија увелико. Ал ме не чуди да неко одлепи од масе пара. А мислиш ли ти да је могуће од тога да де флипне зера? E, stvarno, ovo kao zbijanje šala i neka jalova ironija je baš smešno, nisi ispao ništa pametniji niti si više u pravu zbog toga što sad izigravaš šaljivdžiju 😁 prosuo si se za pare sa ovin izjavama, ne mogu da verujem u kakve gluposti možeš da poveruješ. Hahahaha, Bil Gejts uspeva da proizvede nanorobote kojima će kroz vakcine da čipuje ljude a nema filter koji bi pročistio fekalne vode i iz njih izvukao sanitarno čistu tekućinu, kako da nije 😂😂😂😂😂😂 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 48 минута, Ćiriličar рече Постоје и говеда од постања света, значи ли то да их треба уништити? Postoje... ne baš od postanja sveta ali odavno... i niko ne želi da ih uništi već da ih svede na razumnu cifru sa sadašnjoh milijardu i kusur... ako u međuvremenu ne smislimo kako da uklanjamo gasoove staklene bašte koje goveda proizvode... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 Bili je možda dvesta milijardi dolara težak, ali ovo ne znači da ih ima likvidno, u novcu, nego dvesta miliardi vredi sve što poseduje, kuća(e), zemlja(e), preduzeća, kola, itd. itd., i naravno novac koji ima. Koliko imamo mi kada sve ovo ubrojimo? I za nas obične smrtnike dvesta milijardi su mnogo, ali globalno to je grašak da ne kažem ništa. A onda, i ja bi se mešao u politiku da imam toliko Mešam se i sad, ali onda bih se još više mešao Ako Bili to radi, ipak pokazuje time da ima jedan socijalni duh. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука