psyche1979 Написано Фебруар 15, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2021 Просто питање? Зашто је форум хостован код Американаца - GoDaddy.com Frenkii је реаговао/ла на ово 1 „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 15, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2021 Evo ga, etalon zaverološkog rezona! ??? JER NAS PLAĆA BIL GEJTS!!! Imam i ja jedno pitanje: Zašto su nam računari preko kojih čukamo po forumu svi napravljeni na zapadu??? Hoćemo Rudi Čajevca na 3000 gigaherca! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
psyche1979 Написано Фебруар 15, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2021 @Марек 99% Рачунара је направљено у Кини или Тајвану. Никаква завера него сам мало емотиван по питањима "Милосрдног анђела" и тако то. Али добро ако Били части може му се ... први код за оперативни систем украо. Па се човек обогатио а сад пошто не зна шта ће од досаде бави се "Хуманитарним акцијама" „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 15, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2021 Šta je "Milosrdni anđeo"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
psyche1979 Написано Фебруар 15, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2021 Пре сат времена, Марек рече Šta je "Milosrdni anđeo"? Боље брате мој мили ако не знаш да и останеш у том не знању. Што да ти ту сад ја просипам неку мрачну историју и мрачим ти живот. Заборави. Него ја сам питао што је хостовано ту где јесте иако је форум веома квалитетно урађен. Знаш ако је нешто "Утеха" или "Исповест" или "Поука" онда је по мени место томе серверу у Храму Светог Саве на Врачару. Али како је тако је. „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 16, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 Ozbiljno te pitam, šta je "Milosrdni anđeo", pošto znam da ne znaš o čemu pričaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 16, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 пре 3 часа, Марек рече Šta je "Milosrdni anđeo"? @Вилер Текс молим те немој опет да ми лупиш ћушку како опет терам контру, али и око ове јавне заблуде морам да се огласим! @Марек Током НАТО агресије 1999. је наша пропаганда понављала да НАТО операција носи кодно име "Милосрдни анђео". То је у потпуности измишљено, али је толико пута поновљено да и после 20 година већина људи и даље верује да се та операција заиста тако звала. https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Србија/52257/Порекло+имена+"Милосрдни+анђео" GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 пре 3 часа, Марек рече Evo ga, etalon zaverološkog rezona! ??? JER NAS PLAĆA BIL GEJTS!!! Imam i ja jedno pitanje: Zašto su nam računari preko kojih čukamo po forumu svi napravljeni na zapadu??? Hoćemo Rudi Čajevca na 3000 gigaherca! Каже се ГејЦ Марек and fsa је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
psyche1979 Написано Фебруар 16, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 @Тражитељ Знамо сви да се није тако звала. Ми смо је тако звали. Али ајде да не скрећемо са теме мене ето само интересује зашто хостинг није у Србији. Чисто ето знатижељан сам и мало се зезам иако сам многе веб сајтове и сам хостовао на GoDaddy.com. Добар хостинг, само не знам који ће им мој пасош или лична карта Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Фебруар 16, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 пре 10 часа, GeniusAtWork рече Каже се ГејЦ GeniusAtWork and Марек је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 16, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 Uvek će mi biti beskonačno zanimljivo kako ljudi veruju da će jedan čovek koji "kontroliše svet" javno da iznese sve svoje planove pred hiljadama ljudi. Šta ti je youtube montaža... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 16, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 пре 15 часа, psyche1979 рече Боље брате мој мили ако не знаш да и останеш у том не знању. Што да ти ту сад ја просипам неку мрачну историју и мрачим ти живот. Заборави. Него ја сам питао што је хостовано ту где јесте иако је форум веома квалитетно урађен. Знаш ако је нешто "Утеха" или "Исповест" или "Поука" онда је по мени место томе серверу у Храму Светог Саве на Врачару. Али како је тако је. Слажем се са тобом, ево, ако имаш времена, упути захтев у патријаршију да направе сервер. Bilbija and psyche1979 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 16, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2021 пре 6 часа, psyche1979 рече @Тражитељ Знамо сви да се није тако звала. Ми смо је тако звали. Али ајде да не скрећемо са теме мене ето само интересује зашто хостинг није у Србији. Чисто ето знатижељан сам и мало се зезам иако сам многе веб сајтове и сам хостовао на GoDaddy.com. Добар хостинг, само не знам који ће им мој пасош или лична карта Ето, добар је хостинг. psyche1979 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
psyche1979 Написано Фебруар 17, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2021 Е сада вас онако наискреније молим ако вам молба или милост ишта на овом свету зачи. Одговорите ми. Да ли смо ми овде Западноцивилизацијски огледни мишеви у лабораторији па нас проучавају? Јесам ли залутао или сам на добром месту. Има истине има добрих ствари. А можда су оне само мамац? Ајде пуцајте ја највише волим директно у главу или срце ако већ могу да бирам! „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 2 часа, psyche1979 рече Е сада вас онако наискреније молим ако вам молба или милост ишта на овом свету зачи. Одговорите ми. Да ли смо ми овде Западноцивилизацијски огледни мишеви у лабораторији па нас проучавају? Јесам ли залутао или сам на добром месту. Има истине има добрих ствари. А можда су оне само мамац? Ајде пуцајте ја највише волим директно у главу или срце ако већ могу да бирам! Мислиш овде на сајту или држави? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука