psyche1979 Написано Фебруар 18, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 @Дејан Свеједно ми је државом знам ко управља а ко позоришну лутку изиграва а исти ми осећај и према форуму. Па ето питам. Иначе не морам ја слати патријаршији захтев за сервер. Ја га могу направити за патријаршију. Многе ствари сам ја правио док је америка смишљала AРПА војну одбрамбену мрежу из које је настао овај интернет раширен по целом свету. Па мало размисли чему он служи. Тако да ето желим бити сигуран код кога сам па да се у складу према томе и поставим * АРПА (енгл. Advanced Research Project Agency – ARPA) у оквиру Министарства одбране САД. И да додам да сам приметио да ми драстично скаче "популарност" на том интернету. Неко се поприлично интересује за мене. Не смета ми ја сам свуда оставио и број ципела и број телефона. Али путем којим ја идем потпуно сам сигуран да ти такви не могу. „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 31 минута, psyche1979 рече @Дејан Свеједно ми је државом знам ко управља а ко позоришну лутку изиграва а исти ми осећај и према форуму. Па ето питам. Иначе не морам ја слати патријаршији захтев за сервер. Ја га могу направити за патријаршију. Многе ствари сам ја правио док је америка смишљала AРПА војну одбрамбену мрежу из које је настао овај интернет раширен по целом свету. Па мало размисли чему он служи. Тако да ето желим бити сигуран код кога сам па да се у складу према томе и поставим * АРПА (енгл. Advanced Research Project Agency – ARPA) у оквиру Министарства одбране САД. И да додам да сам приметио да ми драстично скаче "популарност" на том интернету. Неко се поприлично интересује за мене. Не смета ми ја сам свуда оставио и број ципела и број телефона. Али путем којим ја идем потпуно сам сигуран да ти такви не могу. Овде на сајту су ти пуки људи лаици, верници, нема никавих озбиљних или неозбиљних играча у том смислу у ком си питао psyche1979 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
psyche1979 Написано Фебруар 18, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 @Дејан Добро али пошто је овоме форуму место у САД осећам се испуњен демократијом. Све ме преплављује. А пошто сам у демократској држави имам право на мишљење, псовање, увреде, сузе и смех. Тако да знам како ћу да се поставим мој Лало у твом граду сам пет година живео. „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Пре сат времена, psyche1979 рече @Дејан Добро али пошто је овоме форуму место у САД осећам се испуњен демократијом. Све ме преплављује. А пошто сам у демократској држави имам право на мишљење, псовање, увреде, сузе и смех. Тако да знам како ћу да се поставим мој Лало у твом граду сам пет година живео. Наравно, слобода мишљења се поштује само без псовања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 On 16.2.2021. at 2:19, Тражитељ рече @Марек Током НАТО агресије 1999. је наша пропаганда понављала да НАТО операција носи кодно име "Милосрдни анђео". То је у потпуности измишљено, али је толико пута поновљено да и после 20 година већина људи и даље верује да се та операција заиста тако звала. Ne bih se slozio sa ovim ali znam da je izmisljen sledeci niz lazi: -Srbija je kriva za rat -Srbija je napala Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu -Srpsla vojska je izvrsila zlocine -Milosevic je diktator i zlikovac .. Ovo su neistine i lazi a naziv opereacije jeste Milosrdni andjeo samo sto je i u ovvom slucaju zapad i Nato plasirao laz i servirao "lepsu" verziju za javnost , narocito srpskiu. psyche1979 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 16 минута, Bilbija рече a naziv opereacije jeste Milosrdni andjeo samo sto je i u ovvom slucaju zapad i Nato plasirao laz i servirao "lepsu" verziju za javnost , narocito srpskiu. Није. Ми смо прогласили да НАТО операцију тако зове, наредили свим медијима да пишу да НАТО користи тај назив и још смо сваког дана наглашавали цинизам тог назива. Ми имамо изреку да су у лажи кратке ноге, али је тачнија она изрека да док истина обује ципеле, лаж већ стигне трипут да обиђе цео свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 2 минута, Тражитељ рече Није. Ми смо прогласили да НАТО операцију тако зове, наредили свим медијима да пишу да НАТО користи тај назив и још смо сваког дана наглашавали цинизам тог назива. Ми имамо изреку да су у лажи кратке ноге, али је тачнија она изрека да док истина обује ципеле, лаж већ стигне трипут да обиђе цео свет. Boh, vidim da laz o Srbiji i nema kratke noge te jos ponavljaju kao papagaji te lazi i po samoj Srbiji, dok istovremeno pokusavaju da istiniti naziv operacije bombardovanja Srbije Milosrdni andjeo preimenuju. Naziv te operacije jeste Milosrdni andjeo i tako joj je ime samo sto su nakon zavrsenog planiranja i pocetka operacije izasli u javnost sa drugim imenom. Originalni naziv te operacije jeste Milosrdni andjeo. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Билбија, Наши су признали да је тај назив измишљен и да је био део унутрашње пропаганде, прича је готова, око овог не постоји никакав спор. Не изигравај оног Јапанца који је наставио да води Други светски рат и 20 година након његовог краја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 10 минута, Тражитељ рече Билбија, Наши су признали да је тај назив измишљен и да је био део унутрашње пропаганде, прича је готова, око овог не постоји никакав спор. Не изигравај оног Јапанца који је наставио да води Други светски рат и 20 година након његовог краја. Koji "nasi" su priznali? Operacija trupa SAD u okviru Nato pakta je nazvana "Nobel Angel" koji su kaznije opreimenovali u "Nobel Anvil" ( plemeniti nakovanj). Plemeniti Andjeo ili milosrdni andjeo, je naziv te operacije trupa SAD u okviru Natro pakta. To je istina. A opet moram da pomenem lazi koje su plasirali organizatori operacije Milosrdni andjeo o Srbiji, da je Srbija kriva za rat, da je Srbija napala Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, da su srpske trupe i vojska ucestvovali i organizovali zlocine, da je milosevic diktator i da je organizovao rat radi stvaranja Velike Srbije. To su sve lazi istih onih koji su operaciju bombardovanja Srbije nazvali Milosrdni andjeo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Noble Anvil више личи на Nobel Alfred него на Merciful Angel. пре 2 часа, Bilbija рече Koji "nasi" su priznali? Па, наши. Учесници војне и политичке власти 1999. године и РТС. Измишљен назив, а нису рачунали на интернет и глобално повезивање. А ти ми делујеш као да си путник кроз време, који је директно дошао из 1999. па није чуо да је то лажно име операције престало да се користи још крајем прошлог века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 2 минута, Тражитељ рече Noble Anvil више личи на Nobel Alfred него на Merciful Angel. Па, наши. Учесници војне и политичке власти 1999. године и РТС. Измишљен назив, а нису рачунали на интернет и глобално повезивање. А ти ми делујеш као да си путник кроз време, који је директно дошао из 1999. па није чуо да је то лажно име операције престало да се користи још крајем прошлог века. Sada ne mogu, u poslu sam ali malo kasnije cu ti odgovoriti sa malo duzim postom. Ali mi odgovori samo na jedno pitanje. Kada su muslimani streljali srpske zene i decu po Bosni, jesu li pucali iz AK-72 ili iz kalasnjikova? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 1 минут, Bilbija рече Sada ne mogu, u poslu sam ali malo kasnije cu ti odgovoriti sa malo duzim postom. Нема потребе, провери за себе. Ја те стварно у то нећу убеђивати, то је ад акта стављено још одавно Цитат Ali mi odgovori samo na jedno pitanje. Kada su muslimani streljali srpske zene i decu po Bosni, jesu li pucali iz AK-72 ili iz kalasnjikova? Не знам. Је ли ово питање упућено мени грешком? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 17 минута, Тражитељ рече Нема потребе, провери за себе. Ја те стварно у то нећу убеђивати, то је ад акта стављено још одавно Не знам. Је ли ово питање упућено мени грешком? Pitanje je bilo upuceno tebi. Kada su muslimani streljali srpske zene i decu po Bosni, jesu li pucali iz AK-72 ili iz kalasnjikova? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
psyche1979 Написано Фебруар 18, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Видим да се истина тешко гледа у очи некима па ево још мало истине https://youtu.be/4NXmRTM2u7Q „Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука