Jump to content

Joe Biden, 46. predsednik SAD

Оцени ову тему

Bernard

Препоручена порука

Амерички министар спољњих послова је на састанку са кинеским представницима извео мали шоу гдје их је "прозивао" за њихова недјела и у суштини им безобразно ( и јавно ) показао да Америка и даље жели да се бије са Кином.

Кина је препозната као озбиљан проблем још током другог Обаминог мандата, али овакво нешто је тада било незамисливо. Трамп је читаву ствар убацио у пету брзину најотворенијим прозивањем Кине које су сада Бајденови људи прихватили и наставили.

Једног дана ћемо имати "Command and conquer Generals" у стварном животу :POPOcorn1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Хвала Богу нема више лажовчине Трампа, ратног хушкача и будале, дошао је коначно искрен и пристојан председник Џо Бајден, свака част на свему. 

Лик је очигледно тотално искрен, нема више деце у кавезима итд.. нисам видео скоро медије да кукају.

Подели на овим сајтовима

Ево шта смо добили, оће да кокају деци од 12 година хормоне ако се осећају да су супротног пола. Деца од 12 година једва да знају дупе себи да обришу. Oви наши дилетанти, видим, и даље воде рат против Трамповаца и десничара. 

image.png

Подели на овим сајтовима

Форум у шоку! Сви су се питали ГДЕ је Хеванајсдеј - он се појавио, а оно што се ПОТОМ десило оставиће вас БЕЗ ТЕКСТА!!!!

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, GeniusAtWork рече

Форум у шоку! Сви су се питали ГДЕ је Хеванајсдеј - он се појавио, а оно што се ПОТОМ десило оставиће вас БЕЗ ТЕКСТА!!!!

ма правим паре, ко ће да троши више времена на јалове расправе, свратим само тако да вас оставим без текста :))))) 

ред, рад, дисциплина 

Подели на овим сајтовима

APNEWS.COM

BILLINGS, Mont. (AP) — President Joe Biden shut down oil and gas lease sales from the nation’s vast public lands and waters in his first days in office, citing worries about climate change. Now...

Pravi razlog je to što odavno nije energetski isplativo prozivoditi naftu (*za potrebe demokratskog i modernog društva).

A demokratsko i moderno društvo upravo počiva na energetski isplativoj nafti.

Do sada se sistem održavao putem raznoraznih finansijskih manipulacija.

Voz je sleteo sa šina upravo posle energetske krize 1970tih.

1981456623_CumulativeInflation1913-2020.png.b64546a349933ca97e72f334af4e1067.png

Pijanka je završena i sada nastupa bolno otrežnjenje.

Ješćemo crve, trpećemo analni bris ukoliko želimo posetiti baku iz Vršca, živećemo u kapsuli sa kolektivnom klonjom i kujnom, pićemo vodu iz govana, vladari će koristiti pandemije i medije da sluđuju potčinjeni narod. Trenutno svi podanici, u svim okupacionim zonama, imaju svog Drkona da ih podje*ava. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, haveaniceday рече

Одличан сајт са доказима о изборним крађама и осталим шемама по Америци.

HEREISTHEEVIDENCE.COM

Crowdsourcing Evidence For Journalists

Ovo je stvarno odlicno... daje priliku Trampovim fanovima da izvuku i neke zaista ozbiljne dokaze i pokrenu neku ozbiljnu pricu... a ne da nastavljaju da pricaju iste gluposti u koje niko razuman ne bi poverovao...

Dakle, sta ima na ovom spisku od ozbiljnih dokaza?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 26.3.2021. at 21:33, Срндаћ рече

Једног дана ћемо имати "Command and conquer Generals" у стварном животу

`Teo si da kazes "Wargame: Red Dragon". Ali nema o`tog nista, previse su veliki i jedni i drugi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Ovo je stvarno odlicno... daje priliku Trampovim fanovima da izvuku i neke zaista ozbiljne dokaze i pokrenu neku ozbiljnu pricu... a ne da nastavljaju da pricaju iste gluposti u koje niko razuman ne bi poverovao...

Dakle, sta ima na ovom spisku od ozbiljnih dokaza?

Нема потребе да се покреће било каква прича, ствар је готова, Бајден је потус. Не постоји никаква политичка подршка да се покреће било каква прича, јер су Трампа продали првенствено републиканци. Оно што имају су избори 2024 и да почисте овај неоконзервативни естаблишмент шљам који гуши политичку вољу и гласове људе. 

Крађа гласова није само правно него и политичко питање, када не постоји политичка воља да се то спречи, може да постоји колико хоћеш доказа.

Стварно требаш да престанеш да конзумираш гардијан.... постоји разлог зашто виђаш углавном те глупости у које нико разуман не би поверовао, они их пажљиво бирају да би ти створили слику како су тамо неразумне будале. А и када не звуче ко будале, пажљиво се селектују речи и изјаве да звуче онако како хоће. 

Например, она оптужба Ђулијанија да је кренуо да вади алатку испред малолетнице. Сећаш се тога? Човек сео да упаше кошуљу због апаратуре за микрофон која му је била закачена, послужило сврси у тренутку, налагало се, никог више није брига.... Заборави се, и идемо даље, медији као и обично.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, haveaniceday рече

Нема потребе да се покреће било каква прича, ствар је готова, Бајден је потус. Не постоји никаква политичка подршка да се покреће било каква прича, јер су Трампа продали првенствено републиканци. Оно што имају су избори 2024 и да почисте овај неоконзервативни естаблишмент шљам који гуши политичку вољу и гласове људе. 

Крађа гласова није само правно него и политичко питање, када не постоји политичка воља да се то спречи, може да постоји колико хоћеш доказа.

Naravno, nego kad rece da je odlican sajt sa dokazima o izbornim kradjama i kad sam video koliko ih ima, mislio sam da je neki mozda i ozbiljan...

Цитат

Стварно требаш да престанеш да конзумираш гардијан.... постоји разлог зашто виђаш углавном те глупости у које нико разуман не би поверовао, они их пажљиво бирају да би ти створили слику како су тамо неразумне будале. А и када не звуче ко будале, пажљиво се селектују речи и изјаве да звуче онако како хоће. 

Gardijan mi samo sad naleteo u pretrazi kad sam trazio koji link da iskopiram... a svi su to objavili... jer se to jeste desilo...

Цитат

Например, она оптужба Ђулијанија да је кренуо да вади алатку испред малолетнице. Сећаш се тога? Човек сео да упаше кошуљу због апаратуре за микрофон која му је била закачена, послужило сврси у тренутку, налагало се, никог више није брига.... Заборави се, и идемо даље, медији као и обично.

Nisi gledao Borata? Steta... a Djulijani se bas propisno izblamirao... iako nije maloletnica...

Kad kazes "seo" mislis "legao na krevet"? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Gardijan mi samo sad naleteo u pretrazi kad sam trazio koji link da iskopiram... a svi su to objavili... jer se to jeste desilo...

Nisi gledao Borata? Steta... a Djulijani se bas propisno izblamirao... iako nije maloletnica...

Kad kazes "seo" mislis "legao na krevet"? :)

Не знам како се избламирао човек сео и опасао се. Сасвим нормално када ти скину микрофон. Него волиш ти те лажове, навикао сам. 

Цитат

Naravno, nego kad rece da je odlican sajt sa dokazima o izbornim kradjama i kad sam video koliko ih ima, mislio sam da je neki mozda i ozbiljan...

Процени сам, одавно ме не занима шта је теби озбиљно а шта није. 

Ево шта  су донели ови твоји озбиљни, давање блокатора пубертета деци од 8 година, честитам авокадо, одлично усмераваш своју пажњу. :)

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, haveaniceday рече

Не знам како се избламирао човек сео и опасао се. Сасвим нормално када ти скину микрофон. Него волиш ти те лажове, навикао сам.

Jok, ja volim istinoljubive koji ovako "sede"... sasvim normalno...

giulianihand.jpg

E samo hint... posto mi deluje kao da mozes da progutas svasta... ako neko ovako sedne da se opase, nemoj da mu pomazes...

Ako kaze: Ma Mladjo sve je u redu, ja inace ovako sedim kad se upasujem... samo izadji iz sobe...

Цитат

Процени сам, одавно ме не занима шта је теби озбиљно а шта није. 

Ma ok ne mora da te zanima... nego mene zanima sta je tebi ozbiljno... mislim, ne zelim da verujem da si to promovisao kao odlican sajt sa dokazima za izbornu kradju bez da si video i jedan ozbiljan dokaz za izbornu kradju... tako da sigurno ima bar neki... samo ga treba naci... i molim te nemoj da bude neki od onih za koje je Trampova pravna savetnica rekla da bi samo budale poverovale u to... 

Цитат

Ево шта  су донели ови твоји озбиљни, давање блокатора пубертета деци од 8 година, честитам авокадо, одлично усмераваш своју пажњу. :)

Nisu moji...

Inace... u par poruka si spustio sa 12 na 8... jos malo pa ce davati bebama blokatore puberteta...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...