Zoran Đurović Написано Децембар 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 пре 14 минута, Родољуб Лазић рече Пре бих рекао да си ти опседнут Артемијем. Ја се тобом бавим узгред, кад ми натрчиш... Тролујеш јер браниш артемите. Ствар је јасна из авиона. Volim_Sina_Bozjeg, nedeljko, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Децембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 пре 15 минута, Zoran Đurović рече Тролујеш јер браниш артемите. Ствар је јасна из авиона. Аха. Пун је форум мојих одбрана. Само ти не можеш да их пронађеш. Кад говориш неистину, своје говориш. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 пре 3 часа, Родољуб Лазић рече Видим, изучава човек проблематику, вероватно се учи на грешкама... Лајкуј ово Родољубе, неће ти се рука осушити. Благовесник, Драшко and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 пре 1 минут, Вукашин рече Лајкуј ово Родољубе, неће ти се рука осушити. Немој да га зезаш, он је бангав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Децембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 пре 6 минута, Zoran Đurović рече Немој да га зезаш, он је бангав. Дотле смо стигли, а? Толико пече? https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 Јел може мало културније. Хвала nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Децембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 E ал си му рекао, свака ти част! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 пре 4 минута, Родољуб Лазић рече E ал си му рекао, свака ти част! Храни пакче да те уједе! Ја те откључао из преисподње, а ти овако захваљујеш!? Одох да се одморим. И јутрос сам се молио да те Господин просветли. Смејао би се том дијалогу да си могао да чујеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Децембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2020 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Ја те откључао из преисподње Contradictio in adjecto. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Децембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 пре 12 часа, Zoran Đurović рече И јутрос сам се молио да те Господин просветли. Смејао би се том дијалогу да си могао да чујеш... Па шта каже господ(ин), у том дијалогу? Ословљава ли те, са аво? Ако ословљава, ништа не вјеруј, то је од уобразиље. Само Оца Христос тако ословљава, а с нама ни не води дијалоге! Зато нам је, између осталог, предао Духа Светог, да нас Он утјеши у нашој немоћи, и у њој спасава и од тих дијалога по сили палог разума. Не, моћног, него немоћног за тај дијалог. (Оставио сам ти отворена врата. Слободно се вади да си с Духом Светим водио тај дијалог, али да Га због своје палости ниси најбоље разумио. И настави да пипаш, све ти боље иде. Или немој, порекни ту нашу палост! Али немој онда ни да свуда пружаш пипке, као хоботница. Узалуд ћеш давити, нпр. артемите. Исто као њима, ни теби неће недостајати мастила кад сам будеш морао да устукнеш пред истином.) Volim_Sina_Bozjeg and Hadzi Vladimir Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Децембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 Ја сам мало старомодан. Више волим текст него самоснимање, или како се већ зове овај формат. Ово је на бази већ писаних текстова? Нисам гледао, нити ћу. Не због аутора, ил теме, већ због формата. Текст би радо прочитао. Rašo and stevanjuric је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 @Ђорђе Р Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука