Danijela Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Preminuo raščinjeni episkop Artemije WWW.NOVOSTI.RS DANAS u 14.45 časova preminuo raščinjeni episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski... Милошшш је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Preminuo raščinjeni episkop Artemije - NOVA portal NOVA.RS Raščinjeni episkop raško-priznski i kosovsko-metohijski Artemije preminuo je danas. Рапсоди and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Баш жалосно, све што се издешавало у вези њега је велика трагедија, нека га Бог помилује због добрих дела која је чинио. obi-wan, Milan Nikolic, Вилер Текс and 11 осталих је реаговао/ла на ово 2 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Жао ми је. Читав његов последњи животни период ми је жалостан. Православно сам се образовао на неким његовим књигама из времена док је био епископ рашко-призренски и веома ме је жалостило све у вези са њим што се дешавало од 1998. па надаље. Ако је грешио, нека да Бог да свако из тих грешака извуче поуку и не иде тим путем. Просечан србенда, Aleksandra_A, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Јадно и бедно шта се ради. Значи чим се неко упокоји одмах је умро од короне. Бог да му души опрости. https://www.danas.rs/drustvo/preminuo-rascinjeni-vladika-artemije/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Bog da mu dušu prosti. Jeste tu bilo svačega, ali da li je bio baš toliko crn da mu se tema jedva provuče kroz forum ? obi-wan and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Отишао је са овога света на исти дан када је и замонашен, то није случајно. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 Бог да му души прости! obi-wan, Благовесник, Талични Том and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 Izgleda da Đurović ne pogađa samo fudbalske utakmice. Zoran Djurovic 20. новембар у 10:32 ·И Артемије сада умире од корон Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 Izgleda da Đurović ne pogađa samo fudbalske utakmice. https://www.facebook.com/zoran.djurovic.921/posts/3759176844126755 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 пре 19 минута, grigorije22 рече Izgleda da Đurović ne pogađa samo fudbalske utakmice. https://www.facebook.com/zoran.djurovic.921/posts/3759176844126755 Од 18. је он у болници у Ваљеву. Умро је јуче на путу за БГ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 пре 12 часа, Natasa. рече Bog da mu dušu prosti. Jeste tu bilo svačega, ali da li je bio baš toliko crn da mu se tema jedva provuče kroz forum ? Колико су људи заинтересовани за било коју тему, толико се тема провлачи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 пре 38 минута, Дејан рече Колико су људи заинтересовани за било коју тему, толико се тема провлачи. Dobio jedva posećenu temu na forumu, nije dobio mesto na naslovnici. Šta ja znam, ipak je bio vladika. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 пре 20 минута, Natasa. рече Dobio jedva posećenu temu na forumu, nije dobio mesto na naslovnici. Šta ja znam, ipak je bio vladika. Јел добио на сајту СПЦ? mario beloti је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 22, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2020 Бог да душу прости бившем епископу Артемију. Рапсоди and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука