nikolay Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Шта је најслађе? Слатко је певати планини и цвећу И звездама сјајним, и топлом пролећу, Ал' шта слађе може у свем свету бити Но Богу певати, и Бога славити? Слатко је слушати водене жуборе, И песму славуја из зелене горе, И мудрост мудраца кад се с уста лије, - Ал' од речи Божје ништа слађе није. Слатка ли је љубав брата и другара, Још је слађа љубав родитеља стара - Ал' слађе од свега у муци животној Јесте љубав Божја према деци Својој. Сладак ли је одмор после тешка рада, Утеха је слађа после горких јада, - Ал' слађе од свега у животу целу Јесте знање да се Бог јави у телу. Слатко је ћутање после разговора И сан сладак после труда и замора - Ал' слађе од свега на ивици века Јесте вера да нас бољи живот чека. Земаљске су сласти слатке на почетку А горке и боне на своме свршетку, - Трајну сласт испија у животној беди Ко Господа види где над светом лебди. Чуо сам ову пјесму нашег св. владике Николаја јутрос на радио Слово љубве. И баш ме је у срце дотакла. Да ли можда неко зна ко је изводи? Женски вокал је. Све сам претражио, али не могу да нађем... Адриана92 and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 ВЛАДИКА НИКОЛАЈ НА СТРАШНОМ СУДУ (Христос говори праведницима) Један гладан човек пружи своју руку Да му хлеба дадеш и ублажиш муку, Пружену ти руку ти си целивао И од свога хлеба гладном даривао. Од мене ти хвала, рај си заслужио - Ја сам оно био, Ја сам оно био. Један други, жедан воде и милости, Са стидом ти рече: жедан сам, опрости! А ти га радосно и хитно напоји, Сведочанство о твом доброчинству стоји. Од мене ти хвала, рај си заслужио - Ја сам оно био, Ја сам оно био. Неки путник паде у ноћ без конака, Ал капија беше закључана свака, Ти капију твоју отвори му широм, Понуди му конак, и поздрави миром. Од мене ти хвала, рај си заслужио - Ја сам оно био, Ја сам оно био. Сиротица нага у сред света бела С јецањем и тугом запроси одела. Викнуше јој многи: одатле се вуци! А ти један: кћери, ево, па с' обуци. Од мене ти хвала, рај си заслужио - Ја сам оно био, Ја сам оно био. Беше неко болан, па викну за помоћ, Комшије се љуте: што нас буди у ноћ? Ти се један диже у поноћној стражи, Па посети болног и бол му ублажи, Од мене ти хвала, рај си заслужио - Ја сам оно био, Ја сам оно био. У тамници сужањ у тами вапије: - Та и ја сам човек! Милост људска гди је? Ти си вапај чуо, понуде му одно И судији молбу на увиђај подно. Од мене ти хвала, рај си заслужио - Ја сам оно био, Ја сам оно био. Вилер Текс, АлександраВ, ines and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 1 hour ago, Марина Савковић рече Послато са LG-M250 користећи Pouke.org мобилну апликацију Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Шта урадих? Ђе ми текст поруке? Не може човек више да погледа неки видео а да из њега не искочи Артемије. Други видео ми се више свиђа. Послато са LG-M250 користећи Pouke.org мобилну апликацију Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 21 минута, AnaLaz рече Шта урадих? Ђе ми текст поруке? Не може човек више да погледа неки видео а да из њега не искочи Артемије. Други видео ми се више свиђа. Послато са LG-M250 користећи Pouke.org мобилну апликацију Када тако нешто погрешиш у поруци или желиш да измениш објаву, кликнеш на то "edit", које стоји испод твоје објављене поруке и онда ти се та порука отвори као када си је писала пре објављивања. Онда измениш шта желиш и кликнеш на "save". Али та могућност траје само 10 минута после објављивања, дуже од тога немаш више ту опцију за едитовање. Можда си и знала за то, али ето, за случај да ниси... Нисам ни знала да је то тај фамозни Артемије. Сада сам погледала видео да видим ко је то. Мени се свидела изведба песме из тог видеа, а у овом другом некако мирније звучи, па ко како воли - ево, има. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 4 минута, Марина Савковић рече Када тако нешто погрешиш у поруци или желиш да измениш објаву, кликнеш на то "edit", које стоји испод твоје објављене поруке и онда ти се та порука отвори као када си је писала пре објављивања. Онда измениш шта желиш и кликнеш на "save". Али та могућност траје само 10 минута после објављивања, дуже од тога немаш више ту опцију за едитовање. Можда си и знала за то, али ето, за случај да ниси... Нисам ни знала да је то тај фамозни Артемије. Сада сам погледала видео да видим ко је то. Мени се свидела изведба песме из тог видеа, а у овом другом некако мирније звучи, па ко како воли - ево, има. Да, знам, него сам ишла преко апликације, па ми показала свашта нешто... Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 AnaLaz and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 nikolay је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 Troparul Sfinților Martiri Brâncoveni, glasul IV, sa orkestrom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Комплетан кондак "Про навернуту" св. Романа на грчком, црквенословенском и пољском. Певају: два пољска хорова, српски хор Мојсије Петровић, македонски хор Хармосини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 Otworio sam svoje srce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 мина м, Dominika, ines and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 Пг, Dominika and ines је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука