Dominika Написано Мај 19, 2017 Пријави Подели Написано Мај 19, 2017 By John Sutko александар живаљев and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 19, 2017 Пријави Подели Написано Мај 19, 2017 Блаженства на мађарском PredragVId and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Postomolitvom Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 александар живаљев, Dominika, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 Тебе славе ангели и ми грешни на земљи, Света Мајко Бога Христа, Дјево Пречиста. Богодана, Богозвана, Маријо славна, заштита си поуздана, Маријо славна. Postomolitvom, AnaLaz, nikolay and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Postomolitvom Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JKlFuH8gXCw&t=7471s александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 30, 2017 Пријави Подели Написано Мај 30, 2017 александар живаљев, АлександраВ and Postomolitvom је реаговао/ла на ово 3 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=WCX50GiR6QU AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Postomolitvom Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 1, 2017 Пријави Подели Написано Јун 1, 2017 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 1, 2017 Пријави Подели Написано Јун 1, 2017 Ангел вопијаше на финском AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Postomolitvom Написано Јун 2, 2017 Пријави Подели Написано Јун 2, 2017 Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 3, 2017 Пријави Подели Написано Јун 3, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 10, 2017 Пријави Подели Написано Јун 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DJODxvgkfE0 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука