Dominika Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 На кинеском АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CD6jP_rGrJE Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-eCZyvczZaM Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CysBsKMY-QI Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 хахаха је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 хахаха, Natasenka, елТорнеро and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Страле је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 БОГОМАТИ (Свети Владика Николај Велимировић) Богомати премила, увек си нас штитила, помози нам и сада, ево народ пропада. Дух паклени војује, многи народ робује, невидљивом сатани нема нико да брани. Одбацише људи пост, преко пакла паде мост, што је к Небу водио, док је народ постио. Богомољу презреше, Богохулство почеше, црни ђаво ликује, како народ робује. Брат за брата не хаје, већ га суду предаје, изгубише Божји страх, на срце им паде мрак. Стид са земље нестаје, свет се моди предаје, хаљине им говоре да се Богу не моле. Сваког дана веће зло, а гнев иде одозго, подигао Господ мач, да претвори све у плач. Господ гледа с Небеса, сва се земља потреса, али народ не хаје већ се греху предаје. Сви ангели тугују, али људи не чују, неће да се покају, на суд Божји чекају. Мрак нас тешко покрио, чуј Пресвета Маријо, адску таму одагнај, грешне људе спасавај. Ти си извор дарова и ризница Божија, покајање даруј нам, докле сија јоште дан. Без тебе смо пропали, Ти нас Мајко сажали, чуј Пресвета болни глас, Твоја љубав наш је спас. Увек си се молила и гнев Божји блажила, Мол' се Дјево и сада, да сав народ не страда. Чула сам јутрос на Литургији, па ми још не излази из главе. Штета што нема на нету нека овако чиста изведба песме, али са старијим гласовима и исто у овој мелодији, него све неке накарадне. nikolay, Goku, Natasenka and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 4 минута, Марина Савковић рече БОГОМАТИ (Свети Владика Николај Велимировић) Богомати премила, увек си нас штитила, помози нам и сада, ево народ пропада. Дух паклени војује, многи народ робује, невидљивом сатани нема нико да брани. Одбацише људи пост, преко пакла паде мост, што је к Небу водио, док је народ постио. Богомољу презреше, Богохулство почеше, црни ђаво ликује, како народ робује. Брат за брата не хаје, већ га суду предаје, изгубише Божји страх, на срце им паде мрак. Стид са земље нестаје, свет се моди предаје, хаљине им говоре да се Богу не моле. Сваког дана веће зло, а гнев иде одозго, подигао Господ мач, да претвори све у плач. Господ гледа с Небеса, сва се земља потреса, али народ не хаје већ се греху предаје. Сви ангели тугују, али људи не чују, неће да се покају, на суд Божји чекају. Мрак нас тешко покрио, чуј Пресвета Маријо, адску таму одагнај, грешне људе спасавај. Ти си извор дарова и ризница Божија, покајање даруј нам, докле сија јоште дан. Без тебе смо пропали, Ти нас Мајко сажали, чуј Пресвета болни глас, Твоја љубав наш је спас. Увек си се молила и гнев Божји блажила, Мол' се Дјево и сада, да сав народ не страда. Чула сам јутрос на Литургији, па ми још не излази из главе. Штета што нема на нету нека овако чиста изведба песме, али са старијим гласовима и исто у овој мелодији, него све неке накарадне. Чунга Лунга and nikolay је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 @AnaLaz, не знам како сам ову верзију превидела. Пустила сам је пре пола сата и нешто ми се није свидело на почетку, не знам зашто, па сам искључила. Не знам шта ми је било... Сада сам преслушала целу и стварно је одлично! Скинула сам је. Хвала ти! AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Управо сада, Марина Савковић рече @AnaLaz, не знам како сам ову верзију превидела. Пустила сам је пре пола сата и нешто ми се није свидело на почетку, не знам зашто, па сам искључила. Не знам шта ми је било... Сада сам преслушала целу и стварно је одлично! Хвала ти! Богу хвала! Иначе ову песму и песму Часном Крсту једино још чујем само у селу где је мој муж рођен, где појац-црквењак деда Милан, Бог му дао здравље, пева. Овде по Бг мало ређе, понекад у мојој цркви. Goku and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 nikolay, Чунга Лунга, Иван Ј. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 1 минут, AnaLaz рече Богу хвала! Иначе ову песму и песму Часном Крсту једино још чујем само у селу где је мој муж рођен, где појац-црквењак деда Милан, Бог му дао здравље, пева. Овде по Бг мало ређе, понекад у мојој цркви. Штета што је не певају чешће, јер је стварно сјајна. Од пресјајног Светог Владике нашег, то је само он могао да овако састави. Јутрос је код мене у цркви извео један млад дечко за певницом, сам онако, сви смо били некако мирни и тихи, па је тај један глас орио кроз цркву. Стварно је оставило утисак, као да ми се костију свака реч дотакла. Требало би је певати на свакој Светој Литургији, да се пренемо из овог анестезираног стања. Phoebe, AnaLaz, nikolay and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука