Jump to content

Превирања и промене у Белорусији

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Управо сада, Bilbija рече

Pa naravno da je nacionalista, ali srpski a ne beloruski... i srbi su ga  izabrali i treba da stiti interes srba i srbije a ne belorusije i Lukasenka ...

A znaci, sada su ljudi koji sluze evropskoj uniji nacionalisti? pa kako onda tadic nije nacionalista. :D

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 28.8.2020. at 12:02, haveaniceday рече

Je li @Bilbija a reci mi kada Vucic prizna kosovo jer i to nacionalisticki potez? :D 

ili i dalje mislis da nece da ga prizna? 

Naravno da ga nece priznati ... I koja su to hipoteticka pitanja "kada prizna"...

A kada posalje trupe i vrati srpsku upravu na kosovo sta ce biti?

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Bilbija рече

Naravno da ga nece priznati ... I koja su to hipoteticka pitanja "kada prizna"...

A kada posalje trupe i vrati srpsku upravu na kosovo sta ce biti?

Nisi video dogovor sa trampom? Kosovo dobilo jos jedno priznanje, a on priznao Kosovske diplome i Kosovo Srpske... sta mi velis "nece da ga prizna" ? :D Bukvalno je prinznao akademske institucije kosova koje vode albanci..... i njihove diplome. Napravio je situaciju gde moze albanac koji studira na kosovu da dodje u SRbiju i da se zaposli sa tom diplomom... 

Meni je ovo super, pocecu da glasam za Vucica samo da zavrsi tu pricu sto pre da mogu da te zezam. :D Uspesno si me ubedio da je odlican izbor za glasanje! Kakav bre radulovic, radulovic je tvrdoglav on bi se natezao za kosovo ko nezdrav..... 

Подели на овим сајтовима

On 6.9.2020. at 13:03, haveaniceday рече

Nisi video dogovor sa trampom? Kosovo dobilo jos jedno priznanje, a on priznao Kosovske diplome i Kosovo Srpske... sta mi velis "nece da ga prizna" ? :D Bukvalno je prinznao akademske institucije kosova koje vode albanci..... i njihove diplome. Napravio je situaciju gde moze albanac koji studira na kosovu da dodje u SRbiju i da se zaposli sa tom diplomom... 

Meni je ovo super, pocecu da glasam za Vucica samo da zavrsi tu pricu sto pre da mogu da te zezam. :D Uspesno si me ubedio da je odlican izbor za glasanje! Kakav bre radulovic, radulovic je tvrdoglav on bi se natezao za kosovo ko nezdrav..... 

Tvoj problem je sto ne znas o cemu diskutujes. Priznanje drzave je jedno a diplome drugo. Ti kazes "kada prizna kosovo kao drzavu" a kasnije mlatis o diplomama ... Dogovori se sa svojim sizofrenim ortakom o cemu diskutujes, da li o priznanju drzave od strane Srbije ili dipoloma...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bilbija рече

Tvoj problem je sto ne znas o cemu diskutujes. Priznanje drzave je jedno a diplome drugo. Ti kazes "kada prizna kosovo kao drzavu" a kasnije mlatis o diplomama ... Dogovori se sa svojim sizofrenim ortakom o cemu diskutujes, da li o priznanju drzave od strane Srbije ili dipoloma...

Stigle su te godine baki.. 
- Diplome su vec priznate. Znaci priznao si drzavnu instituciju - njihov univerzitet.
-Logicki sledi da ides ka tome da priznas kompletnu drzavu ... posto priznajes neku instituciju te drzave.... konkretno u ovom slucaju priznajes ministarstvo obrazovanja republike kosova.... 

Malo je logicki nekoherentno da kazes "priznajem ministarstvo obrazovanja republike srbije i diplome koje ono deli" ali u isto vreme da ne priznajes postojanje republike srbije ;)

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
  • Креирај ново...