Jump to content

Саопштење Митрополита Порфирија поводом јавних претњи Епископу бачком

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Дејан рече

Тај човек ме је пар пута споменуо на свом твитер налогу, нисам се обазирао, међутим, ова порука коју је написао заиста није у реду. Лаж која је врло лако доказива, и све одлази у толику бесмислицу да ми је наискреније жао овог човека.

IMG_20200725_173356.jpg

btw: loša fotomontaža audija i Jefrema

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Bilbija рече

:smeh1:

Eto, pa vi banujte i dalje ... nekima to tesko pada ... :))

Сходно томе да ова вагиница са твитера "На поукама банован" је почео много да петља, измишља и прозива, замолио би га бар да се представи ко човек, да знамо са ким причамо, јер иза псеудонима се само вагинице и јајаре крију.

Подели на овим сајтовима

Добио је, мукица, грам пажње... :)

То су ти интернет ратници, који се крију иза тастатуре. Неће он никад да каже ко је, то је најобичнија фукара и кукавица. То је паклено стање и шта ће, он се ваља у том паклу.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Дејан рече

Тај човек ме је пар пута споменуо на свом твитер налогу, нисам се обазирао, међутим, ова порука коју је написао заиста није у реду. Лаж која је врло лако доказива, и све одлази у толику бесмислицу да ми је наискреније жао овог човека.

IMG_20200725_173356.jpg

То су сада нови пријатељи професора... они се хвале и деле објаве једни другима.

Жао ми је што се дешава око проф. Кубата, веома сам га поштовао и ценио као мог професора на Богословском Факултету, али видех да ми више немамо заједничких темâ. Искрено ми је жао због тога.

А ова друга фукара и њему сличне могу само да лају по твитеру за ту шачицу прелешћених људи... Кукавичлук и фукарлук су им једино што имају. Да је храбар, као што није, јер је кукаквица и очајник, рекао би ко је, па лепо да одемо на суд, да видимо да се докаже све ово што пише. Ево, нека докаже ово што је написао за тебе или што пише за епископе, свештенике, па и мене... Него, кукавица и твитерски јадник то не сме... јер је анонимус... никоговић.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вукашин рече

@Иван Ц. Видим да ти гостује прота Голијан. :) 

Да брате... мој велики пријатељ, човек са именом и презименом, за разлику од ових фукара и безимених никоговића :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван Ц. рече

Да брате... мој велики пријатељ, човек са именом и презименом, за разлику од ових фукара и безимених никоговића :)

Он је пример на какав начин може да се укаже на неке проблеме и да се буде против неких појава у СПЦ, без уједања.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече

Он је пример на какав начин може да се укаже на неке проблеме и да се буде против неких појава у СПЦ, без уједања.

Слажем се... зато га веома поштујем и ценим. Народ га много воли, мноштво људи ме је звало са жељом да он буде гост.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван Ц. рече

Слажем се... зато га веома поштујем и ценим. Народ га много воли, мноштво људи ме је звало са жељом да он буде гост.

Пренеси поздраве  :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Сходно томе да ова вагиница са твитера "На поукама банован" је почео много да петља, измишља и прозива, замолио би га бар да се представи ко човек, да знамо са ким причамо, јер иза псеудонима се само вагинице и јајаре крију.

Ovakve stvari ne kapiram, odrasla, punoletna osoba sa imenom i prezimenom. Ako imas sta da kazes, reci, cega se plasis? Pa kom se svidja svidja a kom se ne svidja, siroko mu polje ...

Svi mi i gresimo i ne gresimo, ako sam nesto nekada rekao da ne valja to sam jos uvek ja, nije neko drugi. Nema razloga za skrivanjem, nismo lopovi ...

Подели на овим сајтовима

Nije nužno da se svuda nastupa pod punim imenom i prezimenom, takvo mesto je na primer forum, pa i twiter. Naprosto, takva je koncepcija. Može, ali ne mora. Ali, kada neko reši da postavi ovakav sadržaj, kao što je paljenje slike, mora da snosi odgovornost, i ne može ga štititi udobnost anonimnosti. Policija tu mora da odradi svoj deo posla.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...