Jump to content

Наставница грађанског васпитања: Антифа мора ући у школске програме и није питање никаквог избора или компромиса!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Драшко рече

Mislim da je cela priča sranje!

Gde god se zacrne žene u crnom i njihove njuške, tamo leba nema on antife i drugih fora, sve je to bajo moj antisrpstvo i da ne dužim!

Razgovaraj sa devojkom o drugim stvarima ;)

Dobro , ali deluje mi tvoje stav dosta isključiv. Srndać je dao najiscrpniji odgovor ipak :)

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Edmund рече

da ali Stasica izgleda da ima predloge za unapredjenje skolskog sistema 

Za komunističku debilanu. Pošalješ dete, vrati ti se debil sa Če Gevara majicom.

Подели на овим сајтовима

Pa da, da utvrde temelje. Pa sutra ko god pocne slobodno da misli, proglase ga fasistom i diskredituju! Samo daj Boze da Tramp opet pobedi i zavrsi posao koji je poceo. Kada presisaju Sorosevi fondovi, dace Bog da vise ne gledamo ove moralne i duhovne nakaze! Ali neverovatno koliko je to svugde isto. Prvo jurisaju na skole i obrazovni sistem. Zato njih i svrbi veronauka u Srbiji... Uzas!

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, florenntina рече

Pa da, da utvrde temelje. Pa sutra ko god pocne slobodno da misli, proglase ga fasistom i diskredituju! Samo daj Boze da Vucic opet pobedi i zavrsi posao koji je poceo. Kada presisaju Sorosevi fondovi, dace Bog da vise ne gledamo ove moralne i duhovne nakaze! Ali neverovatno koliko je to svugde isto.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, florenntina рече

Zato njih i svrbi veronauka u Srbiji... Uzas!

Ateista sam i išao sam na građansko koje je držala profesorka sociologije. Oba njena predmeta su hrpa marksističkih fekalija, ništa manje dogmatska od veronauke.

Zato podržavam veronauku, da u svakoj školi bude bar jedan čovek kvalifikovan da drma kavez tim komunjarama.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Brate, ovo kod tebe vise nije politicki stav nego opsesija ?
Imam dil! Posto toliko volis i cenis Vucica, vodi ga kuci, da i nama i tebi bude lepse-win-win!

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, florenntina рече

Brate, ovo kod tebe vise nije politicki stav nego opsesija ?
Imam dil! Posto toliko volis i cenis Vucica, vodi ga kuci, da i nama i tebi bude lepse-win-win!

Pa ja samo delim tvoje poloticke i ideoloske poglede ... Trump mlati demonstrante, Vucic mlati demonstrante, Atifa protiv Trumpa, zene u crnom i ostala levicarska bulumenta protiv Vucica, ti prdzavas Trumpa na izricitu molbu naseg ministra inostranih poislova Ivice Dacica, ja podrzavam Trumpa iz istih razloga ... Eto vidis da delimo identicne poglede na svet ... Samo mi je najsano zasto si protiv Vucica kada je on isti Trump i jos pride ministri u Vucicevoj vladi pozivaju Srbe da podrze Trumpa... u SAD glasovim a van SAD moralno ...

:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Branka62 рече

Savršenstvo, bez mane.:bighug:

BALKANINSIGHT.COM

Mirovna grupa “Žene u crnom“ obeležava 25 godina od početka protesta protiv militarizma i dizanja glasa protiv pretnji nasiljem od strane srpskih nacionalista.

Ove iste su vasi drugari ideoloski zadnjih 25 godina ... zasto vam sada odjednom smetaju?

“Dolazim iz antifašističke porodice i naučena sam da odmah reagujem, to zovemo aktiviranje u očaju, tako da i ne razmišljamo da se izolujemo i kukamo“, rekla je ona.

“Žene u crnom“ su svoj prvi miting održale 9. oktobra 1991. godine, ispred Studentskog kulturnog centra u srpskoj prestonici, na početku rata u bivšoj Jugoslaviji.

Režim Slobodana Miloševića u početku nije obraćao veliku pažnju na njihove aktivnosti. “Međutim, nakon nekog vremena, oni su shvatili“, kaže Zajović

Zajović, međutim, naglašava da je nezadovoljna što međunarodni saveznici nemaju u vidu sadašnju Vladu Srbije, kada je reč o nedelima ove države u prošlosti.

“Moja je obaveza da dođem iz agresorske države i posetim ljude koji su pretrpeli zlo koje je prouzrokovala ova država“, rekla je ona.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Vasilije. рече

Ateista sam i išao sam na građansko koje je držala profesorka sociologije. Oba njena predmeta su hrpa marksističkih fekalija, ništa manje dogmatska od veronauke.

Zato podržavam veronauku, da u svakoj školi bude bar jedan čovek kvalifikovan da drma kavez tim komunjarama.

Mi nismo imali taj ali zato je komunjarsko smece bilo u dosta drugih predmeta. Jbt i danas se stresem kad se setim onih patnji dece iz rata koje su nam sadisticki prepricavali do detalja... Traume...

Ovde se u skole sve vise i vise trpa politika tj. tzv. politicka korektnost na ustrb nauke i znanja i to me bas brine. Ovaj deo oko znanja uz rad sa detetom se nekako i nadoknadi ali tesko je detetu u osnovnoj skoli objasniti neke stvari a da ga ne zbunis ili ne izazoves otpor i nepoverenje prema skoli i uciteljici. Ja pokusavam to izvesti tako sto stalno vracam fokus na lepe stvari ... Ali iskreno, bas je nezgodno...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bilbija рече

Pa ja samo delim tvoje poloticke i ideoloske poglede ... Trump mlati demonstrante, Vucic mlati demonstrante, Atifa protiv Trumpa, zene u crnom i ostala levicarska bulumenta protiv Vucica, ti prdzavas Trumpa na izricitu molbu naseg ministra inostranih poislova Ivice Dacica, ja podrzavam Trumpa iz istih razloga ... Eto vidis da delimo identicne poglede na svet ... Samo mi je najsano zasto si protiv Vucica kada je on isti Trump i jos pride ministri u Vucicevoj vladi pozivaju Srbe da podrze Trumpa... u SAD glasovim a van SAD moralno ...

:D

Upravo sve suprotno. Uzivaj ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...