Иван Ивковић Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 Можемо ми да сводимо пост на посни кувар али сложићемо се сви да се тиме пост не исцрпљује. Напротив, залуд и уста пуна молитве и испошћено тело ако је срце празно. Шта је, дакле, добро рећи себи кад осване дан поста? Како зауздавати срце? Agaton Vuzman, Nektarija* and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 Ima onih malih kratkih molitava, ima Isusova molitva... Ne znam ti ja to iz prve ruke, samo kazu da nije lose. Pitaj svestenika. БанеЛ and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 Господе, Ти све знаш. Ево опет израњаван долазим Теби. Најјача реченица приче о блудном сину: А кад дође себи! Та бол срца мора да заузда човека. Nektarija*, Чунга Лунга and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 On 9. 7. 2020. at 15:03, Иван Ивковић рече Шта је, дакле, добро рећи себи кад осване дан поста? Expand r.mp4 haveaniceday and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 шта рећи, коју послаку порати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 On 9. 7. 2020. at 15:03, Иван Ивковић рече Шта је, дакле, добро рећи себи кад осване дан поста? Expand Gospode pomiluj.... jer mi sami ne možemo ništa.... Иван Ивковић, Nektarija* and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука