Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Дејан рече

Ako nikada nisi savladavo čoveka onda bolje da ne daješ sud.

Ja sam prošle godine u julu imao fajt sa nadrogiranim i agresivnim kretenom. Pretio mi je klanjem zarđalim nožem, a onda sam ga desetak sekundi pridavio. ?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Дејан рече

Ako nikada nisi savladavo čoveka onda bolje da ne daješ sud.

Baš zato što sam sd bavio borilačkim veštinama, pitam. Ili zašto da gnjavim nekoga ako mogu brzo da ga neutrališem? Osim toga, policija u L.A. i u N.Y. zabranili su pomenutu tehniku, u L.A. čak davne 1980. godine.

https://en.wikipedia.org/wiki/Chokehold#Use_in_law_enforcement_(lateral_vascular_neck_restraint)

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Dragi рече

Dakle, koja je alternativa Vučiću? Ali molim konkretno! Objektivno. Kad dođe ovaj ili onaj, crveni, beli, plavi, žuti, ješćemo zlatnim kašikama i viljuškama ja ne uvažujem.

Тренутно је једина алтернатива контролисани СНС, то јест СНС коме ће стално као мач над главом да виси реакција пар хиљада људи који ће да изађу на улице и привремено нешто блокирају. Али због валидног разлога и не на овако претенциозан начин, да сваки пут кад се тих пар хиљада људи окупи, аутистично себе прогласе за цео народ и "захтевају" да Вучић "оде".

Ево, ови сад бунтови. Очигледно је да овде има много интересних група, али ово све нису покренули ни СзС, ни Ного, ни Н1, ни стране службе... јесу сви они допринели пумпању беса без алтернативе који и ти помињеш, али Вучић де факто иритира и важи оно што сам споменуо раније, можеш да имаш и 99% подршке, али не смеш да дозволиш да оних 1% толико иритираш да због тебе луде и излазе на улицу. Јер 1% од Београдских, рецимо, милион и по - то је 15 хиљада људи који хаос могу да ти направе као одмазду.

А све ово стоји, дефинитивно нас праве идиотима. Можда не у оном смислу у ком то пумпају Твитер и Нова/Н1 да је буквално све око нас лаж, али ово са овом короном... па нисмо блесави, Кризни штаб је малтене сам себе распустио, почетком јуна су рекли да нема потребе ни за ношењем маске (осим за старије и угрожене у затвореном), прогласили да од мера остаје једино 1м дистанце и рекли да је епидемија практично готова, само не могу формално да то прогласе јер је потребно 28 дана са 0 нових случајева, а то није могуће због отворених граница. А сад опет та прича о неодговорности грађана и викенд-полицијском часу, која се саопштава дрско и бахато, као деликвентном детету, а не дисциплинованој нацији која је прегурала 2 месеца карантина и која се опскрбила једнократним маскама по 120 дин/ком (!!!), да би им неко рекао да опасности више нема, да не треба да их носи, а у исто време гледа масовне спортске догађаје и организацију избора без иједне опомене Кризног штаба. То су ствари које сви заборављамо и које олако стављамо у други план јер су засењене твитер-слободним трабуњањима, антидржавним медијима и илузорним амбицијама опозиционих странака од 2%.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Vasilije. рече

Ja sam prošle godine u julu imao fajt sa nadrogiranim i agresivnim kretenom. Pretio mi je klanjem zarđalim nožem, a onda sam ga desetak sekundi pridavio. ?

Drogirani su najgori jer ne osećaju bol,  suspenzija svake vrste dolazi u obzir.

Davljenje treba izbegavati sem ako ne spašavaš život sebi ili nekom.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Dragi рече

Baš zato što sam sd bavio borilačkim veštinama, pitam. Ili zašto da gnjavim nekoga ako mogu brzo da ga neutrališem? Osim toga, policija u L.A. i u N.Y. zabranili su pomenutu tehniku, u L.A. čak davne 1980. godine.

https://en.wikipedia.org/wiki/Chokehold#Use_in_law_enforcement_(lateral_vascular_neck_restraint)

Jedna je stvar izvršiti pritisak na lobanju a sasvim druga na vrat. Kada nekog na ulici onesvestiš polugom na vrat, to se tretira kao pokušaj ubistva.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, florenntina рече

Pa bori se na nacin na koji ume protiv nepravde. Niti se slazem sa njim niti ga uopste razumem, ali sam pocela da postujem svakog pojedinca koji nesto radi pa bio obican gradjanin ili politicar, zaposleni, profesor, policajac, svestenik...  

Jbg, covek nije nikoga ni pokrao ni u ubio ni unesrecio i sto se mene tice, s obzirom na situaciju, sasvim dovoljno. Da li je malo odlepio od svega, da li bi trebalo jos da uci kako sistem (narocita ekonomija) funkcionise, da li je i koliko sposoban da nesto menja, kakve su ideje koje zastupa itd itd je sasvim drugi par cipela.

Ma njemu je sve nepravda, taj samo trazi nepravdu da se bori protiv nje i da glumi borca protiv nepravde. Neartikulisan je.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Dragi рече

Zato što fajt ne ide kako zamišljaš, nego kako ide. Ja sam imao oko 10 godina treninga prošle godine kada se desilo, distanca je odmah nestala, nije bilo udaraca, odmah rvanje i parter po asfaltu. Od svih tehnika gušenja koje sam vežbao, uspeo sam da primenim samo najprimitivniju i najjednostavniju moguću.

Trebalo je oko desetak minuta da ga tako držim dok ga panduri nisu preuzeli, a on je nastavio da bude lud i agresivan još nekih par sati u stanici i da preti klanjem.

Na kraju su ga transportovali u neku ustanovu na trežnjenje, ali ne za alkose nego za drogoše.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Vasilije. рече

Zato što fajt ne ide kako zamišljaš, nego kako ide. Ja sam imao oko 10 godina treninga prošle godine kada se desilo, distanca je odmah nestala, nije bilo udaraca, odmah rvanje i parter po asfaltu. Od svih tehnika gušenja koje sam vežbao, uspeo sam da primenim samo najprimitivniju i najjednostavniju moguću.

Zato valja gledati mma gde se oko 80 % tuca zavrsi kroz parter. :)
Zato ja volim judo i freestyle wrestling najvise

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, nikola a рече

Ma duša jedna, bezazlena i spontana...

Ne dolivajte ulje na vatru, naročito u Pazaru, iscrkaće narod od Korone a vi ćete glumiti da sa tim nemate ništa i krivićete Vučića

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, nikola a рече

Zar ne beše proglašena pobeda nad Koronom pred izbore? A, znam, to je narod isto kriv. Što je glasao.

Kao što rekoh ne dolivajte ulje na vatru.

Auto destrukcija nije rešenje, nije normalno, nije humano, nije protest, to je glupost ..

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Vasilije. рече

Trebalo je oko desetak minuta da ga tako držim dok ga panduri nisu preuzeli, a on je nastavio da bude lud i agresivan još nekih par sati u stanici i da preti klanjem.

Na kraju su ga transportovali u neku ustanovu na trežnjenje, ali ne za alkose nego za drogoše.

Me muai thai :coolio:

Imao sam ja dosta sparinga. I još uvek se plašim, barem dok ne izgubim kontrolu, onda mislim da bi mogao da ubijem. A naravno ni puni kontakt nije realna borba, bez govora. Ja sam se pak najviše trošio na kondiciji, posle par minuta bio sam k.o. Udarati, pravo, troši mnogo snage.

I da, ponekad mislim da sam više rvački tip. Generalno ja delim ljude na udaračke i rvačke. 

Ali vrhunac bi 2006 kada sam modar po licu išao u prodavnicu za odeću - ustvari pratio sam majku, a majka kao žena nestane u prodavnici, i ja iz dosade šetam se po prodavnici i naiđem na obezbeđenje, pravi boldibilder, naduvan kao bik: čovek kad me je ugledao samo je vrisnuo i skočio metar unazad koliko se uplašio a ja ga nisam bio ni primetio. :smeh1:

Bilo nekad. Danas sam stariji, ne ide kao ranije :( 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...