Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Bilbija рече

Pa to ne bi bilo u redu jer policija prakticno brai "narod" od onih g...a u Beogradu pre neko vece ... Zasto policiju da mlate, oni su dobri i mlate samo ubacene k...e ...

ma ako neka se mlate ljudi, zezanje. Ako vole...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Pa gde si druze moj stari ... Seacs li se starih dobrih vremena na forumu? Gde su Zeljko na primer, Grizli ...nisu valjda i njih banovali?

Željko ima obavještajnog posla, a Medvjed bude u šumi i povremeno bane ovdje. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Bilbija рече

Pa nije, nego to je posao sudske vlasti a ne izvrsne. 

Ne može sudska vlast ništa kad nema ni istrage ni optužnice...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

I sad zaključujemo da ga je baš ovaj ili ovi bocnuo?

Ajd mi objasnite, kojom logikom vi mislite da će bilo koji veći skup da se održi bilo gde a da medju ljudima nema i ovih i onih ko god da su i ko god da ih je poslao. 

Не закључујем да га је неко од ових боцнуо, већ да нису ствари за зезање. Не ваља ти "хумор". 

Овога са ножем, или шта му је оно већ у ногавици би и слепац привео, а не полиција у цивилу, које је пун парк. У по бела дана се шеткају испод Вучићеве резиденције. 

Изашла имена оних у цивилу, који су шутирали лика на земљи. Све инспектори и унутрашња контрола. Колега из одељења им ухапшен у случају Јовањица.

Подели на овим сајтовима

Момак који је пре 2 дана шутиран од кордона полиције. Припадник вартогасне бригаде града Београда, МУП-а Србије. Исшутиран од колега управо изјавио да после свега даје отказ. Српска колегијалност.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вукашин рече

Не закључујем да га је неко од ових боцнуо, већ да нису ствари за зезање. Не ваља ти "хумор". 

Овога са ножем, или шта му је оно већ у ногавици би и слепац привео, а не полиција у цивилу, које је пун парк. У по бела дана се шеткају испод Вучићеве резиденције. 

Изашла имена оних у цивилу, који су шутирали лика на земљи. Све инспектори и унутрашња контрола. Колега из одељења им ухапшен у случају Јовањица.

Gde su izašla imena?

Подели на овим сајтовима

SRBIN.INFO

Младић ког је током друге вечери грађанског протеста брутално и зверски претукло више од 20 полицајаца док је...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, PredragVId рече

Момак који је пре 2 дана шутиран од кордона полиције. Припадник вартогасне бригаде града Београда, МУП-а Србије. Исшутиран од колега управо изјавио да после свега даје отказ. Српска колегијалност.

Ili srpska glupost. Daje otkaz?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

Gde su izašla imena?

Гледао сам данас тв лика који наводи имена свих учесника макљаже. Мислим да је неки заштитник грађана, или тако нешто, али слабо гледам ТВ, па не познајем ко је човек. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Ili srpska glupost. Daje otkaz?

Јел би се ти вратио међу колеге које су те пре пар дана бестидно шутирале? Или можда и би?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

Гледао сам данас тв лика који наводи имена свих учесника макљаже. Мислим да је неки заштитник грађана, или тако нешто, али слабо гледам ТВ, па не познајем ко је човек. 

I kakva je procedura?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...