Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Bilbija рече

Pa zakljucili ste da su ovi huligani bili u stvari ubaceni agenti SNS-a...

Znaci super ste zadovoljni? 

Ili ste ih ponovo unapredili u "nasu decu"?

Zbinili ste me sada, jesu li SNS batinasi ili "nasa decica", odlucite se jedom vec ... :)) 

Сад озбиљно, и буди човек па реци 

Да ли мислиш да је овај човек испод (1:09) рушитељ државе или обичан грађанин који је изашао на улицу јер му јед доста очајне власти која влада 8 година и која манипулише короном?Питао сам де пре два дана да ли је то хулиган, када си рекао да полицији није лако са хулиганима, лепећи етикету народу. Ниси ми одговорио. 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, nikola a рече

Sve za tebe druže zaboravni SNS simpatizeru :)

A pazi to su radili u sred bela dana. Tokom noći su ih sigurno gađali krempitama i šampitama ;) 

Brate, tako si obavešten da si prosto sumLJiv

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Tumaralo. рече

Izgleda da je Vučić planirao da iskoristi korona situaciju da ograniči okupljanje i suzbije besnu raju zbog nepopularnih odluka koje namerava da preduzme.

Zato policija (zajedno sa kriminalcima u uniformi a možda je dobio pomoć od prijatelja iz Regiona.. Kosovo, Hrvatska...) sa povišenim entuzijazmom penderči po glavi sirotinju raju.

Ti ne veruješ da korona postoji?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Сад озбиљно, и буди човек па реци 

Да ли мислиш да је овај човек испод (1:09) рушитељ државе или обичан грађанин који је изашао на улицу јер му јед доста очајне власти која влада 8 година и која манипулише короном?Питао сам де пре два дана да ли је то хулиган, када си рекао да полицији није лако са хулиганима, лепећи етикету народу. Ниси ми одговорио. 

Sta da ti odgovorim, on ima svoje misljenje, kaze da drzava laze narod, ja ne znam da li laze narod ali ta njegova tvrdnja mi uopste nista ne govori o tome da li drzava laze lil ne. To sto on kaze ne potvrdjuje apsoluto nista, ja mogu reci da drzava ne laze i sta ti mozes da zakljucis? Nista. Ako racionalno razmislis nista od onoga sto on kaze nema nikakvu potvrdu. Ti sada mozes da se slaze sa njim ili ne ali i dalje to ne potvrdjue bilo sta od onoga sto je rekao. Jedna stvar sigurnno nije istinita, Vucic nije dikator i nikakve diktature nema u Srbiji. To je ne smesno vec budalastina reci danas u Srbiji. I npozivati se na nezadovoljstvo naroda je takodje vanpredmetno, jer narod nisu samo oni nezadovoljni vec i oni zadovoljni, nemaju vece pravo protivnici Vucica da budu predstavljeni kao narod a ostali ne. A da li je huligan ili nezadovoljan gradjanin? Ne znam , ali cu te pitati , posto je diskusija dovela do toga da su u stvari policiju napadali SNS placenici a ne gradjani, kako je on dospeo da bude medju njima i sta je on? SNS placenik ili nezadovoljni gradjanin?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Sta da ti odgovorim, on ima svoje misljenje, kaze da drzava laze narod, ja ne znam da li laze narod ali ta njegova tvrdnja mi uopste nista ne govori o tome da li drzava laze lil ne. To sto on kaze ne potvrdjuje apsoluto nista, ja mogu reci da drzava ne laze i sta ti mozes da zakljucis? Nista. Ako racionalno razmislis nista od onoga sto on kaze nema nikakvu potvrdu. Ti sada mozes da se slaze sa njim ili ne ali i dalje to ne potvrdjue bilo sta od onoga sto je rekao. Jedna stvar sigurnno nije istinita, Vucic nije dikator i nikakve diktature nema u Srbiji. To je ne smesno vec budalastina reci danas u Srbiji. I npozivati se na nezadovoljstvo naroda je takodje vanpredmetno, jer narod nisu samo oni nezadovoljni vec i oni zadovoljni, nemaju vece pravo protivnici Vucica da budu predstavljeni kao narod a ostali ne. A da li je huligan ili nezadovoljan gradjanin? Ne znam , ali cu te pitati , posto je diskusija dovela do toga da su u stvari policiju napadali SNS placenici a ne gradjani, kako je on dospeo da bude medju nnjima i sta je on? SNS placenik ili nezadovoljni gradjanin?

Овај човек не би био на протестима да није тако као што говори. А да је тако као што говори, потврдиће ти сви који живе у Србији. Да ли знаш да кад те пошаљу у ковид болницу не раде ти пцр тест него снимак плућа и ваде крв, а тако нема теорије да се потврди имаш ли ковид или не. И кад дођеш на контролу, неће ти ни тад радити пцр. Зашо? Зато што их нема а Вучић прича да шијемо цео свет и да нам не може нико ништа.

Објективно, Србија је земља робова, галија која вози за интересте страних компанија а капетан је Вучић.

Врло могуће је да је држава послал своје људе да изазову нереде, а онда да полиција реагује по обични грађанима који ће се наравно бранити? Ти се не би бранио? Наравно за хулиганима крену и они којима мало треба да улете у фрку. Друга опција је да нема хулигана, већ да је народу доста да буду робови са глалије које капета редовно да не кажем шта. 

Овај човек са снимка делује као најобичнији грађани који је изашао да одбрани своје достојанство а добио је пендрек од оних које он плаћа.

Подели на овим сајтовима

тема су протести у Београду...држите се теме а ове преписке водите на приватним порукама...брисаћемо постове...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

Овај човек не би био на протестима да није тако као што говори. А да је тако као што говори, потврдиће ти сви који живе у Србији. Да ли знаш да кад те пошаљу у ковид болницу не раде ти пцр тест него снимак плућа и ваде крв, а тако нема теорије да се потврди имаш ли ковид или не. И кад дођеш на контролу, неће ти ни тад радити пцр. Зашо? Зато што их нема а Вучић прича да шијемо цео свет и да нам не може нико ништа.

Објективно, Србија је земља робова, галија која вози за интересте страних компанија а капетан је Вучић.

Врло могуће је да је држава послал своје људе да изазову нереде, а онда да полиција реагује по обични грађанима који ће се наравно бранити? Ти се не би бранио? Наравно за хулиганима крену и они којима мало треба да улете у фрку. Друга опција је да нема хулигана, већ да је народу доста да буду робови са глалије које капета редовно да не кажем шта. 

Овај човек са снимка делује као најобичнији грађани који је изашао да одбрани своје достојанство а добио је пендрек од оних које он плаћа.

Pazi link na italijanskom o testovoma za Covid. Prevescu ti par stvari:

Imaging radiologico-- Snimanje pluca

Una ricerca ha rivelato che l'accuratezza di questo metodo per la rilevazione di COVID-19 è del 98%, rispetto all'accuratezza del 71% per RT-PCR.[27] 

ukratko, ovaj metod je 98% sigurann za razliku od 71% zatest RT-PRS uz to da je ovo vrlo brza metoda i jednlostavna

Za vadjenje krvi kaze:

l test rapido viene realizzato attraverso il prelievo capillare di una goccia di sangue, comunemente definito "pungidito"; la sua funzione è quella di verificare se l'organismo ha prodotto una risposta anticorpale e quindi valutare se la persona è entrata in contatto con il virus. Questo tipo di test dà esito dopo 15 minuti.

Ne pokazuje infekciju vec prisustvo antitela u krvi i rezultat je gotov za 15 minuta:

E sada ti meni reci, kombinacija ove dve metode, krv za 15 minuta pokaze imas li atitela a rendgenn pokaze sa 98% tacnosti da li je prisutan virus? 

Ja nisam lekar i mogu samo da pretpostavljam ali mi ova kombinacija uopste ne deluje lose?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...