Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Jecić рече

Јасно је да се не познајемо. Ни ја не знам ништа о теби али то не мења причу.

Интересује ме само. Да ли си ти груб у комуникацији са неким ко има другачији политички став од тебе? И да ли си спреман да са том особом имаш комуникацију и разумевање по питању других тема или си искључив, типа, нисмо истог мишљења, довиђења? 

Ми остајемо и на сваком појединцу јесте да се труди да буде бољи на корист целе заједнице којој припада, породице ,радне организације, шах клуба, цркве....

Ja sam na nivou da kada priča se spusti na nivo gluposti odbijam razgovor jer nema smisla. Zašto bih ja pričao sa nekim ko mi zbog mog mišljenja lepi etikete sendvičara, vučkoljupca itd.. navodim ti primere.

Ja zaista nemam nameru da pričam na temu mog deceniskog zalaganja na ovom sajtu nekome ko je anoniman. Zašto bi ja svoje vreme trošio na to?

A kako ja razgovaram, s kim i na koju temu, udješ na moj profil , klikneš na poruke i možeš da vidiš.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Odgurnuli stariju zenu i ostavili je da lezi na trotoaru. Oni koji trebaju da cuvaju narod.
Svako ovakvo i svako drugo zlo platice se debelo i sa kamatom kad Domacin uzme da trebi plevu i kukolj.

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Зосима рече

Не могу да схватим да неко на било који начин брани ове протуве и криминалце на власти!

А која је алтернатива? Да палимо контејнере, разваљујемо градилишта, упадамо у скупштину?

Не, овде заиста није проблем у томе да ли је неко против власти или не, него шта радимо тим поводом. Ја сам деструктивне побуде изгубио након адолесцентских година, видео сам један преврат на улици, учио из историје о њих још неколико и нису са собом доносили ништа добро ни када је иза њих стајала одлична организација, а камоли сада.

Вучић је готов првом приликом чим се на изборима појави неко нормалан, са нормалном причом. А овде се то не ради, него се пумпа бес, пумпа и пумпа па док не пукне! Говорио сам о томе и на форуму, па ми неки гурали сендвич у уста, једина стратегија која се води против Вучића је пумпање неусмереног беса који треба да се неконтролисано излије на улице и који је унапред осуђен на пропаст и коме није циљ смена власти него компромитација власти, а такве ствари нису борба против Вучића, нису борба за боље друштво и бољу власт, него деструктивна борба против система.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Ja sam na nivou da kada priča se spusti na nivo gluposti odbijam razgovor jer nema smisla. Zašto bih ja pričao sa nekim ko mi zbog mog mišljenja lepi etikete sendvičara, vučkoljupca itd.. navodim ti primere.

Ja zaista nemam nameru da pričam na temu mog deceniskog zalaganja na ovom sajtu nekome ko je anoniman. Zašto bi ja svoje vreme trošio na to?

A kako ja razgovaram, s kim i na koju temu, udješ na moj profil , klikneš na poruke i možeš da vidiš.

У реду, не мораш ништа да одговараш анонимусу. А што се тиче тих етикета нисам читала, сложићу се, већина људи које познајем а љубитељи су Вучића имају исту реакцију кад се  помене његово име у негативном контексту.

Некако се сви ложе на те сендвиче и сви су увређени.

Моје слободно размишљање о љубави према неком, ( владару, председнику, идолу личности) воли, брани у границама нормале, не вређај се и не доживљавај лично критике упућене Тој личности. 

Ово није упућено теби јер и не знам да ли си ти за Вучка.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече
SRBIN.INFO

Како Србин.инфо сазнаје, према сазнањима жене Дамњана Кнежевићa, лидера иницијативе Нема предаје Косова и...

:)) 

Hoce protivzakonnito da ga pritvore nna visemesecnnu. robiju ... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, obi-wan рече

Odgurnuli stariju zenu i ostavili je da lezi na trotoaru. Oni koji trebaju da cuvaju narod.

Jedan policajac je tresnuo na trotoar i hteo da je išutira a ovi ostali ga odvukli verovatno da je ne ubije. Mada ako joj je slomio kuk to je tu negde...

Sudeći po brzini sa kojom su otišli žena verovatno viče i zapomaže.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Jecić рече

У реду, не мораш ништа да одговараш анонимусу. А што се тиче тих етикета нисам читала, сложићу се, већина људи које познајем а љубитељи су Вучића имају исту реакцију кад се  помене његово име у негативном контексту.

Некако се сви ложе на те сендвиче и сви су увређени.

Моје слободно размишљање о љубави према неком, ( владару, председнику, идолу личности) воли, брани у границама нормале, не вређај се и не доживљавај лично критике упућене Тој личности. 

Ово није упућено теби јер и не знам да ли си ти за Вучка.

A da znaš da jesam odmah bi znala kakv sam?

Isčiitaj ovu temu, sloboda govora postoji, brišemo poruke koje sadrže u sebi psovanje, uvrede i sl a ne drugačije mišljenje.

Ako ti neko gura sendvič u usta onda je to lično. Sve ostalo je mišljenje i ukrštanje mišljenja. Za to i postoji forum i to mu je smisao.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, nikola a рече

Jedan policajac je tresnuo na trotoar i hteo da je išutira a ovi ostali ga odvukli verovatno da je ne ubije. Mada ako joj je slomio kuk to je tu negde...

Sudeći po brzini sa kojom su otišli žena verovatno viče i zapomaže.

Cuje se jos neko da vice i psuje, verovatno neki prolaznik, i izgleda da su nekako bas na to vikanje odustali i otisli.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

A da znaš da jesam odmah bi znala kakv sam?

Isčiitaj ovu temu, sloboda govora postoji, brišemo poruke koje sadrže u sebi psovanje, uvrede i sl a ne drugačije mišljenje.

Ako ti neko gura sendvič u usta onda je to lično. Sve ostalo je mišljenje i ukrštanje mišljenja. Za to i postoji forum i to mu je smisao.

Ма не бре, откуд знам, ти стави прст на чело па размисли јеси ли или ниси такав.

Кажем обично су такви, као да им бациш шаку соли на живу рану.

То и јесте поента слободно изношење мишљења наравно без псовки. Форум, размена мисли, идеја.

Ја немам никакву потребу да некога убеђујем у супротно од оног што мисли.

А не бих ни прихватила ништа, подвлачим ништа од странке а камоли да ме задовољи, 2000 дин. , пакет помоћи и сендвич са флашицом воде и бесплатно путовање до Бг да видим председника и да му скандирам окружена људима без зуба просечне старости 70. год.

Подели на овим сајтовима

@Jecić 

Molim članove foruma da se ne raspravljaju sa SNS simpatizerima jer se tako troluje tema što je njima i glavni cilj: da informacije budu zatrpane beskrajnim lažnim raspravama.

Osim toga ako ima botova samo im gurate novac u džep jer se svaki njihov odgovor plaća.

Подели на овим сајтовима

Неки светски медији већ о протестима у Србији....

WWW.RT.COM

Mounted police used teargas and truncheons to disperse a crowd of several thousand protesters gathered outside the Serbian...

VIDEO.CORRIERE.IT

Scontri davanti al Parlamento, i manifestanti hanno fatto irruzione nel palazzo

WWW.DIEPRESSE.COM

Eine Ausgagnssperren soll von Freitag bis Montag gelten, um Coronainfektionen zu reduzieren. Demonstranten stürmten...

WWW.REUTERS.COM

A group of opposition supporters stormed the Serbian parliament building in Belgrade on Tuesday in a protest against a lockdown...

WWW.STANDARD.CO.UK

Police have fired tear gas at thousands of protesters in Serbia who have taken to the streets over fresh lockdown...

А ево и шта кажу браћа хрвати...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, nikola a рече

@Jecić 

Molim članove foruma da se ne raspravljaju sa SNS simpatizerima jer se tako troluje tema što je njima i glavni cilj: da informacije budu zatrpane beskrajnim lažnim raspravama.

Osim toga ako ima botova samo im gurate novac u džep jer se svaki njihov odgovor plaća.

Oket, ovde se konačno jedna istina provukla a zove se SIMPATIZER.

Sa druge strane, vrlo pažljivo je napisano "ako ima botova" da su plaćeni ovde.

Pre neku godinu je neko izbacio cenovnik koliko para dobijamo od Rimskog Pape , mislim na uredništvo sajta, za pokatoličavanje Srbije. Tu već nema prostora za razgovor. Sa stručnim licem da.

E sad, pošto ti nisi urednik sajta, niti je sajt ispostava bilo koga sem SPC, najljubaznije te molim da ne širiš dezinformacije, ne diskredituješ ljude koji ovde iznose svoje mišljenje.

Ovakva manipulisanja nećemo tolerisati.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, nikola a рече

@Jecić 

Ма не брини Никола, Дејан ионако не жели комуникацију са мном. А ја немам намеру да се убеђујем са неким ко супротно мисли од мене. Опуштено. А таман посла да се мојим присуством затрпава тема, далеко било.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...