Dragi Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Ma da Životije ukine svoje dete, ne znam Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Ali možda je potreban jedan novi početak. Sa manje podforuma itd. Ovde za sad imamo podforum ama baš za svaku sitnicu da u zadnje vreme nisam znao gde da otvorim jednu novu temu. Жика је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 пре 3 часа, Mikorist рече Recimo neko želi da konzervira 10 kilograma krastavaca. Šta mu je potrebno ? 1.Krastavac 2. Dovoljan broj tegli 3. Ostavu gde će da ih drži Šta ovde imamo ? 1. Krastavac - i više od 10kg - bar 100kg 2. Nedovoljan broj tegli 3. Nema ostava Vode , sirćeta i soli ima dovoljno ali bi gazda da ih apgrejduje na novu svežiju verziju... Сад нешто размишљам: Хоће ли форум почети да се "вуче", споро учитава и оно...понаша се тромо? Мислим, свичујем се са Фајерфокса на Вивалди и натраг и Вивалди има: Ако некоме потреба... Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cant_feel Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Оче Иване, ја посјећујем овај форум годинама, највише сам луркер, не могу ни да замислим како вам је и под каквим сте притиском. Оно што ја могу да додам а већ је речено је да овдје имамо нешто величанствено макар у нашој цркви. Невјероватно пуно енергије, и позитивне и негативне али енергије. Живо је ово мјесто а све захваљујући вашем труду. Замолио бих вас само да ми кажете јесте ли самоук што се софтвера тиче или сте се негдје школовали? Ја бих ако дође до гашења (не дај Боже) замоли ако је икако могуће да макар преживи Библија онлајн јер је то нешто што је заиста непроцјенљиво за оног ко се иоле жели бавити озбиљнијим читањем Св. Писма. Tamaraaa, Жика and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Бојим се да многи нису разумели до краја све, а некако и немам воље да појашњавам... Ствар је комплекснија од пуког хостинга, и ако је и то проблем. Читава прича је много комплекснија. Ја ћу пробати, ако будем нашао снаге и воље да дâм нека могућа решења. Знам колико многим људима значи сајт, као и знам колика је радост непријатеља Поука... Неки се нису либили да ми то и напишу, мада за њих имам увек спреман одговор, прилично отрежњујући за њих У сваком случају, обавештени су сви који су требали да буду обавештени о тренутном стању. Jestira. and Tamaraaa је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 22, 2020 Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Гашење сајта „Поуке“, ПМЦ „о.Данил Сисојев“ – размишљање – ФОРУМ СВЕТОСАВЉЕ WWW.FORUMSVETOSAVLJE.ORG Иван Ц., ............. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 пре 37 минута, Иван Недић рече Гашење сајта „Поуке“, ПМЦ „о.Данил Сисојев“ – размишљање – ФОРУМ СВЕТОСАВЉЕ WWW.FORUMSVETOSAVLJE.ORG Госпођа је, у суштини, све добро рекла. Још нешто бих додао, али можда кад дође и сазри време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 пре 11 часа, cant_feel рече Замолио бих вас само да ми кажете јесте ли самоук што се софтвера тиче или сте се негдје школовали? Хвала на питању и хвала на лепим речима. Завршио сам неколико курсева пре 15-ак година, али углавном сам самоук. Много волим да истражујем, волим софтвер, уживам у томе. Они који са мном раде, знају како размишљам везано за све те ствари. Идеја ми не мањка, то не треба да сумњате ни једног тренутка. Заморио сам се од непрестаног убеђивања да је ово добро, поред свих мана које има. Ја сам свестан свих мана, али знам шта се "налази испод"... овај сајт је састављен од многих слојева. Овде се људи друже за цео живот, овде су склопљени бракови, овде је жива прича... Ето, већ се уморих док и ово написах Мислим, безвезно је то више некоме доказивати, разумете? Бесмислено је... после толико година рада треба да доказујем изнова и изнова... морао бих да будем много луд, што у суштини и није далеко од истине... Zayron, Срђан(Православац) and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 22, 2020 Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Колико сам разумео, а логично је, Поукама је потребно пар радника који ће примати плату. Неко ко ће пар сати дневно одржавати и водити ред, треба добити дневницу неких 500 дин, то је 15.000,оо дин месечно. Ваљало би да се то организује. Што је до мене, један брат и ја који ништа не тражимо за узврат, ни повластице ни бонове ни гледање кроз прсте, даваћемо 24.000,оо динара годишње, тј. по 1000дин месечно. Надам се да ће нам се још неко придружити али толико је за сада. Рисбо, Agaton Vuzman, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 пре 15 минута, Milan Nikolic рече Колико сам разумео, а логично је, Поукама је потребно пар радника који ће примати плату. Неко ко ће пар сати дневно одржавати и водити ред, треба добити дневницу неких 500 дин, то је 15.000,оо дин месечно. Ваљало би да се то организује. Што је до мене, један брат и ја који ништа не тражимо за узврат, ни повластице ни бонове ни гледање кроз прсте, даваћемо 24.000,оо динара годишње, тј. по 1000дин месечно. Надам се да ће нам се још неко придружити али толико је за сада. Ја све време покушавам да говорим једно а углавном се своди на ово друго... Дакле, НИСУ САМО финансије проблем. Да ли треба да цртам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
TSCHeTSCHen Написано Јун 22, 2020 Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Evo da dodam da bih i ja mogao ovoj zajednici isto toliko da novcano doprinesem. Колико сам разумео, а логично је, Поукама је потребно пар радника који ће примати плату. Неко ко ће пар сати дневно одржавати и водити ред, треба добити дневницу неких 500 дин, то је 15.000,оо дин месечно. Ваљало би да се то организује. Што је до мене, један брат и ја који ништа не тражимо за узврат, ни повластице ни бонове ни гледање кроз прсте, даваћемо 24.000,оо динара годишње, тј. по 1000дин месечно. Надам се да ће нам се још неко придружити али толико је за сада.Послато са MAR-LX1A користећи Pouke.org мобилну апликацију Жика, Agaton Vuzman and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 @TSCHeTSCHen Хвала брате, али говорим... финансирање и моје мољакање је само једна страна медаље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јун 22, 2020 Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 пре 23 минута, Иван Ц. рече Ја све време покушавам да говорим једно а углавном се своди на ово друго... Дакле, НИСУ САМО финансије проблем. Да ли треба да цртам? Može crtež Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Управо сада, Нифада рече Može crtež Слабо цртам... Нифада and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 22, 2020 Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 On 19.6.2020. at 15:14, Иван Ц. рече Направио сам ових дана још један сајт који би био нека врста интернет радија и телевизије... Мислио сам да једном недељно имамо емисију увече, можда везано за празник или за дан, није битно. Имала би молитвени део, дакле молитва уживо, културно-уметнички део и предавање на крају. Све би се преносило уживо. Да не разлажем све... много тога је идеја... Било би прилично профи. Уз то, 24 сата духовна музика радио. Кад би све то било подржано свима вама, уз Поуке то би била много јака прича... Овако, бојим се да је све на нивоу мојих жеља и маштарија и идеја... То нису ни мале, ни јефтине, ни безазлене ствари у мисији Цркве. Но, некако, као да се изгубио елан... не знам ни сâм шта да мислим. е па није ни чудо оче ,што немаш снаге! шта си се расплинуо толико? није здраво за твоје године. ти одма удри по гашењу Поука...загаси ти те нове пројекте...а мало профилтрирај садржај Поука да потрошња буде рентабилна и идемо даље. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука